Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо когато някой се набабани в някоя избушена акция започва да я хвали във форума?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСпоред мен най-добрата акция е Евроинс. С ОГРОМЕН потенциал. Някой иска ли да му продам. На 1.60...
Без пари ве, предвид потенциапа...
Първоначално изпратено от bertramхмм склонен ли си да ми ги запазиш за 6 месецаНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНа мен ми е ясно що го прави. Ама ми е интересно наистина ли смята че с писане във форума ще постигне целта си
Може би за начало е добре да дефинираме "неизбушена акция" на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнениеЗа да може да я пробута на ближния, разбира се, за какво друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от free1969 Разгледай мнениеЩо да са избушени Крема и Химко???според мен са по добре от Оргата и Падки мостове....
Само храбрия Симов си знае какви ядове бере с тая падка, но я е захапал здраво и не пуска. Ще чака победата на номинал. Дано се случи, макар, че все повече не ми се вярва.
Иначе по тематЪ - много е яко, когато се набабаниш в някой избушеняк !!! ... ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКой и коя акция имаш предвид, явно те е впечатлило нещо? И на мен ми е интересен този въпрос. Аз например по-често плюя по акциЙте, които имам, отколкото ги хваля. Това - за всеки случай - ако се прецакам, да не ме боли толкова много
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIXПак да си питамНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Spartak Разгледай мнениеKултови са "КРЕМИКОВЦИ" и "ХИМКО".....а пък който си купи "ОРГАХИМ" на 720лв.просто сигурно не е жив
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСпоред мен най-добрата акция е Евроинс. С ОГРОМЕН потенциал. Някой иска ли да му продам. На 1.60...
Без пари ве, предвид потенциапа...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Без пари ве, предвид потенциапа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Spartak Разгледай мнениеKултови са "КРЕМИКОВЦИ" и "ХИМКО".....а пък който си купи "ОРГАХИМ" на 720лв.просто сигурно не е жив
А доколкото си спомням, като каза кремиковци - ами дори и SOFIX - авторът на темата, ги търгуваше някога (ако помня правилно) - нека сам каже, дали крема е избушено или не. Мисля, че съм му чела и коментари в темата за Крема. Славни времена бяха.Last edited by precakanoto; 03.03.2011, 14:12.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар