IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SOFIX е грешен от 6 месеца, Зърнени не е трябвало да влиза, ЦКБ на косъм от излизане

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nabludatel63 Разгледай мнение
    Ало Иване и Асене, голям резил!

Кой си е подал оставката заради резила, да не съм пропуснал, че ме нямаше няколко часа във форума?
    шегуваш ли се? ква оставка? БФБ е държавна структура -дянков излъга частните акционери в БФБ да прехвърлят част от дяловете си на дянков и го наравят мажоритар с 51 % собственост,щото повярваха на дянков,че тва е с цел да се приватизира борсата " по - лесно "
    и те ти са кратуни като ягодин и такев "управляват " БФБ . ми че тия хора са на длъжностите си с връзки ,а не в следствие на градене на кариера!
    и сега дори частните акционери да искат оставката на такев или ягодин ,няма как да стане ,защото БФБ вече е на ДЯНКОВ !

егати цирка- с обещание за приватизация,дянков национализира борсата ....
    разликата между тодор живков и дянков е само в начина на екзекутиране:
    бай тошо национализира със сила,дянков с лъжи ...... различни способи-еднакъв ефект....
    а представи си сега ти да си акционер в БФБ и такев да взима 100 000 лева за да ПРАВИ НИЩО , същевремено борсата да работи на загуба ......
    браточка -борсата е нещо като кремиковци по виденов- държавно предприятие ,което трупа загуби към държавата , но номенклатурчиците печелят ....... за сметка на данъкоплатеца .
    изключително проста схема
    та за ква оставка говориш? ако беше частна вече половината УС да е в бюрото за труда ...
    ако дянков бе собственик на БФБ като частно лице,знаИш кога щеше такев да е шеф на борсата със 100 000 заплата ,а?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Мече, недей с лошо..., че ако се ядоса батката, ще купи Булгартабак и като ти спретне там едно търгово ......ред сълзи, ред сополи....
      Така е ...
      Сега батката го дебна в БАКБ... купи ли я продавам всичко още на другият ден...

Коментар

• Изключително срамна грешка, това е тотална липса на професионализъм, който е допуснал такава грешка трябва да бъде отстранен от длъжност, а ако е умишлено да се подведе под наказателна отговорност. Това е недопустимо да се случи на свободен капиталов пазар СРАМ! Браво на М. Йорданов! Важно е да има будни люде и да разкриват смело грешките, за да не се допускат отново!
        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Кои компании бихте сложили в индекса TIMEX

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
            За КФН и ТИМ като стане въпрос ....почвам да побеснявам.
            .
            Мече, недей с лошо..., че ако се ядоса батката, ще купи Булгартабак и като ти спретне там едно търгово ......ред сълзи, ред сополи....

Коментар

• "Странно" как и 2-те компании са все от една и съща икономическа група. Освен това според много медии са близки до сегашната власт.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                Мани, аз съм им звънял неведнъж, неизменно вместо „добър ден по какъв въпрос” първата реплика е: вие кой/и сте..

После разговора е според отговора.

ПС помним че преди поне на тримесечие КФН даваше инфо за: акционери, процент от капитализация в чуждестранни лица, фрифлот до 5%, цени и обем.

Та от КФН хубаво ще проверяват, но искам да ми кажат защо не публикуват тази информация от времето на : „Статистика за второто тримесечие на 2009”...

Последният път и те ми дадоха инфо след дежурната реплика кой пита и впоследствие входящ номер и конкретно питане....
                За КФН и ТИМ като стане въпрос ....почвам да побеснявам.
                Особено заради три запитвания за търговото на Слънце БТ и издирване на офиса на Бизнес център Изгрев... .....последното писмо обяснявя как са проявили щедрост като са дали около 60 ст по скъпа цена....10.3 лв. а действителното търгово трябваше да е на 19 .8 лв и то веднага през 2008 г. а не след една година...

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                  Излиза сега, защото в събота znae6t ме активира, като ме подсети че фри-флота на Енемона е променен, в темата за Енемона.

Аз се амбицирах да вложа 20 минути, за да сметна ръчно всички free-float-и.

Оказа се, че при Софарма е дяволски различен, спрямо обявеното от БФБ.

Не можех да повярвам и сметнах втори път. Тогава осъзнах, че имаме новина.
                  Изобщо не е новина. Още за първи път като го видях над 30% ми стана ясно, че е сметнат алабала, но какво от това. Не съм медия, че нчкой да го вземе насеризно

Коментар

• Ало Иване и Асене, голям резил!

Кой си е подал оставката заради резила, да не съм пропуснал, че ме нямаше няколко часа във форума?

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti Разгледай мнение
                      от централен депозитар - без коментар и това е реакция - казват й мълчаливо съгласие иначе ситуацията е показателна за бфб спор няма .
                      Мани, аз съм им звънял неведнъж, неизменно вместо „добър ден по какъв въпрос” първата реплика е: вие кой/и сте..

После разговора е според отговора.

ПС помним че преди поне на тримесечие КФН даваше инфо за: акционери, процент от капитализация в чуждестранни лица, фрифлот до 5%, цени и обем.

Та от КФН хубаво ще проверяват, но искам да ми кажат защо не публикуват тази информация от времето на : „Статистика за второто тримесечие на 2009”...

Последният път и те ми дадоха инфо след дежурната реплика кой пита и впоследствие входящ номер и конкретно питане....

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                        Чакай сега. От тази грешка засегнати са само пътищата. Не се опитвай да набуташ всичко. То и за пътищата не е сигурно, че паднаха заради изваждането им от Софикс, ама грешката си е грешка.
                        с тази грешка са засегнати повече от три компании... но важно е да пишеш и да защищаваш онези който редят индекса вече три години както им харесва.......

Коментар

• ТИМEX

Коментар

• ТИМ трябва да си имат собствен индекс - Тимекс и да си набият всичките боклуци вътре

Коментар

• За какво мръннкаме. Да не би някои да вземат да пишат сега, че ЦД в модерна институция, която се обновява технологично и предлага конкурентни цени в името на клиентите си

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                                - СОФИКС не е добър измерител на пазарът щом 12 от 13-те дружества "влизащи" и "излизащи" от инедкса го "бият" по доходност.
                                Пиволей, един индекс трябва да е представителен за целия пазар, а не ча част от него... "Грешката" е вярна със софикса, защото от години се експериментираше по твоята логика - щом една акция пада тя да се вади от индекса и на нейно място да се слага акция с по-голям "потенциал"...
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X