If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SOFIX е грешен от 6 месеца, Зърнени не е трябвало да влиза, ЦКБ на косъм от излизане
Мариане, ето ти един жокер и от мен и да продължиш да разследващ случая, моля. През миналата 2010 г., по спомени на очевидци, Големански извади Иван Такев от комисията по индексите на БФБ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Питай ВЯРНО ли е? И ако да - защо най-кадърния е изваден и защо точно след ваденето му се изпълняват корпоративни поръчки?
Дали някой е взел пари за да се случи тази "грешка"??????????
Питай тези въпроси директно Дянков, щото мижитурките няма да ти отговорят!
и пак ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА и то в БФБ поради причината цитирана по-долу!
Първоначалният ми гняв понамаля (не че има основание) и осъзнах, че не благодарих на автора!
Мариане, БРАВО!
Добро попадение!
А сега отново по темата:
Ясно е, че данните за Фрий флота са в ЦД, но къде БЛЕЕШE експертчето Големански или онзи от Балип та изпуснаха да се случи този ГАФ!
Нали Мариан не е използвал тайна информация за да го разкрие, а ПУБЛИЧНА значи и тези политически парашутисти можеха да я видят и да поправят нещата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Искам оставката на Големански и Бояджиев, преди тях нямаше такива ГАВРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Такев и Български поне са кадърнии, ама тези двамата политически парашутисти ..............................
Каква доставка, каква репутация, кога пък не е имало гаври?
Първоначалният ми гняв понамаля (не че има основание) и осъзнах, че не благодарих на автора!
Мариане, БРАВО!
Добро попадение!
А сега отново по темата:
Ясно е, че данните за Фрий флота са в ЦД, но къде БЛЕЕШE експертчето Големански или онзи от Балип та изпуснаха да се случи този ГАФ!
Нали Мариан не е използвал тайна информация за да го разкрие, а ПУБЛИЧНА значи и тези политически парашутисти можеха да я видят и да поправят нещата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Точно. Познавам човек, които се е обаждал няколко пъти в ЦД и БФБ, но са му обяснили че нищо не разбира, че имат формули и т.н.
Следващият път като забележиш нещо, моля пиши ми и ще се разчуе за нула време.
едно време май и в кфн се държаха по подобен начин Поздравления, все пак се оказа, че непрофесионалните инвеститори пак са били по-напред от професионалните. Подобно на това, както хванахме първия ръст преди тях. Зехме им ляба, както се казва. Без да го парадираме, го материализираме Е това е кеф.
Искам оставката на Големански и Бояджиев, преди тях нямаше такива ГАВРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Такев и Български поне са кадърнии, ама тези двамата политически парашутисти ..............................
Да направим група във Фейсбук с искане за оставки (не, че не се облажих от РБС-то, ама кво от това..)
Асен, грешки стават, но Дянков няма общо с този гаф и вероятно наистина има идея/ предложение да продаде борсата, което не значи че одобрявам кражба щото е за добро.. Този дял и пазарно можеха да го вземат за малко повече пари и респективно повече достойнство, както и много повече пари в перспектива. Все тази, минало.., малко идеалист си падам, явно.
Та, че има да се променя е ясно, но по-креативно е да обсъдим какво искаме, а не кой е по-голям ../ следват определения и епитети /
Целият СД на БФБ незабавно да си подава оставката! Само това е изхода от създалата се ситуация! Те не могат да съберат изходните данни за изчисляване на един индекс, а тръгнали да управляват борсата!
Голям резил - нула професионализъм!
Каквато мижитурка е Дянков, такива са и неговите подопечни в БФБ!
Изобщо не е новина. Още за първи път като го видях над 30% ми стана ясно, че е сметнат алабала, но какво от това. Не съм медия, че нчкой да го вземе насеризно
Точно. Разбрах че един познат се е обаждал няколко пъти в ЦД и БФБ, но са му обяснили че нищо не разбира, че имат формули и т.н.
Но го разбрах едва при разследването си.
Следващият път като забележиш нещо, моля пиши ми и ще се разчуе за нула време.
ако дянков бе собственик на БФБ като частно лице,знаИш кога щеше такев да е шеф на борсата със 100 000 заплата ,а?
Е тук съм на 100% съгласен, БАЛИП обаче са мижитурки и си траят, защото се продадоха за жълти стотинки Вдигнаха им таксите от БФБ, разводниха им капитала, КФН и тя им вдигнаха таксите, ЦД са в пълно безхаберие! С две думи КАПИТАЛОВ ПАЗАР
шегуваш ли се? ква оставка? БФБ е държавна структура -дянков излъга частните акционери в БФБ да прехвърлят част от дяловете си на дянков и го наравят мажоритар с 51 % собственост,щото повярваха на дянков,че тва е с цел да се приватизира борсата " по - лесно "
и те ти са кратуни като ягодин и такев "управляват " БФБ . ми че тия хора са на длъжностите си с връзки ,а не в следствие на градене на кариера!
и сега дори частните акционери да искат оставката на такев или ягодин ,няма как да стане ,защото БФБ вече е на ДЯНКОВ !
егати цирка- с обещание за приватизация,дянков национализира борсата ....
разликата между тодор живков и дянков е само в начина на екзекутиране:
бай тошо национализира със сила,дянков с лъжи ...... различни способи-еднакъв ефект....
а представи си сега ти да си акционер в БФБ и такев да взима 100 000 лева за да ПРАВИ НИЩО , същевремено борсата да работи на загуба ......
браточка -борсата е нещо като кремиковци по виденов- държавно предприятие ,което трупа загуби към държавата , но номенклатурчиците печелят ....... за сметка на данъкоплатеца .
изключително проста схема
та за ква оставка говориш? ако беше частна вече половината УС да е в бюрото за труда ...
ако дянков бе собственик на БФБ като частно лице,знаИш кога щеше такев да е шеф на борсата със 100 000 заплата ,а?
Коментар