IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SOFIX е грешен от 6 месеца, Зърнени не е трябвало да влиза, ЦКБ на косъм от излизане

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
    Отдавна се дават предписания от ЕC за модерна клирингова банка

отдавна се пластат данаци в европа варху capital gains. samo mrankate

Коментар

• Отдавна се дават предписания от ЕC за модерна клирингова банка

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
        ... ама грешката си е грешка....

Точно тук е проблема... Че заради такива "грешки" се срива доверието, а това е най-важното нещо на една борса. Хора, които са искали да инвестират сега ще размислят и някои ще се откажат... Друг проблем е че поради същата причина други акции, които нямат нищо общо със СОФИКС също могат да пострадат. В ЦД трябва да има не само уволнения, но и наказани и осъдени за манипулация било тя умишлена или не.... Проблемът е изключително сериозен... И ако държавните институции пак си затворят очите не знам какво да мисля. Той, че капиталовия пазар си е зле е ясно, но такива неща направо го унищожават.

Принципно нямам акции от СОФИКС, но се чувства косвено засегнат...
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• трябва да се ликвидира направо

Коментар

• В ЦД си трябват промени

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
              КОРП, Оловото , ЗХБГ , Трасе , Пътища ....и още и още .... имах акции на КОРП и два месеца не можаха да се оправят от излизането....ама много далечен участник и съм засегнат....
              Чакай сега. От тази грешка засегнати са само пътищата. Не се опитвай да набуташ всичко. То и за пътищата не е сигурно, че паднаха заради изваждането им от Софикс, ама грешката си е грешка.

Коментар

• от централен депозитар - без коментар и това е реакция - казват й мълчаливо съгласие иначе ситуацията е показателна за бфб спор няма .

Коментар

• Само онези мишоци от ЦД нито се извионяват, нито дават изявление. Дали се скрият и от медиите

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
                    Като заинтересовано лице... Извиненията не са ми достатъчни, защото става дума за пари... .... Моите пари.

ИСКАМ УВОЛНЕНИЯ, А НЕ ИЗВИНЕНИЯ....
                    Искай си.
                    После пак ела в БФБ темата да ми обясняваш че е борса

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
                      Къде ги вида тези загуби?
                      А пък за хиляди участници малко се съмнявам
                      КОРП, Оловото , ЗХБГ , Трасе , Пътища ....и още и още .... имах акции на КОРП и два месеца не можаха да се оправят от излизането....ама много далечен участник и съм засегнат....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                        За репортажа -поздрави и ще го гледаме !
                        Но за загубите на хиляди участници в неправилните позиции....
                        Къде ги вида тези загуби?
                        А пък за хиляди участници малко се съмнявам

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                          Довечера по БНТ ще има по темата.
                          Сега ми направиха интервю.

В 20 ч. анонс и в 22 ч. репортажа.

За репортажа -поздрави и ще го гледаме !
                          Но за загубите на хиляди участници в неправилните позиции....

Коментар

• Аз не съм в час с БФБ-то, и с изчислението на глупавия индекс. Обаче знам как страдат акциите на извадени от индексите компании в САЩ. Според мен ако Холдинг Пътища е изваден неправомерно от индекса всички заинтересовани могат да предявят претенции че падането на цените на акциите се дължи И на изваждането му от индекса Поправете ме ако греша

Коментар

• Как ще се оправят нещата
                              Според мен ХДПАТ трябва да го вкарат служебно нищо че не отговаря вече
                              А ЗХБЛ ще получат вазмездие след една седмица след като излезнат цените им ще паднат от преди 6месеца

Коментар

• Довечера по БНТ ще има по темата.
                                Сега ми направиха интервю.

В 20 ч. анонс и в 22 ч. репортажа.

Коментар

Working...
                                X