Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСори за вероятно тъпия въпрос ама ..... какво е това Сток плюс ?!?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеако ми позволите, да изплющя цялата класация - ей тъй, да се вижда по-добре
Подозирах, че Холдчето няма да им е в устите, но те ме изненадаха тотално Изцяло липсва в списъка. Браво, ще им дойде май акъла на меринджеите )))
Общото впечатление ми се разваля само от Елтосчето, което са успели да напъхат по средатаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПросто съм изненадан, че ги няма обичайните заподозрени - Няма ги хим,цкб, пиб, дори в бреф не са се доверили за догодина.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз пък съм изненадан, че участва CENHL, но нито едно от дъщерните дружества.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеПо-стока са естествено, все пак вероятни +30%/конкретно за неговите говоря, а не по принцип/ е по-добре от вероятни -30%Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПросто съм изненадан, че ги няма обичайните заподозрени - Няма ги хим,цкб, пиб, дори в бреф не са се доверили за догодина. От значение е кой е участвал в проучването, ето Цачев си хвали Монбат и Спиди и си ги вдига в класацията
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЧичето със Софарма изобщо няма място в класацията
Виж с имотите е друга бираНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе говори така!
Аз съм ортак с него в Софарма
Ще смекчим язвителните текстове! Че май и аз съм съортак тамНе е препоръка... !!!
Коментар
Коментар