Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеРепо ли си правил там?
Аз имам друго счетоводство не на колко се води акцията а на колко мога да ги продам....
Трудно е за преценка на тази позиция...
Миналата НГ е била на 2 лв а сега на 50 ст....
А мойта средна е на 1,03на едно и също количество акции.....Last edited by Монти; 18.12.2015, 17:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа петрол загубата ми е над 110 %....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение"загубил ли си парични средства след като не си продал акциите" ..................... още повече когато и в началото на годината си бил в акции и в края на годината си пак в акции...
Това че не си реализирал загубата не те прави по смарт или печеливш от друг който ги е продал и сега може да си ги вземе обратно примерно с 30% по ниско.
Докато дойде време да излезеш на 0 последния ще е направил вече едни 40-50%.
Коментар
-
В момента се очертава загуба от минус 5 и печалба до плюс 5 % ...годишно...
Зависи как ще преоценяват фондовете и как ще продавам в последните дни.....
Преди малко бях на плюс когато Гагарин беше на 44,2 а сега съм равно....
Но хиката ми е слаба ако не се подкрепи от пф.....
Иначе минус ми е Петрол а плюс е БТН с над 100% и дивидент ,Гагарин над 40 % и хиката над 20%..
За петрол загубата ми е над 110 %....
Имам някакви недоразумения но още рано да ги обявявам като загуба или печалба като ИХБГ и Ланд и етропал и формопласт....
Петрол го изчислявам на 53 ст ,защото това със 5 те акции на 63 ст и нещо не е истинско....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениечакайте бе хора 2015 още не е свършила
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениечакайте бе хора 2015 още не е свършила
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеСклонността към риск и възрастта са в пряка връзка. Тази година под удар е целият пазар, но спекулативните компании най-вече. Тъй че изглежда, че от всички ни Батята е най - млад
но да се върнем тогава към вечния въпрос "кое е първо - кокошката или яйцето" като го мултиплицираме върху борсовата игра то би звучал така:
"загубил ли си парични средства след като не си продал акциите" ..................... още повече когато и в началото на годината си бил в акции и в края на годината си пак в акции...Last edited by 2012; 18.12.2015, 15:23.
Коментар
-
Konsultant
Да споделя и язе ...
Портфейлът ми е на загуба от FIB и BSO /BSO продадох на загуба преди няколко месеца/, добрата ми печалба от SFTRD /които също продадох/ не можа да покрие към момента предните две позиции.
НО, ако прибавя дивидентите портфейла излиза на малка печалба.
Весели празници и успешна 2016 г.!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениече дивидентите не са ли доходност? аз си ги смятам
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ аз направих някои грешки, но се очертава да приключа годината около нулата
Акциите които ми дърпат портфейла надолу са SFARM, CHIM, 6C4P, и BSO, а нагоре го теглят SFI, DRUPL, ELHIM, и ALUM
Дивидентите не ги включвам в сметката.
Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
И аз направих някои грешки, но се очертава да приключа годината около нулата
Акциите които ми дърпат портфейла надолу са SFARM, CHIM, 6C4P, и BSO, а нагоре го теглят SFI, DRUPL, ELHIM, и ALUM
Дивидентите не ги включвам в сметката.
Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар