БРАВО БИГ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеИ аз попълних, вярно не навсякъде, но в тези 25-30 компании, които ме интересуват
Болшинството попълва по точно този начин и го имам в предвид.
Батя, ще извадя данните след Нова година. Сега са едни доста големи таблици, които се променят при всяко попълване от някого и е доста неудобно за публикуване. Преди да се комерсиализира този сайт даваше възможност да се гледат постоянно, но сега информацията се вижда само веднага след попълването.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеИма вече над 50 попълвания на анкетата - благодаря
Пускам и последната си анкета за тази година
Най-добра инвестиция за 2016 година
Последните години на тази анкета обикновено се получава нещо като сумарно обобщен портфейл на форума, затова молбата ми е да се абстрахирате от свойте портфейли и да помислите какво би поскъпнало за една година най-много. нека тази година се справим по-добре!
Миналата година мечките спечелиха, да видим как ще стане през следващата година!
Коментар
-
Има вече над 50 попълвания на анкетата - благодаря
Пускам и последната си анкета за тази година
Най-добра инвестиция за 2016 година
Последните години на тази анкета обикновено се получава нещо като сумарно обобщен портфейл на форума, затова молбата ми е да се абстрахирате от свойте портфейли и да помислите какво би поскъпнало за една година най-много. нека тази година се справим по-добре!
Миналата година мечките спечелиха, да видим как ще стане през следващата година!Last edited by BigBear; 28.12.2015, 12:28.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Три последователни години акциите избрани от инвеститори четящи форума на ИнвесторБГ имат по-добра доходност от индексите SOFIX и BGTR30.
Пет годишна инвестиция в акции на БФБ
Новата анкета можете да попълните от този линк до края на 2015 година - Дългосрочна инвестиция до 2020 годинаМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеабе какви сте такива инвеститори, не моете да си сметнете парите бре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНапипа ми "мислата" ! - ако добавим и факта, че някой те изпреварил и исипал преди теб .... - отиде коня у рЯката !
и никой да не те е изпреварил и да не е изсипал самосвала, ако излезнеш по някоя позиция с 50Т акции на пазара гледай къде ще иде цената, а после смятай проценти ако си нямаш друга работа
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТа не да я деля на две горницата - ами хич да не я броя - пак няма да сгреша
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениедорде не я уКеша в някаква смислена житейска потребност
сега не е момента да си смятаме стинките
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеот твоята камбанария.....
- в зависимост от това дали някой в последната секунда е купил/продал акции равностойни на бутилка долнопробно уиски
при това положение как се смята доходност на БФБ, замислял ли си се?
Напипа ми "мислата" ! - ако добавим и факта, че някой те изпреварил и исипал преди теб .... - отиде коня у рЯката !
Та не да я деля на две горницата - ами хич да не я броя - пак няма да сгреша дорде не я уКеша в някаква смислена житейска потребност
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеДа, времето е другата променлива величина.
помисли малко, че само спреда между аска и бида е няколко процента при повечето акции които се търгуват на БФБ
понякога на единия ден портфейла ми е на + а на другия ден портфейла ми е на - в зависимост от това дали някой в последната секунда е купил/продал акции равностойни на бутилка долнопробно уиски
при това положение как се смята доходност на БФБ, замислял ли си се?
Коментар
Коментар