Много смелчаци са готови да прогнозират цените на акциите през следващата година. Само дето все не ги уцелват Аз само мога да кажа за мен, че очаквам да са нагоре с колко и кои точно не се наемам. Все пак да не забравяме и че живеем в България, където днешния ден не си прилича с утрешния и политиците ни всеки ден си менят мнението. Може да видим като нищо и предсрочни избори...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеЕй - отидоха ми анкетите на другата страница пак
Повтарям се но ако не се вижда не се попълва...
Три последователни години акциите избрани от инвеститори четящи форума на ИнвесторБГ имат по-добра доходност от индексите SOFIX и BGTR30.
Пет годишна инвестиция в акции на БФБ
Пускам отново линковете към актуалните анкети.
Дългосрочна инвестиция до 2020 година
Има вече над 70 попълвания на анкетата - благодаря. Последната анкета за тази година е на половина попълнена също
Най-добра инвестиция за 2016 година
Последните години на тази анкета обикновено се получава нещо като сумарно обобщен портфейл на форума, затова молбата ми е да се абстрахирате от свойте портфейли и да помислите какво би поскъпнало за една година най-много.
Благодаря на всички които отделят време да попълват анкетите ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеЕй - отидоха ми анкетите на другата страница пак
Три последователни години акциите избрани от инвеститори четящи форума на ИнвесторБГ имат по-добра доходност от индексите SOFIX и BGTR30.
Има вече над 70 попълвания на анкетата - благодаря. Последната анкета за тази година е на половина попълнена също
Последните години на тази анкета обикновено се получава нещо като сумарно обобщен портфейл на форума, затова молбата ми е да се абстрахирате от свойте портфейли и да помислите какво би поскъпнало за една година най-много.
Благодаря на всички които отделят време да попълват анкетите ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепримерно след 10 години си продадете хубавите акции
какво ще си правите милионите тогава ако сега парите ви стигат за приличен живот?
Импето защо се е претъпкал с елмази - за да може като седне да ги нарежда и брои като броеница, да ги усеща някак си и да му топлят душата. А ние с безналичните папири как да ги усетим?!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Ей - отидоха ми анкетите на другата страница пак
Благодаря на всички които отделят време да попълват анкетите ми.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе и аз гледам дългосрочно ама вие с тия 5-10 години хоризонт направо ме убихте“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе и аз гледам дългосрочно ама вие с тия 5-10 години хоризонт направо ме убихте
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСамо 5 години ли? Близък хоризонт !!!!!“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТри последователни години акциите избрани от инвеститори четящи форума на ИнвесторБГ имат по-добра доходност от индексите SOFIX и BGTR30.
Новата анкета можете да попълните от този линк до края на 2015 година - Дългосрочна инвестиция до 2020 година
Коментар
Коментар