IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 10 български компании за 2024 на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
    Баси, аз пък си имам само три в листа, некъв ужас некъв ад....
    споко, аз имам само две

Коментар

• Баси, аз пък си имам само три в листа, некъв ужас некъв ад....
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
        еееееееееееееее от 1 до 7 все едно аз съм я писал!!!

Коментар

хмм, включва 5 от моите топ 10 за 2016 явно мисля дългосрочно
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• явно много колеги мислят като мен !!!!!
            друго си е групата Софарма

Коментар

• Резултати

Дългосрочна инвестиция до 2020 година
              Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

С такава снимка в моята тема - е как да не почнат едни съмнения
                Разкрит си ....
                Life won't wait for you.

Коментар

• С такава снимка в моята тема - е как да не почнат едни съмнения
                  Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    Тоест проблема не е качеството на активите а в това, че може да вкараш максимум 35К портфейл в БГ при дневна ликвидност от 137К. Пък за теб не си струва да се занимаваш с дреболии. Тоест борсата става само за инвеститори и много дребни спекуланти а ти си доста голям за нас. Това напълно съвпада с теорията ми, че спекулантите са аут от пазара. Да се спирам, че оспамих темата на BigBear и анкетите отидоха доста назад.
                    По принцип за портфейла и аз така разсъждавам.....между 30-50 % от дневния средно аритметичен оборот за последния месец....
                    Последните два дни на 2015 г. бяха много важни за излизане на печалба от слаболиквидни позиции а те са вече 95% от компаниите на БФБ........
                    Сега ще гледаме колко са силите на тим и чичо оги.....
                    Гегов ,къде си да продължиш темата за биковете , мечки и офцете....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Ми вземи си
                      Да бе да, после бриджит бардо да ме съди )))
                      Извинявам се на BigBear за шеговития тон , това ми е най-яката тема
                      Попълних анкетата и се постарах доколкото е възможно да дам оценка на всяка позиция от нея
                      Мисля също така, че съм повече бик отколкото мечка.
                      разбира се спекуланстката душа е дълбока и бързо стават и странни реинкарнации ))
                      Относно резултатите - струва ми се наистина че някои бикове/мечки май не са успели да преструктурират достатъчно а им се иска. Може би им се иска да продадат някои от по-предните позиции в анкетата, за да купят някоя от по-задните Няма проблем - разбираемо е, позициите отпред са подценени но позамръзнали а има нови звезди в заден план, а как да продадеш подцененото..... Проблем
                      Но може да се окаже по-голям проблема за мечките - защото както си мисля от вече половин година (и съм го споделяло във форума) - няма продажби, подцененото се продава трудно и самозваните мечки с кеша чакат и чакат отдолу в шубраците (термин на пепи) а няма и няма кой да им продаде - лоша работа без тенденция към оправяне. А Бате бойко ги призовава да мрънкат по-малко .... Ако може )))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        и аз искам такава мечка
                        Ми вземи си

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Добронамерена мечка утешава наплашена инвеститорка ....
                          и аз искам такава мечка
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Добронамерена мечка утешава наплашена инвеститорка ....
                            А Вие разправяте,че било лошо да си мечка на БФБ
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Добронамерена мечка утешава наплашена инвеститорка ....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Тоест проблема не е качеството на активите а в това, че може да вкараш максимум 35К портфейл в БГ при дневна ликвидност от 137К. Пък за теб не си струва да се занимаваш с дреболии. Тоест борсата става само за инвеститори и много дребни спекуланти а ти си доста голям за нас. Това напълно съвпада с теорията ми, че спекулантите са аут от пазара. Да се спирам, че оспамих темата на BigBear и анкетите отидоха доста назад.
                                Ще ти отговоря в темата за оптимизма

Коментар

Working...
                                X