Първоначално изпратено от Alee
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеС такава снимка в моята тема - е как да не почнат едни съмненияLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТоест проблема не е качеството на активите а в това, че може да вкараш максимум 35К портфейл в БГ при дневна ликвидност от 137К. Пък за теб не си струва да се занимаваш с дреболии. Тоест борсата става само за инвеститори и много дребни спекуланти а ти си доста голям за нас. Това напълно съвпада с теорията ми, че спекулантите са аут от пазара. Да се спирам, че оспамих темата на BigBear и анкетите отидоха доста назад.
Последните два дни на 2015 г. бяха много важни за излизане на печалба от слаболиквидни позиции а те са вече 95% от компаниите на БФБ........
Сега ще гледаме колко са силите на тим и чичо оги.....
Гегов ,къде си да продължиш темата за биковете , мечки и офцете....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМи вземи си
Извинявам се на BigBear за шеговития тон , това ми е най-яката тема
Попълних анкетата и се постарах доколкото е възможно да дам оценка на всяка позиция от нея
Мисля също така, че съм повече бик отколкото мечка.
разбира се спекуланстката душа е дълбока и бързо стават и странни реинкарнации ))
Относно резултатите - струва ми се наистина че някои бикове/мечки май не са успели да преструктурират достатъчно а им се иска. Може би им се иска да продадат някои от по-предните позиции в анкетата, за да купят някоя от по-задните Няма проблем - разбираемо е, позициите отпред са подценени но позамръзнали а има нови звезди в заден план, а как да продадеш подцененото..... Проблем
Но може да се окаже по-голям проблема за мечките - защото както си мисля от вече половин година (и съм го споделяло във форума) - няма продажби, подцененото се продава трудно и самозваните мечки с кеша чакат и чакат отдолу в шубраците (термин на пепи) а няма и няма кой да им продаде - лоша работа без тенденция към оправяне. А Бате бойко ги призовава да мрънкат по-малко .... Ако може )))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДобронамерена мечка утешава наплашена инвеститорка ....
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДобронамерена мечка утешава наплашена инвеститорка ....
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТоест проблема не е качеството на активите а в това, че може да вкараш максимум 35К портфейл в БГ при дневна ликвидност от 137К. Пък за теб не си струва да се занимаваш с дреболии. Тоест борсата става само за инвеститори и много дребни спекуланти а ти си доста голям за нас. Това напълно съвпада с теорията ми, че спекулантите са аут от пазара. Да се спирам, че оспамих темата на BigBear и анкетите отидоха доста назад.
Коментар
Коментар