IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 10 български компании за 2024 на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Ей това каза точно, а това си е виц отвсякъде!

п.п. М+С конкретно си е бил винаги сред топ ъф дъ топ позициите на БФБ, поне последните 14 години Иначе признавам че е доста високо в класацията и според мен в сегашната ситуация.
    Ако някой е "топ" всяка година, значи това не "топ" листа
    Това, казвам и аз, че тези класации са несъстоятелни - най-малкото несериозно е да виждаме една компания всяка година (за повече от 5 г. подред ) - най-малко навежда на мисълта, че има нещо гнило
    Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
      Означава, че който е купил прреди 10 г. още не може да се отърве от шита и така вече 8 г. подред все тях гледаме в класациите.
      Ей това каза точно, а това си е виц отвсякъде!

п.п. М+С конкретно си е бил винаги сред топ ъф дъ топ позициите на БФБ, поне последните 14 години Иначе признавам че е доста високо в класацията и според мен в сегашната ситуация.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
        Хаха готин си Значи тези компании били скочили 10 пъти, ама били шит от който акционерите не можели да се отърват, а нешит кои са значи според теб - тези дето са паднали наполовина за тези години, така ли?
        Шитовете ако скачат по 10 пъти, то май е логично само шитове да искаш
        Не скачат 10 пъти, а са вече скочили 10. Преди 10 г. МЦХ не беше в нито една класация, влизането и в класациите става след като е скочиЛА (минало време), и все я гледаме всяка година само си сменя местата това за мен е шит Иначе какво ще прави всяка година в класацията?
        Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
          Аз приерно като видя МЦХ и Стара Планина и спирам да чета повече :-) Всички знаеме, че тези компании бяха на цени 1/10 от сегашните си (примерно МЦХ на 0.50 :-) - факт), а сега са неизменни във всяка класация последните 8 г. :-) Какво означава това? Че ще растат, след като вече са порастнали 10 пъти и цените са се задържали? Означава, че който е купил прреди 10 г. още не може да се отърве от шита и така вече 8 г. подред все тях гледаме в класациите.
          Хаха готин си Значи тези компании били скочили 10 пъти, ама били шит от който акционерите не можели да се отърват, а нешит кои са значи според теб - тези дето са паднали наполовина за тези години, така ли?
          Шитовете ако скачат по 10 пъти, то май е логично само шитове да искаш

Коментар

• Чета подобни класации само от любопитство. Не че нещо ново или интересно излиза от тях :-) за хората, които следят БФБ от повече години е ясно, колко вредно е човек да се ръководи или да променя стратегии на база подобни класации. Те не показват нищо, освен колко несъстоятелна е БФБ.

Интересно какво мислят хората, когато примерно виждат в едни такива топ 10 листове едни и същи компании подредени по различен ред само. И то години наред - повече от 5 г. списъка с 10те компаниии е един и същ. Аз приерно като видя МЦХ и Стара Планина и спирам да чета повече :-) Всички знаеме, че тези компании бяха на цени 1/10 от сегашните си (примерно МЦХ на 0.50 :-) - факт), а сега са неизменни във всяка класация последните 8 г. :-) Какво означава това? Че ще растат, след като вече са порастнали 10 пъти и цените са се задържали? Означава, че който е купил прреди 10 г. още не може да се отърве от шита и така вече 8 г. подред все тях гледаме в класациите. Да не говорим за Монбат, Софарма - повръща ми се вече

Та това за класациите, показват, че БФБ е несъстоятелна.
            Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Хм, струва ми се по малко би трябвало да си притеснен от Тонито.
              Пари се правят не от популярните, а от контрарните.

Хич не съм притеснен, няма за какво. Софарма и сие нямам, и за сега не планувам да имам.
              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Пожелавам ви след края на 2016 вашите 5 компании да са "най-порасналите" на БФБ Защото сега това, на което се радвате означава само едно - НИЩО
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                  хмм, включва 5 от моите топ 10 за 2016 явно мисля дългосрочно
                  И аз съм с пет, но надявам се за по-малко от 5 години да дръпнат нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    и аз искам такава мечка

Вземи мечката, а за мен инвеститорката.

Коментар

• "Откровенията на един брокер" от Андрю Лани ... Прочетете я.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Коментар

и аз искам такава мечка
                          Ти мязаш ли на тази снежанка, за да искаш такава меца?

Коментар

Браво, Това е по-добрата стратегия - да имаш почти нищо от въпросния списък
                            Разсъждаваме практично - ако сравниш какво са си рекламирали играчорите за ракети преди 1 год. в анкетата за 2015 се вижда че има доста разлики от реалните профитни позиции през изминалия едногодипен период до 2016/
                            Абсолютно същото ще се случи в календара и със сегашния списък - всички с изненада ще констатират след 1 год, че излетелите ракети с много по-голяма вероятност са извън списъка
                            Но няма защо да се изненадваме - хората си рекламират картоните - а знаем какво би казал по този случай и самия Костолани - когато всички спекулират в някоя предварително за набедена като ракета хартия - с огромна вероятост там нещата се провалят
                            защо да правя реклама на теб, като и да правя, ти нищо съществено не можеш да купиш????

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Браво, Това е по-добрата стратегия - да имаш почти нищо от въпросния списък
                              Разсъждаваме практично - ако сравниш какво са си рекламирали играчорите за ракети преди 1 год. в анкетата за 2015 се вижда че има доста разлики от реалните профитни позиции през изминалия едногодипен период до 2016/
                              Абсолютно същото ще се случи в календара и със сегашния списък - всички с изненада ще констатират след 1 год, че излетелите ракети с много по-голяма вероятност са извън списъка
                              Но няма защо да се изненадваме - хората си рекламират картоните - а знаем какво би казал по този случай и самия Костолани - когато всички спекулират в някоя предварително за набедена като ракета хартия - с огромна вероятост там нещата се провалят
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                                Баси, аз пък си имам само три в листа, некъв ужас некъв ад....

Коментар

Working...
                                X