Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеЕдинственото креативно и полезно на БФБ в момента е постоянно и по всякакъв начин да се предизвиква статуквото на БФБ и колкото се може по-решително да бъде заклеймено. Правенето на едни и същи неща, които виждаме колко години не носят резултатат и нещата се влошават - 2015 е с най-лош оборот от както се помня.
Та аз съм креативен в случая, казвам, че тази година можеше да минем и без класации - понеже те затвърждават статуквото - едни и същи компании, които вече не са интетересни на никой очевидно И понеже 2015 не се случи на БФБ нищо съществено, можеше да си караме със същата класация от миналата година (то и в новата няма нищо ново )
Бъди още по-креативен и полезен тогава - направи си компания, листвай я на която искаш борса по света и ни уведоми, за да преценим дали да инвестираме в нея
Успех !
Коментар
-
BullsonBSE, би ли дал публично отговорите си на анкетата. Ако не ти се попълва в този формат би ми било изключително интересно да видя класацията ти за десетте най-надценени, подценени и най-добри дългосрочни позиции. Четящите форума ще могат да си извадят необходимите изводи и ще можеш да бъдеш също толкова полезен колкото и анкетите.
Освен това не си схванал няколко неща. Това, че спорим не означава, че се мразим или, че не бихме пили бира на живо с кеф. Критиките ми преди време към pipbel за залитанията му към суровините и емърджинг маркетс не бяха лични. С кеф бих пил бира с него. С Киро се заяждаме понякога, но нямам нищо против него. С Равновесие понякога сме на различно мнение, но много го уважавам и съм научил много от него.
БигБеар пише много рядко, но ми е повлиял силно на възгледите. Интересно ми е на какво отгоре имаш толкова голямо самочувствие, че да отправяш толкова силни критики. Лично аз обсъждам само различните си мнения от общоприетото. Другите е безпредметно да се обсъждат.
Пак стана като чат. Просто кажи кои позиции ти харесват и кои не. Ако ги подредиш по номера ще е още по-добре.
Коментар
-
Единственото креативно и полезно на БФБ в момента е постоянно и по всякакъв начин да се предизвиква статуквото на БФБ и колкото се може по-решително да бъде заклеймено. Правенето на едни и същи неща, които виждаме колко години не носят резултатат и нещата се влошават - 2015 е с най-лош оборот от както се помня.
Та аз съм креативен в случая, казвам, че тази година можеше да минем и без класации - понеже те затвърждават статуквото - едни и същи компании, които вече не са интетересни на никой очевидно И понеже 2015 не се случи на БФБ нищо съществено, можеше да си караме със същата класация от миналата година (то и в новата няма нищо ново )Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТъргувам с български акции от 25 години и винаги е имало какво да се купи и от него да се постигне двуцифрена годишна възвращаемост. Класациите отразяват момента. Те са база в която да видиш популярните идеи, изпуснатите и неоценените компании, да си свериш часовника за масовите настроения.
За тези които не виждат полза от всичко тук, логичният избор е да не пишат тук.
Ако не можеш да бъдеш част от решението поне не бъди част от проблема...
Напълно подкрепям мнението ти.
Ти си от малкото хора, които правят нещо смислено в този форум, затова продължавай в същия дух.
А някои хора не знам защо си губят времето с писане тук - толкова ли няма нещо по-креативно, с което да се занимават ???
Какви ли не форумни герои видяхме през годините...
Успех на Големия мечок и занапред !
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТъргувам с български акции от 25 години и винаги е имало какво да се купи и от него да се постигне двуцифрена годишна възвращаемост. Класациите отразяват момента. Те са база в която да видиш популярните идеи, изпуснатите и неоценените компании, да си свериш часовника за масовите настроения.
Ако не можеш да бъдеш част от решението поне не бъди част от проблема...
Ама нищо де, нека си кажем, че така трябва Нали трябва да се излъжем нещоBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТова горното прозвуча много сериозно, затова...
Специален поздрав към "папарака" B.Graham
Обади се да се разберем за другите снимки!
Life won't wait for you.
Коментар
-
BigBear, тези са били много диви. Благодаря за линка.
https://www.youtube.com/watch?v=eVH1Y15omgE
https://www.youtube.com/watch?v=qfGggAGITwg
Коментар
-
Търгувам с български акции от 25 години и винаги е имало какво да се купи и от него да се постигне двуцифрена годишна възвращаемост. Класациите отразяват момента. Те са база в която да видиш популярните идеи, изпуснатите и неоценените компании, да си свериш часовника за масовите настроения.
Ако не можеш да бъдеш част от решението поне не бъди част от проблема...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Това горното прозвуча много сериозно, затова...
Специален поздрав към "папарака" B.Graham
Обади се да се разберем за другите снимки!Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Аз път чета в тези класации все едни и същи компании подредени само по различен ред - независимо дали е за годишна класация или друга, от форума или от Капитал.
И това години наред, не е повторение за 1-2 години да кажеш.
Така, че определено не научавам нищо ново, учудвам, се че има хора които виждат нещо ново в тези класации или пък за научаване Та има ли някой, честен или безкористен като ги попълва
А това, че нещо е било по доходност от друг лист с по 5% годишно - това ти е статистическа грешка и ли само спреда, ако решиш да капитализараш някаква си "виртуална печалба". Смешно е.
Малко ми прилича, като така или иначе борса и пазар няма (справка оборотите през цялата 2015) да се опитаме поне да се излъжеме нещоBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеМоля да пишете в моята тема по въпроси които съм повдигнал
- класации
- дългосрочни инвестиции
- дивидентски компании
За чат има други теми. Благодаря на всички, които ми цитират линковете за да може да са в читаемата зона на темата. Все пак го правя за да се прочете...
Топ 10 акции на форума за 2016 година
Имаше даже контра предложение във форума да се тества доходността на портфолио от акции, които имат ниска популярност и високо доверие в мажоритарите - нещо което не ми е останало време да направя.
Придържайте се към темите които съм задал за моята тема - по малко чат, повече анализи и числа - прогнози или резултати.
Благодаря!Last edited by BigBear; 07.01.2016, 15:47.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТрябва да има мнения само от платените и това което брокерите казват, знам го това
Само Спийди, МЦХ и Монбат Хаха, вече 8 г. все това слушаме, вече малко втръсна Разчита се, че няма мислещи и че всеки е от скоро на БФБ и ако може за малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеBullsonBSE, музикален поздрав за теб.
https://www.youtube.com/watch?v=xcWGxeIXfLo
Само Спийди, МЦХ и Монбат Хаха, вече 8 г. все това слушаме, вече малко втръсна Разчита се, че няма мислещи и че всеки е от скоро на БФБ и ако може за малкоBulls on BSE
Коментар
Коментар