IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 10 български компании за 2024 на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ъхъ ракети - но отговорите на анкетите показват предпочитанията на тези които отговарят на тези анкети. Ако отговарящите не се интересуват от ракети, а си предпочитат добри компании, макар и на по-високи коефициенти то това е реалността за отговарящите.

А когато на някой не му харесва как отговарят други хора за неща които касаят само и лично техни собствени избори - е това е просто инфантилно. Да подскача наоколо, да тропа с крачета и да повтаря ама аз пък не ви харесвам вашите собствени избори за вашите собствени пари.

Коментар

• На цялата борса едвам има 6-7 компании с адекватен и съвестен мениджнънт, ама чак топ 10...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        от кое се печели, нали преди малко споменахме предколедната игра - от това ли е печалбата? Няма ли да коментираме,. какъв там че има ръст на фОндамента, на приходите, на собствениа капитал и т.н., т.е. нали са топ-картони, бест оф да бест, kъде са страшните рьстове, пазари, експанзии и тем подобни фоерверки. Доколкото разбрах Булсон - поста му имаше савсем друга идея - анкетата да съдържа друшества-ракети, а не само старите муцуни, за по некоя олющена парица деведент - ето аз например имам ракета гагарин - само тя се е домогнала до класациьтъ, но бие пъти профита на дедо Матйо от стинките на предколедното забалончване , просто мислиа, че Булсон е предпочитал да види топ 10 най-подценени, а не топ 10 най-оценение. има голиама разлика. И се извиниавам за кривописа, много се мъча с една объркана клавиатура от чуждо за мен устройство
        Идеята ми всъщност беше малко по-друга, не да има класация с ракетите, щото то такава няма как да има след като сме се събрали една банда измамници и всеки се чуди, как да излъже другия, никой няма да посочи реално потенциални акции, щото знаеме какво става на бида и как се прави пакет. Имах предвид, че след като 2015 беше трагична откъм обороция и тотална стагнация - по-добре беше да пропуснем и класациите - какво има да се лъжем да пренаредим един и същи предкъпи шита - да им сменим местата Да си кажим правичката ми беше думата, няма какво да се лъже, нищо че Голямата Мечка е от 25 г., трудно може да ни изненада с нещо, научихме си всичките магарарии Но пак, ползата която трябва да се търси, е че тази класациия и тези които излязоха последните 3-4 г. затвърждават, че статуквото е тотално пробито и няма път напред с тези вече изцедени картони Така, ги виждам аз
        Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

А просто можеше в един пост да кажеш - мрън,мрън, мрън - аз пък нищо не съм спечелил последните 10 години а само губя

и в още един пост - никога няма да си купя тези работи от които се печели защото мисля бавно и до като ги харесам и те вече са поскъпнали, за това ще ги плюя на воля и ще се надявам по някое време моите шитове, които никой освен мен самия не харесва да вземат да се търгуват по-скъпо защото хората масово са оглупели междувременно и вече ще бъдат готови да дават пари за боклуци
          от кое се печели, нали преди малко споменахме предколедната игра - от това ли е печалбата? Няма ли да коментираме,. какъв там че има ръст на фОндамента, на приходите, на собствениа капитал и т.н., т.е. нали са топ-картони, бест оф да бест, kъде са страшните рьстове, пазари, експанзии и тем подобни фоерверки. Доколкото разбрах Булсон - поста му имаше савсем друга идея - анкетата да съдържа друшества-ракети, а не само старите муцуни, за по некоя олющена парица деведент - ето аз например имам ракета гагарин - само тя се е домогнала до класациьтъ, но бие пъти профита на дедо Матйо от стинките на предколедното забалончване , просто мислиа, че Булсон е предпочитал да види топ 10 най-подценени, а не топ 10 най-оценение. има голиама разлика. И се извиниавам за кривописа, много се мъча с една объркана клавиатура от чуждо за мен устройство
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
            равновесие, за мен ти си хахав човек, дори не ти чета мнениеята, понеже са смесица от интелигентност и лудост с много наивност и глупост и са тотално объркани - нищо което да вземеш като цяло (голата теория, която демонстрираш не струва нищо), и да ти кажа, че за разлика от теб аз не харесвам пазара и като такъв не искам да се нагаждам към него - това не е мрънкане, не прави грешка, аз съм против пазара в сегашния му вид, и няма как да го приема и затова ще си казвам мнението. че нещата не струват, колкото и да ги се мъчим да ги хвалим, всичко трябва да се изрине из основи - но това не е мрънкане, но ти няма да ме разбереш - дерзай
            Мрън, мрън, мрън, гроздето е кисело.

Коментар

• равновесие, за мен ти си хахав човек, дори не ти чета мнениеята, понеже са смесица от интелигентност и лудост с много наивност и глупост и са тотално объркани - нищо което да вземеш като цяло (голата теория, която демонстрираш не струва нищо), и да ти кажа, че за разлика от теб аз не харесвам пазара и като такъв не искам да се нагаждам към него - това не е мрънкане, не прави грешка, аз съм против пазара в сегашния му вид, и няма как да го приема и затова ще си казвам мнението. че нещата не струват, колкото и да ги се мъчим да ги хвалим, всичко трябва да се изрине из основи - но това не е мрънкане, но ти няма да ме разбереш - дерзай
              Bulls on BSE

Коментар

Мхм, точно така, правата думаш и ти вярвам напълно
                Всичко останало са глупости или некомпетентност (както казва ДДДД - на него също трябва да се вярва, а най-много на Голямата Мечка, понеже от от много години на БФБ).
                Различните мнения нямат място във форума на Инвестор - създават проблеми
                Във форума на Инвестор най-обичаме да се лъжем, явно много хора има такава потребност
                Ти единственото което правиш е да мрънкаш и да повтаряш как нещо е скъпо защото се е качило и друго е евтино защото не се е качило - което само по себе си просто показва пълна липса на елементарна логика. Аз поне не виждам в десетките ти постове от днес никакво твое мнение освен горните две.

А просто можеше в един пост да кажеш - мрън,мрън, мрън - аз пък нищо не съм спечелил последните 10 години а само губя

и в още един пост - никога няма да си купя тези работи от които се печели защото мисля бавно и до като ги харесам и те вече са поскъпнали, за това ще ги плюя на воля и ще се надявам по някое време моите шитове, които никой освен мен самия не харесва да вземат да се търгуват по-скъпо защото хората масово са оглупели междувременно и вече ще бъдат готови да дават пари за боклуци

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Е нормално ли е в това да се концентрира целогодишната игра на бфб ?? Седим и чакаме фондовете да отчетат дейност ??? 25 стинки от мцх - страшен келепир )))) Това ли е играта с бль-чипа незименно седящ в топ 10? Хелразер. И може би инвеститорите се радват, че са прецакали пазара??? Яко нали )) Само потвърждаваме така мнението на Булсонбсе.

Най-обичаме да се лъжеме на БФБ. Затова и останахме само 10тима да си пишем
                  Bulls on BSE

Коментар

• Мхм, точно така, правата думаш и ти вярвам напълно
                    Всичко останало са глупости или некомпетентност (както казва ДДДД - на него също трябва да се вярва, а най-много на Голямата Мечка, понеже от от много години на БФБ).
                    Различните мнения нямат място във форума на Инвестор - създават проблеми
                    Във форума на Инвестор най-обичаме да се лъжем, явно много хора има такава потребност
                    Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
                      Да беше купил в началото на декември и да беше продал в края на декември ей тия, дето са ти омръзнали да ги гледаш в класации:
                      7.20 MONBAT 7.90
                      3.65 CENHL 4.00
                      4.90 MCH 5.15
                      .
                      Е нормално ли е в това да се концентрира целогодишната игра на бфб ?? Седим и чакаме фондовете да отчетат дейност ??? 25 стинки от мцх - страшен келепир )))) Това ли е играта с бль-чипа незименно седящ в топ 10? Хелразер. И може би инвеститорите се радват, че са прецакали пазара??? Яко нали )) Само потвърждаваме така мнението на Булсонбсе.
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• В случая вероятно гроздето е кисело!

Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                        Та аз съм креативен в случая, казвам, че тази година можеше да минем и без класации - понеже те затвърждават статуквото - едни и същи компании, които вече не са интетересни на никой очевидно
                        Грешно твърдение. На мен са ми интересни.

Както и не мисля, че тези калсации уж от форума са резултат мнения на индивидуални инвеститори, а са по скоро на хора от посредници и фондове, като това е все едно една втора версия на тази от Капитал - въобще както и да се погледне са все един и същи 10 компании, на които само им сменяме местата. Това е проблемът
                        Грешно твърдение. Аз съм един дребен, 4-5 цифрен инвеститор.

Та има ли някой, честен или безкористен като ги попълва
                        Грешно твърдение. Попълвам анкетите на Големия Беър от началото, честно и безкористно.

Както казах, едни 10тина души пишем тук ако се срещнем сигурно ще се сбием толкова са полярни мненията ни.
                        Вярно твърдение. Като гледам, дядовото, доста си напреднал: за половин година - 500 мнения. Пък аз, за 10 години и 300 нямам.

Сега ще си позволя два съвета (пиша рядко и няма да ти отговоря):
                        Първо. Да беше купил в началото на декември и да беше продал в края на декември ей тия, дето са ти омръзнали да ги гледаш в класации:
                        7.20 MONBAT 7.90
                        3.65 CENHL 4.00
                        4.90 MCH 5.15
                        Второ. Пиши на воля, ама недей от "последна инстанция" да омаловажаваш труда на BigBear.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          BullsonBSE, имаш трибуна на изброиш десетте най надценени и подценени акции. От това по-голяма борба със статуквото какво искаш. В противен случай излиза, че се оплакваш от големи загуби и мразиш, тези, които печелят на борсата.
                          +++

Естествено че това му е проблема.
                          Ма никой не му е крив че от торбата с п.. е хванал х....., при това системно...

Коментар

Единственото креативно и полезно на БФБ в момента е постоянно и по всякакъв начин да се предизвиква статуквото на БФБ и колкото се може по-решително да бъде заклеймено. Правенето на едни и същи неща, които виждаме колко години не носят резултатат и нещата се влошават - 2015 е с най-лош оборот от както се помня.
                            Та аз съм креативен в случая, казвам, че тази година можеше да минем и без класации - понеже те затвърждават статуквото - едни и същи компании, които вече не са интетересни на никой очевидно И понеже 2015 не се случи на БФБ нищо съществено, можеше да си караме със същата класация от миналата година (то и в новата няма нищо ново )
                            "...по-решително да бъде заклеймено", "креативно и полезно", "начин да се предизвиква статуквото", дрън - дрън за ПФ, абе пич/пи@ка ти нямаш акции, ти се опитваш да ни прокарваш някаква партиина линия тук, ама не те бива.

Коментар

• BullsonBSE, имаш трибуна на изброиш десетте най надценени и подценени акции. От това по-голяма борба със статуквото какво искаш. В противен случай излиза, че се оплакваш от големи загуби и мразиш, тези, които печелят на борсата.

Коментар

• Продължавайте да се лъжете без мен.
                                Само да знаете, че от време на време попрочитам и няма да оставя неотговорена нито една заблуда. Казах
                                Bulls on BSE

Коментар

Working...
                                X