IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 10 български компании за 2024 на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То и аз съм при тях почти със седмица , но вече си има и нисходяща промяна промяна

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      макар да съм фен на форума трябва да призная че брокерите са класирали в топ 10, цели 5 от моите артии, да са живи и здрави и да набалончват ))))
      Моите са 4 от топ 10

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
        Нормално Здравко . Като харесваш една акция и смяташ ,че има потенциал си я купуваш нали ?
        Е нормално де ! Други коментираха по долу в темата, че класациите били безсмислени !

Коментар

• макар да съм фен на форума трябва да призная че брокерите са класирали в топ 10, цели 5 от моите артии, да са живи и здрави и да набалончват ))))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
            И аз това си казах като видях класацията ! Моите си коне по ми харесват, а и са стари и изпитани повечето ! Някой се дразнеше на класацията на форума, ама като гледам тази на брокерите и тяхната май е според портфейлите им !
            Нормално Здравко . Като харесваш една акция и смяташ ,че има потенциал си я купуваш нали ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Моята любов са я сложили предпоследна
              направи си извод. !!!
              остаряваш, егн-то започва да ти влияе. не че е лошо (естествено е), но много бързо се предаваш ))))
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                И аз това си казах като видях класацията ! Моите си коне по ми харесват, а и са стари и изпитани повечето ! Някой се дразнеше на класацията на форума, ама като гледам тази на брокерите и тяхната май е според портфейлите им !
                Винаги е било така. Те казват какво са купили Виждаме и резултатите им. А тия дето купуват само "майчините" и "сестринските" акции съвсем ги игнорирам. Интересно ми е защо от доста време никой не пита Капман за прогнози
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  И аз така.Моите три коня /засега/ ще си ги гледам.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Аз пак ще си заложа на моите коне
                    Тези от класацията нещо не ме кефят.
                    И аз така.Моите три коня /засега/ ще си ги гледам.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                      Ама им се радваше на милионите във фондовете, то едното върви с другото вероятно

иначе виж как го анонсират: "Увеличението на делът на паричните средства за сметка на останалите активи в портфейла на ЕЛАНА Балансиран EUR Фонд се дължи на големи нови инвестиции във фонда в края на декември, като средствата предстои да бъдат инвестирани съгласно инвестиционната политика и рисковия профил на
                      фонда." да ама ги сложиха ттам където им казаха от хотел Плиска.
                      Last edited by aleks262; 08.01.2016, 21:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        А Елана трейдинг хич не искам да ги слушам, като знам че топ позиция за тази година във фондовете им е Холдинг Варна!!!
                        Ама им се радваше на милионите във фондовете, то едното върви с другото вероятно

Коментар

• Аз пак ще си заложа на моите коне
                          Тези от класацията нещо не ме кефят.

Коментар

• усещате ли колко са внимателни в изказа за СФАРМ?
                            А Елана трейдинг хич не искам да ги слушам, като знам че топ позиция за тази година във фондовете им е Холдинг Варна!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Тони ,може ли някой да ми обясни разликата в местата на ФИБ и ССВ и Гагарин и БТХ....
                              Само това че брокерите са пълни с едните за разлика на другите...
                              Във Фармата и БРЕФ са се наблъскали всички.....брокери..
                              Хим е в немилост и може би има причини за това....
                              Грешка сигурно се е получила, разменили са местата на банките или някои от оценяващите са се ядосали на увеличените наскоро такси при ЦКБ

Цялата класация е хумористично четиво.
                              Last edited by k.o.; 08.01.2016, 21:12.
                              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Хем почти всички брокери са посочили Софарма, хем са тоооолкова предпазливи в прогнозите.......
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X