То и аз съм при тях почти със седмица , но вече си има и нисходяща промяна промяна
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениемакар да съм фен на форума трябва да призная че брокерите са класирали в топ 10, цели 5 от моите артии, да са живи и здрави и да набалончват ))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеНормално Здравко . Като харесваш една акция и смяташ ,че има потенциал си я купуваш нали ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеИ аз това си казах като видях класацията ! Моите си коне по ми харесват, а и са стари и изпитани повечето ! Някой се дразнеше на класацията на форума, ама като гледам тази на брокерите и тяхната май е според портфейлите им !
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМоята любов са я сложили предпоследна
остаряваш, егн-то започва да ти влияе. не че е лошо (естествено е), но много бързо се предаваш ))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеИ аз това си казах като видях класацията ! Моите си коне по ми харесват, а и са стари и изпитани повечето ! Някой се дразнеше на класацията на форума, ама като гледам тази на брокерите и тяхната май е според портфейлите им !Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ аз така.Моите три коня /засега/ ще си ги гледам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз пак ще си заложа на моите коне
Тези от класацията нещо не ме кефят.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеАма им се радваше на милионите във фондовете, то едното върви с другото вероятно
иначе виж как го анонсират: "Увеличението на делът на паричните средства за сметка на останалите активи в портфейла на ЕЛАНА Балансиран EUR Фонд се дължи на големи нови инвестиции във фонда в края на декември, като средствата предстои да бъдат инвестирани съгласно инвестиционната политика и рисковия профил на
фонда." да ама ги сложиха ттам където им казаха от хотел Плиска.Last edited by aleks262; 08.01.2016, 21:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеА Елана трейдинг хич не искам да ги слушам, като знам че топ позиция за тази година във фондовете им е Холдинг Варна!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТони ,може ли някой да ми обясни разликата в местата на ФИБ и ССВ и Гагарин и БТХ....
Само това че брокерите са пълни с едните за разлика на другите...
Във Фармата и БРЕФ са се наблъскали всички.....брокери..
Хим е в немилост и може би има причини за това....
Цялата класация е хумористично четиво.Last edited by k.o.; 08.01.2016, 21:12.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар