Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА ти защо мислиш че не сме си купили?
Винаги ми ходиш по стъпките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТони ,купи си монбат ,сигурен съм че дивидента им ще е по голям от бреф и Софарма ,взети заедно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТони ,купи си монбат ,сигурен съм че дивидента им ще е по голям от бреф и Софарма ,взети заедно....
Винаги ми ходиш по стъпките
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеи кои точно са мажоритарните собственици на БРЕФ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Коментар
-
За първи път от 7 години дивиденските кучета имат по-малка доходност от пенсионните фондове. Отделно няма 10 компании в дивидент към края на 2015 в BGTR30.
Резултати за 2015
Дивиденски кучета на BGTR30 -1.7%
Дивиденски кучета на BGBX40 1.7%
Средно пенсионни фондове 3.3%
BGTR30 -6.1%
Причината за лошия резултат е доходността на самата акция на БФБ - минус 40 %
Пазарът гласува.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМоята любов са я сложили предпоследна
А от форумните 10 имам само 1 При спадаща борса 2015 пострадах доста от това да съм срещу течението, за 2016-та пак същата стратегия, пък ще видим..
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеаз пък съм доволен че не са прекалили както една година със Реал, Съгласие, Конкорд и т.н. производни
п.п. ти откога имаш 3 позиции?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧудно ми е защо капиталци не са попитали ДСК, Райфайзен, ДВ.... Те управляват в пъти повече пари от тези 10. Няма мнение на Алианц, ING.... Те също управляват в пъти повече....
п.п. ти откога имаш 3 позиции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТо и аз съм при тях почти със седмица , но вече си има и нисходяща промяна промяна
И аз докрая на миналата година имах 6 от тях ,но вече съм с 4
Но промени не са изключени
Коментар
Коментар