IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 10 български компании за 2024 на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение

Това е интересна идея и за мен. Дайте още някое предложение тук и ще пусна една анкета

Иначе още една докато чакаме края на годината - Ако СОФИКС е от 20 компании кои от BGBX 40 трябва да влязат?
    За мен това е грешна постановка - трябва софикс да се промени не заради дадена компания или групировка , а да се изработят нови работещи справедливи правила без субективизъм в тях.
    Трябва да се направят изводи от досегашните грешки и да се направят коригиращи мерки.
    Това е единствения начин да се привлекат нови инвеститори.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

П.П.: Интересно би било да се направи класация: "Събитието на БФБ през 2016 г.". Бързи примери: Химимпорт и дивидента по обикновените, BGX, Алтерко, вливането на Албена Инвест Холдинг в Албена и т.н.

Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
      Това е интересна идея и за мен. Дайте още някое предложение тук и ще пусна една анкета

Иначе още една докато чакаме края на годината - Ако СОФИКС е от 20 компании кои от BGBX 40 трябва да влязат?
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Най-добра инвестиция за 2017 година

Пазарен ветропоказател 4Q 2016 а тук са междинните резултати

Дългосрочна инвестиция до 2021 година а тук са междинните резултати

Спестявания 2016 а тук са междинните резултати
        Last edited by BigBear; 29.12.2016, 12:49.

Коментар

• За тези които може да имат време по празниците - попълнете и тази Спестявания 2016

за момента анкетите не могат да минат 100 души отговори...

Коментар

• Финални анкети за 2016 година

Дългосрочна инвестиция до 2021 година

Коментар

• Изтървал съм го при копирането - 2017 - ще го поправя.

Коментар

• Този въпрос как да се разбира ? -
                " Кои компании от Топ30 най търгувани ще дадат дивидент през 2016? " - кои са дали тази година или кои
                ще дадат догодина ?

Коментар

• BGTR30 от началото на годината 18.9 % нагоре, дивидентските кучета 21.7%, средно за пенсионите фондове 2.3%

Топ 10 на форума за 2016 +30.4 %

Който не е попълвал анкетата моля да я попълва за да пускам другата :-)
                  Last edited by BigBear; 12.12.2016, 16:55.

Коментар

• Класация на българските акции 4Q 2016

и новата анкета

Пазарен ветропоказател 4Q 2016 а тук са междинните резултати
                    Last edited by BigBear; 08.12.2016, 11:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Честит имен ден на анкетиращия!
                      наздраве и то мен
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Няколко хиляди може да са тези които имат акции.
                        поне 1 000 0000 българи имат акции

от масовата приватизация 2 млн., но някои са продали, а други вече не са между живите и имат наследниц икоито не знаят това ............. все пак минаха 20 години от тогава...

Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                        Имаше справка от ЦД преди години, но съм загубил линка в който се казваше, че са нещо от порядъка на 3ххх с движение по индивидуаните партиди през годината.
                        инвестиционните посредници имаха договори с около 5 000 техни клиенти на които бяха предоставили достъп за търговия на БФБ

повечето ИП даваха справка колко клиенти имат, но няколко ИП не желаеха да оповестяват това

Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                        Вероятно с движение по повече от 5 позиции на година не са повече от 500. Анкетите ми рядко се попълват от повече от 100 човека, блоговете ми също се четат от не повече от 200... Трудно ми е да повярвам, че активно търгуващите са над 300 души... Ако някой има данни или линк нека да го посочи.
                        кой колко търгува нямам никаква представа...
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Няколко хиляди може да са тези които имат акции. Имаше справка от ЦД преди години, но съм загубил линка в който се казваше, че са нещо от порядъка на 3ххх с движение по индивидуаните партиди през годината. Вероятно с движение по повече от 5 позиции на година не са повече от 500. Анкетите ми рядко се попълват от повече от 100 човека, блоговете ми също се четат от не повече от 200... Трудно ми е да повярвам, че активно търгуващите са над 300 души... Ако някой има данни или линк нека да го посочи.

Последно напомняне за тази анкета - утре я затварям и пускам друга годишна анкета. Благодаря на участващите.

Очаквания за основните български акции 4Q 2016

междинни резултати
                          Попълних, Мечов Не навсякъде съгласен с масата инвеститори, но е показателно и поучително човек да знае настроенията на.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Честит имен ден на анкетиращия!

Коментар

Няколко хиляди може да са тези които имат акции. Имаше справка от ЦД преди години, но съм загубил линка в който се казваше, че са нещо от порядъка на 3ххх с движение по индивидуаните партиди през годината. Вероятно с движение по повече от 5 позиции на година не са повече от 500. Анкетите ми рядко се попълват от повече от 100 човека, блоговете ми също се четат от не повече от 200... Трудно ми е да повярвам, че активно търгуващите са над 300 души... Ако някой има данни или линк нека да го посочи.

Последно напомняне за тази анкета - утре я затварям и пускам друга годишна анкета. Благодаря на участващите.

междинни резултати
                              Не отдавна бях чел статия, в която бяха написани приблизителен брой на клиентите на водещите ИП-та в България. Карол първи, след това Елана мисля и общия по спомен бе около 3000 или по - малко. Аз познавам такива, които имат сметка, но не са правели сделки от години, така че подкрепям горното твърдение и си мисля също, че активно търгуващите са макс 300 и то от тази година, понеже се появиха нови лица и има нещо като малък Ренесанс на БФБ. Линка не успях да намеря, предполагам е било в статия на Мариян.

Коментар

• Няколко хиляди може да са тези които имат акции. Имаше справка от ЦД преди години, но съм загубил линка в който се казваше, че са нещо от порядъка на 3ххх с движение по индивидуаните партиди през годината. Вероятно с движение по повече от 5 позиции на година не са повече от 500. Анкетите ми рядко се попълват от повече от 100 човека, блоговете ми също се четат от не повече от 200... Трудно ми е да повярвам, че активно търгуващите са над 300 души... Ако някой има данни или линк нека да го посочи.

междинни резултати

Коментар

Working...
                                X