Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975Мисля че не утре, а следващия петък в капитал трябва да са брокерските прогнози!
Да видим какво ще измислят, миналата година за СОФИКС писаха около 10% ръст, посоката уцелиха, като топ акции, прогнозите на форума са по - успешни, показателно за нивото на пишещите тук.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеАлее, да не смесваме яйцата с крушите
Принципно всички които четат и пишат тук ги интересува техните инвестиции да носят висока възвращаемост. Аз многократно съм го показвал че съм фен на дивиденските акции. В акции от Софикс към днес имам под 10 % от портфейла. Но има доста други инвеститори, които ги интересуват и спекулативните акции, и компаниите в Софикс и по едно време и Пени Стокс бяха много на мода. Сега Софикс е горещата новина - колко има още да купува ЕТФа, ще има ли промяна в правилата, ще се увеличат ли броят компании в него и т.н. Искам да помогна на тази дискусия да тръгне, защото мисля че е полезно за пазара. BGX помогна на възходящото движение да се засили, всяко нещо което влива пари и създава ликвидност на БФБ е от полза на нас дългосрочните инвеститори.
Вале1, мисля че не се изразих правилно и някак съм те засегнал. Идеята е тук да се споделят идеи и информации а не както в болшинството теми във форума да се припомнят минали глешки и непрекъснато да се заяждат един с друг. Уморително е да търсиш нещо смислено във всички караници във форума...За това тезата ми е споделяйте информация и идеи, а аз от тези които ми се сторят интересни ще правя анкети като предварително благодаря за идеите. Анкетите които правя до сега също са плод общо усилие, получавал съм доста предложения за въпроси и преди.
От време на време ще повтарям пулбикувани линкове тук, защото минат ли на втора страница вече никой не ги попълва.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Алее, да не смесваме яйцата с крушите
Принципно всички които четат и пишат тук ги интересува техните инвестиции да носят висока възвращаемост. Аз многократно съм показвал, че съм фен на дивиденските акции. В акции от Софикс към днес имам под 10 % от портфейла. Но има доста други инвеститори, които ги интересуват и спекулативните акции, и компаниите в Софикс и по едно време и Пени Стокс бяха много на мода. Сега Софикс е горещата новина - колко има още да купува ЕТФа, ще има ли промяна в правилата, ще се увеличат ли броят компании в него и т.н. Искам да помогна на тази дискусия да тръгне, защото мисля че е полезно за пазара. BGX помогна на възходящото движение да се засили, всяко нещо което влива пари и създава ликвидност на БФБ е от полза на нас дългосрочните инвеститори.
Вале1, мисля че не се изразих правилно и някак съм те засегнал. Идеята е тук да се споделят идеи и информации а не както в болшинството теми във форума да се припомнят минали грешки и непрекъснато да се заяждат един с друг. Уморително е да търсиш нещо смислено във всички караници във форума...За това тезата ми е споделяйте информация и идеи, а аз от тези които ми се сторят интересни ще правя анкети като предварително благодаря за идеите. Анкетите които правя до сега също са плод общо усилие, получавал съм доста предложения за въпроси и преди.
От време на време ще повтарям публикувани линкове тук, защото минат ли на втора страница вече никой не ги попълва.Last edited by BigBear; 29.12.2016, 15:35.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Не бих си позволил да правя внушения.
Всеки си има глава на раменете ,настоящите правила са пределно ясни и може да си направи сметки за себв си.
Напоследък доста от коментарите са доста " пристрастни " , а навремето обвинявахте Батя в това
Времето ще покаже дали БФБ ще увеличава изобщо емисиите или ще сменя критериите или ще остави всичко както си е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение......по скоро въпросът ми беше в смисъл - кои 20 компании представляват най-точно българска фондова борса.
ПС: Освен CHIM друго от Софикс нямам.Last edited by Alee; 29.12.2016, 15:12.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеПризнавам - нямах време да смятам кои компании отговорят на настоящите изисквания за влизане в Софикс, по скоро въпросът ми беше в смисъл - кои 20 компании представляват най-точно българска фондова борса.
Моля не се карайте в моята тема - Вале1 - ако имаш нещо конкретно като мисъл, или имена на компаниите, по добре ги напиши. Аз лично поощрявам подхода "мозъчна атака" - в смисъл всеки изказва мнение без да критикува другите. Трудно можеш да промениш някого с думи още повече с негативни. По-скоро по добре е да го информираш и той сам да реши.
Не мисля повече да отговарям .
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Кажи защо мислиш така, има критерии определени по БФБ, кои дружества според теб биха изпреварили тези които аз казвам и да отговарят на критериите?
Всеки си има глава на раменете ,настоящите правила са пределно ясни и може да си направи сметки за себв си.
Напоследък доста от коментарите са доста " пристрастни " , а навремето обвинявахте Батя в това
Коментар
-
Признавам - нямах време да смятам кои компании отговорят на настоящите изисквания за влизане в Софикс, по скоро въпросът ми беше в смисъл - кои 20 компании представляват най-точно българска фондова борса.
Моля не се карайте в моята тема - Вале1 - ако имаш нещо конкретно като мисъл, или имена на компаниите, по добре ги напиши. Аз лично поощрявам подхода "мозъчна атака" - в смисъл всеки изказва мнение без да критикува другите. Трудно можеш да промениш някого с думи още повече с негативни. По-скоро по добре е да го информираш и той сам да реши.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Поста ти е по близко до манипулация от колкото до истината.
Коментар
-
Това не е за анкета, а просто инвестора могат да напишат една статия. Тук има обективни критерии и е въпрос на сметки. Ако не се променят критериите, а само се увеличи броя компнии на 20 по моите сметки влизат Софарма трейдинг, Алкомет, Еврохолд, Хес и последното вече не съм сигурен толкова Синергон или Зърнените може би. Разбира се нямам как да съм 100% сигурен в това, но аз така ги изкарвам.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Това не е за анкета, а просто инвестора могат да напишат една статия. Тук има обективни критерии и е въпрос на сметки. Ако не се променят критериите, а само се увеличи броя компнии на 20 по моите сметки влизат Софарма трейдинг, Алкомет, Еврохолд, Хес и последното вече не съм сигурен толкова Синергон или Зърнените може би.
Разбира се нямам как да съм 100% сигурен в това, но аз така ги изкарвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеИначе още една докато чакаме края на годината - Ако СОФИКС е от 20 компании кои от BGBX 40 трябва да влязат?
Разбира се нямам как да съм 100% сигурен в това, но аз така ги изкарвам.
Коментар
Коментар