IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 10 български компании за 2024 на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/companies/rat...0/0/0/0/0/1/0/

Коментар

• Благодаря Тони! Съдейки по прогнозите за миналата година приятните изненади са били М+С и ЦКБ (а пък ХЕС въобще я няма )... Ще видим през тази кои ще са? Големите разочарования от 2016-та също се виждат ясно.
      Last edited by Чичо Манчо; 06.01.2017, 19:56.
      Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
        Струва ми се (иска ми се ), "Корадо" да е приятната изненада тази година. Другите ги знаем... А и към ХЕС очакванията не са много високи, което за мен е малко странно. Може би защото поскъпна повечко през 2016-та, а и не е в СОФИКС... засега.

P.S. Тони можеш ли да дадеш линк? Благодаря!
        с удоволствие,
        На БФБ отново е интересно, вижте кои компании предпочитат анализаторите

Коментар

• Струва ми се (иска ми се ), "Корадо" да е приятната изненада тази година. Другите ги знаем... А и към ХЕС очакванията не са много високи, което за мен е малко странно. Може би защото поскъпна повечко през 2016-та, а и не е в СОФИКС... засега.

P.S. Тони можеш ли да дадеш линк? Благодаря!
          Vanitas vanitatum...

Коментар

• мухаха най-накрая през сайт за споделяне на снимки!!! ей да си оправите форума че..... два месеца минаха - палячовци!
            Last edited by tony1975; 06.01.2017, 18:52.

Коментар

• ами сори ама не мога да кача страницата от вестника, ако някой е така добър да ми обясни през кое меню да кача четима снимка ще съм му благодарен!

Коментар

• Втората таблица или "класацията се направи само на база препоръките на форума" предполагам ще донесе по - добра доходност.

Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                  Може и така да стане. Интересните компании за мен са в резервите - от 11 до 20 място както списъкът най-долу какво според форума да се купува първо...
                  И според мен долната табличка е по-близо до истината, но само времето ще покаже.

П.П. Всъщност ние с коя от двете таблици се "съревноваваме"?
                  Last edited by 15%; 06.01.2017, 18:26.
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Може и така да стане. Интересните компании за мен са в резервите - от 11 до 20 място както и списъка най-долу какво според форума да се купува първо...
                    Last edited by BigBear; 06.01.2017, 18:22.
                    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

Топ 10 акции на форума за 2017 година

Активни анкети в момента

Събитието за 2016
                      Класирайте по степента на важност Временните резултати са тук.

Доверие 1Q 2017 Временните резултати са тук.
                      Еее, очаквах друго подреждане. Вече никак не съм убеден, че ще "победим".

Коментар

• Топ 10 акции на форума за 2017 година

Активни анкети в момента

Събитието за 2016
                        Класирайте по степента на важност Временните резултати са тук.

Доверие 1Q 2017 Временните резултати са тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Интересна табличка - откъде си я копнал ?
                          Не съм видял излезли резултати за последната година.
                          :
                          Моя си е - правя я от години за да сравнявам доходността на дивиденските кучета с другите алтернативи - индексите и пенсионите фондове.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975
                            Добро утро, ето малко инфо за който не му се излиза в снега за Капитал
                            [ATTACH=CONFIG]n3156250[/ATTACH]
                            "Едно си баба знае, едно си бае."Всяка година или ще е Монбат, или Софарма първа, другите също само леко разместват позициите. Форума ще бие "експертите"...за пореден път.

Колко са дали за ръст на СОФИКС през 2017?

Коментар

Няма пенсионен фонд с двуцифрена доходност. Средният им резултат е 3.2 % като само един фонд - "ПОД - БЪДЕЩЕ" АД има отрицателен резултат -9.3 %
                              2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016
                              ПОК "ДОВЕРИЕ" АД 9,0% 5,0% 1,4% 6,9% 4,2% 7,2% 1,5% 5,0%
                              ПОК "СЪГЛАСИЕ" АД 7,1% 5,3% 1,9% 8,9% 6,1% 5,0% 4,9% 7,2%
                              ПОК "ДСК - РОДИНА" АД 6,5% 7,4% -2,7% 5,7% 6,3% 6,7% 0,6% 4,3%
                              ПОД "АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ" АД 7,4% 5,1% -1,8% 8,3% 5,7% 6,2% 0,1% 3,7%
                              "АЙ ЕН ДЖИ ПОД" ЕАД 8,5% 4,7% -1,7% 8,5% 6,7% 6,6% 0,8% 5,0%
                              ПОАД "ЦКБ-СИЛА" АД 5,0% 4,4% 2,1% 7,5% 5,6% 5,0% 3,9% 4,3%
                              "ПОД - БЪДЕЩЕ" АД 11,2% 3,4% -3,8% 6,5% 4,3% 2,6% 12,9% -9,3%
                              ПОД "ТОПЛИНА" АД 7,5% 5,9% 2,1% 6,1% 3,2% 4,4% 2,8% 2,9%
                              "ПЕНСИОННООСИГУРИТЕЛЕН ИНСТИТУТ" АД 7,4% 5,7% 1,4% 7,7% 7,9% 7,3% 2,0% 5,9%
                              Интересна табличка - откъде си я копнал ?
                              Не съм видял излезли резултати за последната година.
                              Относно Бъдеще - тези са фрапантен пример за това как се работи с чужди пари.
                              Купиха Трейс на около 8 лв и в края на миналата година имаха в порфейлите си акции за 7 мл.лв от тях и към края на септември им бяха останали 0,5 мл.лв .Сега вероятно вече нямат от тях.
                              Само от тази позиция са на загуба от няколко млн.лв.
                              Но не се съмнявам ,че чрез врътки със свързани компании догодина доходността им отново ще бъде добра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Мдаа, пак ще ги бием! Доста от фаворитите им са вече уморени кончета
                                Хахаа, точно това си мислех да напиша като им видях класацията, дори без да знам "нашата". Би било оспорвано, ако има спад и то сериозен според мен.

Коментар

Working...
                                X