IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 10 български компании за 2024 на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
    Може и така да стане. Интересните компании за мен са в резервите - от 11 до 20 място както и списъка най-долу какво според форума да се купува първо...

Според мен това си е късогледство... ама времето си цъка !
    38 Златен лев Холдинг АД 5.19 изчакване
    Без препоръка !!! - само аз си мисля така

Коментар

• обаче си и верват че ше стане нещо, че даже и сравняват тва толкова ако това онова.... миии добрем, а да видиме

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Човека си каза очакванията, кога ще се научим да уважаваме мнението на другите и да не бързаме да лепим епитети, хейтъри и т.н.
        Всичко което си го споменал като аргументи важи с не по малка сила и за румъния.
        Ето ти 1 аргумент - надули сме с 1/4 повече от тях за 5г, ако те не мърдат - трябва да пуснем малко въздух да влезем в крачка с тях, дали тая година или друга - няма значение, рано или късно ще стане. Обикновен миин ръвържън, нищо особено.
        Пък ако гледаме другите си ИЕ пиъри - дори повече.
        Щото с нищо не сме по шен от тях, дори обратното.
        Ако се сравняваме с Румъния:

Редно е да гледаме графиката от 2004 та да хванем цялата картина с надуването покрай ЕС, след това краха 2008, и възстановяването. Ясно се вижда че в Румъния падат с около 80% от върха от 10,000 до 2,000 пункта след което връщат доста бързо до 6,000. А ние сме в кома събуждайки се чак през 2012 с рали до 620 и връщайки покрай КТБ. Тоест реално при нас след голямото спане имаме банков фалит който спря възхода иначе сега щяхме да сме доста по на високо. В момента Румъния е на 30% под върха си та ако ни сме на 30% под върха трябва да сме към 1,400

Числата говорят много но не всичко. В крайна сметка дългосрочно очакванията ми са да наваксаме разликата с Румъния но тези очаквания са на база силни ръстове на печалбите, повишена ликвидност, чужди инвеститори, развитие на ЕТФ, регионален ЕТФ, и нови продукти/компании на борсата.

Коментар

• Имаше една хубава тема - Бикове срещу Мечки - може би трябва да се поднови с личните прогнози за Софикс за 2017?

Сега ако имаше къси Торанага можеше да подаде с очакване за 150 точки печалба, а k.o. и SoHo щяха да купят. Отделно тези които смятат че ЕТФ няма да може да следва индекса заради таксите и кеша можеха да го продадат на късо и да купят основните компоненти. Тъй ликвидността щеше да се повиши и търговията да е в спреда на маркетмейкърите, а те да останат без работа, индекса да расте или да пада, и на фонда определено нямаше да му се случи да изкупи целия фрии флоут на Софикс, просто защото всеки ще може да "емитира" акции на ЕТФ или компании от Софикс.

...ех размечтах се...
          Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• незнам за къде се гласите и въобще кво си въобразявате с тва измислено БФБ не ви знам честно, това изобретение не работи в наща държава няма и да проработи никога !!!

1.) от 6 млн. останало население има само 2 млн. работещи в България останалите 2.3 млн. бачкат и живеят навънка
            2.) мутренско управление в държавата на същите хора от преди 89та до днес
            3.) манталитета ни не позволява такъв тип инвестиции
            4.) деиндустриализирана държава състояща се само от мангали и пенсионери
            5.) 165 човека напускат на ден страната

ако некой си мисли, че някви си български акции независимо кои ше станат като Coca Cola и ше имат безкраен растеж просто сте мноо жестоко заблудени само тва шш ви каа
            Ора ние сме само територия и нищо повече за зло или добро тва е реалността ако искате капирайте ако искате ньет, ваш проблем ....
            Last edited by michaelis12; 07.01.2017, 22:38.

Коментар

• Топ 10 акции на форума за 2017 година

Активни анкети в момента

Събитието за 2016
              Класирайте по степента на важност Временните резултати са тук.

Доверие 1Q 2017 Временните резултати са тук.

Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

И какво ще стане, за да изтрием 150 пункта от индекса, 1/4, ще излезем от ЕС, BULEXIT? Това че икономиката расте, резултатите на повечето компании се подобряват, ще се търгуват ДЦК на БФБ, очакване на реална търговия на SEE Link, увеличаване на оборот и интерес към БФБ и изобщо всичко от тук. е без значение?!

Подобно хейтърско мнение гледах и вчера...
                Човека си каза очакванията, кога ще се научим да уважаваме мнението на другите и да не бързаме да лепим епитети, хейтъри и т.н.
                Всичко което си го споменал като аргументи важи с не по малка сила и за румъния.
                Ето ти 1 аргумент - надули сме с 1/4 повече от тях за 5г, ако те не мърдат - трябва да пуснем малко въздух да влезем в крачка с тях, дали тая година или друга - няма значение, рано или късно ще стане. Обикновен миин ръвържън, нищо особено.
                Пък ако гледаме другите си ИЕ пиъри - дори повече.
                Щото с нищо не сме по шен от тях, дори обратното.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

На база на днешната информация мисля че едни 30% ръст на Софикс за 2017 са напълно постижими

1 басче че не са постижими....ко ще и 100 милки да мине салам фонда.
                  Дай адрес и ти пращам JD за идната коледа ако не съм прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

И какво ще стане, за да изтрием 150 пункта от индекса, 1/4, ще излезем от ЕС, BULEXIT? Това че икономиката расте, резултатите на повечето компании се подобряват, ще се търгуват ДЦК на БФБ, очакване на реална търговия на SEE Link, увеличаване на оборот и интерес към БФБ и изобщо всичко от тук. е без значение?!

Подобно хейтърско мнение гледах и вчера по bloomberg по обед, един толкова го бе яд, че е изпуснал и ръста и явно няма акции на БФБ, че ползваше само клишета, неща валидни за БФБ преди 2 г. и водещия забавно за мен, но с такт го коригираше с новостите.

И аз желая успех на всеки търгуващ по великите западни борси или по джунгли и савани, всяко мнение е ценно и добре дошло, но поне да е обосновано с факти, а не приказки на ангро.

Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Честно да ти кажа няма смисъл да дам точна прогноза за края на годината Чел съм достатъчно прогнози и анализи и то на най известните титани в играта, ами дори те са почти винаги грешни Никой не знае какво ще стане на пазара и затова е толкова интересна играта. Знам че ако си на правилното място с правилните инвестиции може да направиш много пари които трудно от заплата се изкарват

За мен пред България има едни 4/5 години на силен ръст който ще се отрази и на финансовите активи. Рисковете нещо да се прецака са по скоро глобални от колкото локални. На база на днешната информация мисля че едни 30% ръст на Софикс за 2017 са напълно постижими

Успех на всички бикове!

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
                      това са реално фактите за последните 6 и 1 години.
                      Какво ще е 2017 се знае - я камила, я камилар. Моята таргет за 31.12.2017 е 450 за СОФИКС.
                      Няма да коментирам нищо преди 01.01.2018.
                      Желая успех на всички!!

Подобно хейтърско мнение гледах и вчера по bloomberg по обед, един толкова го бе яд, че е изпуснал и ръста и явно няма акции на БФБ, че ползваше само клишета, неща валидни за БФБ преди 2 г. и водещия забавно за мен, но с такт го коригираше с новостите.

И аз желая успех на всеки търгуващ по великите западни борси или по джунгли и савани, всяко мнение е ценно и добре дошло, но поне да е обосновано с факти, а не приказки на ангро.

Коментар

Какво ще е 2017 се знае - я камила, я камилар. Моята таргет за 31.12.2017 е 450 за СОФИКС.
                        Желая успех на всички!!
                        Златни ти уста Йоане!
                        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Имаш ли акции на БФБ? Тоя таргет заради глобални или локални проблеми го виждаш?
                          нищо не вижда, а му се иска да стане така.
                          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

Желая успех на всички!!
                            Имаш ли акции на БФБ? Тоя таргет заради глобални или локални проблеми го виждаш?

Коментар

• това са реално фактите за последните 6 и 1 години.
                              Желая успех на всички!!

Коментар

• http://www.investor.bg/companies/rat...0/0/0/0/0/1/0/

Коментар

Working...
                                X