Софикс 2017 и временни резултати
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Коментар
-
Smart Beta = Любими компании на форума за първо тримесечие са направили 16.1 %, докато Софикс само 8.8 %.
Има разместване в списъка за 1Q 2017
1 Софарма АД 2 Адванс Терафонд АДСИЦ 3 Монбат АД 4 Хидравлични елементи и системи АД 5 Стара планина холд АД 6 Албена АД 7 Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ 8 Химимпорт АД 9 ТБ Централна кооперативна банка АД 10 Корадо-България АД Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 1 like
Коментар
-
Класация на българските акции 1Q 2017
Покачването на риск апетита продължава. Репа или кредитирани позиции има около 17 % при около 10 % преди едно тримесечие. Бичите настроения са силни, но все още новите участници в пазара са малко и влизат по линия на нови инвеститори в ЕТФ на Софикс. Едва около 10 - 16 % са инвеститорите, които не са били на пазара по време на голямото покачване и последвалия голям спад.
За повече информация в блога
Анкетите са затворени, но резултатите им се виждат от линковете. Благодаря за въпроса за Софикс - дайте още някой...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 1 like
Коментар
-
Откак пуснах анкетата за индексите в темата на ЕТФ резултата силно се отклонява в полза на СОФИКС, докато в другите две теми - тази тук и за Оптимизма, BGTR30 е основният индекс на БФБ. Показателно е че влизането в позиция, притежаването на BGX, променя оценката.
Индекси 2017 и временни резултати
maretoff - мога да направя анкета само за СОФИКС. Имам няколко въпроса в предвид, но ако поскажете и други въпроси ще бъде полезно. Приемам идеи за въпроси в анкетата тук и на лични. В понеделник ще сглобя анкета фокусирана само на СОФИКС.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеБлагодаря на Вале и Тони, че местят анкетите на видими позиции във форума!
Стотина попълвания на анкетите са обичайно нещо в последните 3 години. Интересът към капиталовия пазар не е голям.
Пазарен ветропоказател 1Q 2017 и временни резултати
Очаквания за основните български акции 1Q 2017 и временни резултати
Индекси 2017
Коментар
-
Благодаря на Вале и Тони, че местят анкетите на видими позиции във форума!
Стотина попълвания на анкетите са обичайно нещо в последните 3 години. Интересът към капиталовия пазар не е голям.
Пазарен ветропоказател 1Q 2017 и временни резултати
Очаквания за основните български акции 1Q 2017 и временни резултати
Индекси 2017
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ти вземи си прочети отчета!
Мен така си ми е добре, вече съм полегнал на дивидентната ортопедична възглавница и си подремвам
много малки дивидентите ....
как вика импето само в Ареалбанк имам по две евро дивидент на акция и над 6-7 % .....
А ако и шиши реши да даден некоИ леф, нЕма да е 3 % от тези бизнес имотите....
Не е препоръка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Какво да кажа , според тази класация ,бичия маркет е химера....само земя ,имоти и готин мажо....
Голем страх гони спекулантите....
Мен така си ми е добре, вече съм полегнал на дивидентната ортопедична възглавница и си подремвам
п.п. Консервативният вариан е 7,77777777777777777% в периодLast edited by inta53; 24.03.2017, 14:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Нямам от 2 и 10 , на тяхно място ако сложим Зл. лев и ХИм прехвърлят 90% от партфейла
Голем страх гони спекулантите....
Коментар
Коментар