IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 10 български компании за 2024 на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Софикс 2017 и временни резултати
    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Прав си Тони. Изтървал съм Атера при копирането. Изтрих данните. Моля прегласувайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
        Биг в първия въпрос сякаш липсва компания?

Коментар

• Софикс 2017

Коментар

• Smart Beta = Любими компании на форума за първо тримесечие са направили 16.1 %, докато Софикс само 8.8 %.

Има разместване в списъка за 1Q 2017

1 Софарма АД
            2 Адванс Терафонд АДСИЦ
            3 Монбат АД
            4 Хидравлични елементи и системи АД
            5 Стара планина холд АД
            6 Албена АД
            7 Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ
            8 Химимпорт АД
            9 ТБ Централна кооперативна банка АД
            10 Корадо-България АД

Коментар

• Класация на българските акции 1Q 2017

Покачването на риск апетита продължава. Репа или кредитирани позиции има около 17 % при около 10 % преди едно тримесечие. Бичите настроения са силни, но все още новите участници в пазара са малко и влизат по линия на нови инвеститори в ЕТФ на Софикс. Едва около 10 - 16 % са инвеститорите, които не са били на пазара по време на голямото покачване и последвалия голям спад.

За повече информация в блога

Анкетите са затворени, но резултатите им се виждат от линковете. Благодаря за въпроса за Софикс - дайте още някой...

Коментар

• [QUOTE=BigBear;n3181820 Имам няколко въпроса в предвид, но ако поскажете и други въпроси ще бъде полезно. Приемам идеи за въпроси в анкетата тук и на лични. .[/QUOTE]

Въпрос: Кои позиции не бихте притежавали ?

Коментар

• Откак пуснах анкетата за индексите в темата на ЕТФ резултата силно се отклонява в полза на СОФИКС, докато в другите две теми - тази тук и за Оптимизма, BGTR30 е основният индекс на БФБ. Показателно е че влизането в позиция, притежаването на BGX, променя оценката.

Индекси 2017 и временни резултати

maretoff - мога да направя анкета само за СОФИКС. Имам няколко въпроса в предвид, но ако поскажете и други въпроси ще бъде полезно. Приемам идеи за въпроси в анкетата тук и на лични. В понеделник ще сглобя анкета фокусирана само на СОФИКС.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                    Благодаря на Вале и Тони, че местят анкетите на видими позиции във форума!
                    Стотина попълвания на анкетите са обичайно нещо в последните 3 години. Интересът към капиталовия пазар не е голям.

Пазарен ветропоказател 1Q 2017 и временни резултати

Очаквания за основните български акции 1Q 2017 и временни резултати

Индекси 2017

BigBear , попълних всички анкети. Повечето въпроси са ми полезни, но много ми липсва какви са очакванията на учасниците за нивото на SOFIX в края на годината?

Коментар

• Благодаря на Вале и Тони, че местят анкетите на видими позиции във форума!
                      Стотина попълвания на анкетите са обичайно нещо в последните 3 години. Интересът към капиталовия пазар не е голям.

Пазарен ветропоказател 1Q 2017 и временни резултати

Очаквания за основните български акции 1Q 2017 и временни резултати

Индекси 2017

Коментар

• Заглъхнал си нещо ? - Не те чувам !

Ти това прочети ли го ?
                        - п.п. Консервативният вариан е 7,77777777777777777% в/у цялата капиталова !
                        Last edited by inta53; 24.03.2017, 14:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Ти вземи си прочети отчета!
                          Мен така си ми е добре, вече съм полегнал на дивидентната ортопедична възглавница и си подремвам

много малки дивидентите ....
                          как вика импето само в Ареалбанк имам по две евро дивидент на акция и над 6-7 % .....
                          А ако и шиши реши да даден некоИ леф, нЕма да е 3 % от тези бизнес имотите....
                          Не е препоръка..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Какво да кажа , според тази класация ,бичия маркет е химера....само земя ,имоти и готин мажо....
                            Голем страх гони спекулантите....
                            Ти вземи си прочети отчета!
                            Мен така си ми е добре, вече съм полегнал на дивидентната ортопедична възглавница и си подремвам

п.п. Консервативният вариан е 7,77777777777777777% в период
                            Last edited by inta53; 24.03.2017, 14:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Нямам от 2 и 10 , на тяхно място ако сложим Зл. лев и ХИм прехвърлят 90% от партфейла
                              Какво да кажа , според тази класация ,бичия маркет е химера....само земя ,имоти и готин мажо....
                              Голем страх гони спекулантите....

Коментар

• Доста незаслужено ми се вижда мястото на Корадо, но да видим

Коментар

Working...
                                X