Има ли друг въпрос който Ви хрумва докато попълвате анкетата? Нещо свързано с листване за вторична търговия на компания - да го добавя сега или при следващата. Тази анкета я затварям в събота.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Лоша работа! Или сме в началото на по-голямо движение или просто си мислехме, че някой чу за БФБ напоследък.....а уж много пари влизали.....baud.bg ли беше.Освен средствата които привлече Експат май няма много други.....толкова много средства влизали че не можело една корекция да се заформи......да видим!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеПреци вероятно е станало точно така - аз съм изтрил мненията, обаче то е запомнило кой е влизал, а това не знам от къде се трие...
Пък и ти си такова оптимизирано напоследък, че сигурно не те хваща горната граница на прогнозите
Затварям анкетата - последните два дни има по три попълвания...
От резултатите виждам няколко неща
1. Активните участници във форума очакват още поне 25 % ръст на Софикс
2. В този момент три акции вече болшинството не би купувало - Алкомет , Еврохолд и Холдинг Варна
3. В Софикс само половината / 8 / компании представляват българския капиталов пазар
4. Трите най - представителни са - Софарма , Монбат и Стара Планина
5. Нови хора все още не влизат в пазара
Коментар
-
Преци вероятно е станало точно така - аз съм изтрил мненията, обаче то е запомнило кой е влизал, а това не знам от къде се трие...
Пък и ти си такова оптимизирано напоследък, че сигурно не те хваща горната граница на прогнозите
Затварям анкетата - последните два дни има по три попълвания...
От резултатите виждам няколко неща
1. Активните участници във форума очакват още поне 25 % ръст на Софикс
2. В този момент три акции вече болшинството не би купувало - Алкомет , Еврохолд и Холдинг Варна
3. В Софикс само половината / 8 / компании представляват българския капиталов пазар
4. Трите най - представителни са - Софарма , Монбат и Стара Планина
5. Нови хора все още не влизат в пазараМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 1 like
Коментар
-
Не ми дава да гласувам. Явно помни че вече съм гласувало. А пък исках да пусна пак след ъпгрейда на анкетата. Може затова да е "по-слаб" интереса. Е ако има тема за топ 10 на избушеняците - бих гласувало така - моят топ 1 е ... холдчето ))))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Не пускам анкетите никъде другаде освен тук в две-три теми. Това за Фейсбук как станало не знам, но от там влизания не съм регистрирал.
Тъй като ги пускам тук анкетите най-много зависят от това да ли се намират във видимата зона на форума - първите 15 теми най отгоре и отделно вътре в сама тема трябва да е поне над средата на първа страница. Падне ли на другата страница - КРАЙ
За последните 5 години читаемостта спадна няколко пъти - два или три пъти по-малко е интереса към резултати и блог, заедно с това правенето на анкети стана платено ако искам да имам повече от 100 отговора, а аз искам!
Не успявам редовно да влизам във форума и да си местя анкетите на горе и за това съм благодарен на всеки който ги цитира - така помагате да има повече отговори и резултатът да е по-представителен. Благодаря на всички още веднъж!
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Така че не се притеснявай... окей си е интересът
Аз също мисля, че това участие е обяснимо и не е повод за негативна оценка.
От друга страна от думите на Биг се долавя (едва) прикрито разочарование, което е повод да попитам:
Биг, в състояние ли си да изведеш някаква устойчива тенденция при участието в попълването на тези анкети?
За някакъв избран от теб период?
По-скоро отсъствам от форума през последната година и загубих дирята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеЗамислих се на въпроса че тези анкети се попълват от малко хора - аз ги пускам само тук във форума на инвестора. Има ли друго място където има хора които биха дали смислени отговори?
Според мен е по-добре малко, но качествени респонденти. Например индивидуални инвеститори, които ползват консултантски услуги и притежават нещо на БФБ, няма да могат да дадат кой знае колко компетентно мнение относно цените на периферните позиции. Така че не се притеснявай... окей си е интересът
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеСофикс 2017 и временни резултатиМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
А бе то въпроса ми беше много ясен , така както си го написал звучи че все едно искам да притежавам, но не мога да си я позволя сега !
Не се сърдя добра анкета !!!
Успех на всички!
Замислих се на въпроса че тези анкети се попълват от малко хора - аз ги пускам само тук във форума на инвестора. Има ли друго място където има хора които биха дали смислени отговори?Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеОпитах се да уточня въпроса на Бивол - Кои позиции не бихте притежавали ?
Отделно исках да имам и повече въпроси и за това от един въпрос направих два...
Не се сърдя добра анкета !!!
Успех на всички!
Коментар
Коментар