Първоначално изпратено от BigBear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Last edited by pepe1234; 08.01.2018, 15:07.
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТоранага, уважавам свободата на словото и затова съм оставил Бивол в темата ми макар и да не е по нея. Очаквам и Вие да уважавате труда ми и да пишете по темите, които съм повдигнал. Правя това от години и има хора, за които това е полезно. За мен също е добре да комуникирам с тях и затова съм създал тази тема - интересно ми е мнението как да се инвестира в България, къде има най - голям потенциал, коя стратегия би свършила работа и т.н.
Но сляп оптимизъм, си е безразсъдство. В момента според мен по- актуално е тема от типа - "защо да не инвестирам в БГ и частност БФБ" или "как да продам и да излезна от БФБ, докато дойдат по- добри времена".
Ако си забелязал, аз попълних акетата, която ти направи. Прочетох и статията от Капитал, където реално 8 !!!!!! души стават мерило за това "надъде ще се движи БФБ" - смях и жалост.
Моето предложение е да промениш малко подхода и вместо под мечето да търсиш мечка, помисли какво е обективно и реално възможно.
Успех
Коментар
-
Торанага, уважавам свободата на словото и затова съм оставил Бивол в темата ми макар и да не е по нея. Очаквам и Вие да уважавате труда ми и да пишете по темите, които съм повдигнал. Правя това от години и има хора, за които това е полезно. За мен също е добре да комуникирам с тях и затова съм създал тази тема - интересно ми е мнението как да се инвестира в България, къде има най - голям потенциал, коя стратегия би свършила работа и т.н.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеПускам тази за доверието в мажоритарите.
Доверие 1Q 2018
компаниите са същите като миналата година за съпоставимост с двете анкети, които вече минаха. Има компании, които вече ги няма като публични и тях не ги попълвайте.
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Супер! ПИБ и Хим ги няма в класацията и съответно в масовите портфейли.. Ще има изненадани
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеи двете класации не ме кефят. от всичко изброено ми харесват само 4-5 дружества.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТоп 10 акции на форума за 2018 годинаКомпания Софарма Трейдинг АД Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ Адванс Терафонд АДСИЦ Софарма АД М+С Хидравлик АД Стара планина холд АД Хидравлични елементи и системи АД Монбат АД Корадо-България АД ТБ Централна кооперативна банка АД
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИ в днешния Капитал топ 10 на брокерите са:
1. Софарма
2. Монбат
3. Чез Р
4. Бреф
5. ЦКБ
6. Албена
7. Агрия
8. Корадо
9. БФБ
10. ПИБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПозволявам си да цитирам Тонката от съседна тема, за да има съпоставимост на прогнозите:
"И в днешния Капитал топ 10 на брокерите са:
1. Софарма
2. Монбат
3. Чез Р
4. Бреф
5. ЦКБ
6. Албена
7. Агрия
8. Корадо
9. БФБ
10. ПИБ"Анализаторите очакват 10% ръст на SOFIX и залагат отново на традициционно откритите към инвеститорите компании
Коментар
-
Позволявам си да цитирам Тонката от съседна тема, за да има съпоставимост на прогнозите:
"И в днешния Капитал топ 10 на брокерите са:
1. Софарма
2. Монбат
3. Чез Р
4. Бреф
5. ЦКБ
6. Албена
7. Агрия
8. Корадо
9. БФБ
10. ПИБ"Last edited by 15%; 05.01.2018, 14:21.Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТоп 10 акции на форума за 2018 годинаКомпания Софарма Трейдинг АД Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ Адванс Терафонд АДСИЦ Софарма АД М+С Хидравлик АД Стара планина холд АД Хидравлични елементи и системи АД Монбат АД Корадо-България АД ТБ Централна кооперативна банка АД
За първи път фаворитите и въобще класирането на брокерите ми допадат повече от нашите.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Топ 10 акции на форума за 2018 година
Компания Софарма Трейдинг АД Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ Адванс Терафонд АДСИЦ Софарма АД М+С Хидравлик АД Стара планина холд АД Хидравлични елементи и системи АД Монбат АД Корадо-България АД ТБ Централна кооперативна банка АД Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 1 like
Коментар
-
Благодаря и за много години!
Затварям първите две анкети и пускам тази за доверието в мажоритарите.
Доверие 1Q 2018
компаниите са същите като миналата година за съпоставимост с двете анкети, които вече минаха. Има компании, които вече ги няма като публични и тях не ги попълвайте.
тук са резултатите така както ги дава платформата. Като класация ще ги пусна отделно.
Дългосрочна инвестиция до 2022 година
Най-добра инвестиция за 2018 годинаLast edited by BigBear; 05.01.2018, 13:24.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
Коментар