Хайде мечо, че е много скука! Дай да чешем езиците с нещо!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Изкуших се и аз да дам една бърза класация:
топ 10 на най-стабилни компании на БФБ, най-добро финансово състояние, най-добри перспективи за развитие, най-много възможни очаквания, и най-важното - на най-ниски цени, следователно потенциал за поскъпване:
1. Химимпорт
2. Синергон Холдинг
3. Холдинг Варна
4. ЦКБ
5. Индустриален Холдинг Б-я
6. Проучване и Добив на нефт и Газ
7. Зърнени Храни Б-я
8. Агрия
9. Топливо
10. ФИБ
Не е препоръка, лично мнение.There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекато те чета как разсъждаваш и какви термини използваш започвам да се чудя защо не си започнал списъка с "Еврофутбол"АД
Вместо да поддържат някакво ниво на ликвидност и на предлагане на акции с цел някаква икономиска обосновка на цените, те правят обратното - превръшат всяка цена в залог на комар, без връзка с фундамента - 2007 в едната посока, сега в другата
Та момчето е право да използва тези думи - залог, тотоThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от topfly Разгледай мнениеДа се правят прогнози в такива интересни времена е малко като да играе на тотото, но все пак човек трябва да си направи залозите
Моите залози са следните:
ПИБ
ЦКБ
Химимпорт
Адванс терафонд
Компенсаторни записи
Жилищни компенсаторни записи
Софарма
Монбат
Биовет
Инвестор.бг
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеЕто как се справиха професионалистите.
Като им гледам прогнозата за 2012, мисля че има голяма вероятност да познаят колкото познаха през миналата година.
http://www.capital.bg/biznes/finansi...cii_na_2012_g/
Дали пък да не сложа в кавички професионалистите?
Коментар
-
Ето как се справиха професионалистите.
Като им гледам прогнозата за 2012, мисля че има голяма вероятност да познаят колкото познаха през миналата година.
http://www.capital.bg/biznes/finansi...cii_na_2012_g/
Дали пък да не сложа в кавички професионалистите?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеПо скоро това, което написах беше едно намигване към Геко и той ме разбра - на харизан кон зъбите не се броят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеЕх Геко и от живота няма смисъл в космически аспект, а и се умира на края.
Остави ни някакво забавление, пазар няма поне едно безплатно обзалагане сами със себе си да направим
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеЕх Геко и от живота няма смисъл в космически аспект, а и се умира на края.
Остави ни някакво забавление, пазар няма поне едно безплатно обзалагане сами със себе си да направим
Че ще е стойностно от това което ще е в Капитал, така ще е
Както и че ще е интересноThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
Коментар