Вече това може да се разглежда и от нов ъгъл, като акции влизащи във фокус и излизащи. Първите тези които се качват спрямо миналата година, вторите тези които падат. И една трета част любими спекулантски
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениене ми се зареждат поскъпващите акции, само при мен ли е така
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениене ми се зареждат поскъпващите акции, само при мен ли е така
Коментар
-
Точният момент е най важен при прогнозите - за миналата година ако прогнозите бяха взети по максималните стойности - тоест всеки да беше продал на върховете - нямаше да има една губеща прогноза а средния резултат на всички прогнози е 49.6%
Така че каквото и да правите прибирайте печалбите си точно навреме през 2012Last edited by BigBear; 09.01.2012, 18:00.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Браво Биг, сега остава да коментираме!
От пръв поглед аз бих разменил при поскъпващите позиции 3 и 4 със съответно 11 и 12. ПИБ може би с Хима. При поевтиняващите нямам интерес!
Успех и без препоръки!Last edited by първи стъпки; 09.01.2012, 17:20.
Коментар
-
Коментар
Коментар