Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеTeзи понятия скъпо и евтино са много относителни. Трябва да носят доход, а има някои адсиц и дивидентни акции които наистина го правят. Иначе има и много акции които са много евтиниТова са сега акциите убежища,
защото наистина 2012 няма да е лека, а после ще видим
Основното в една акция е не дивидента а нейната стойност - когато решиш да се разделиш с нея. Иначе ще има да си припяваш....."докато смъртта ни раздели".
Императора да ме прощава, но ще се съглася с неговата дивидентна стратегия, когато стана от страната на ония 10% -ЗАДЪЛЖИТЕЛНО употребените парички на акционерите...... чакащи своите след 1 година.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеTeзи понятия скъпо и евтино са много относителни. Трябва да носят доход, а има някои адсиц и дивидентни акции които наистина го правят. Иначе има и много акции които са много евтиниТова са сега акциите убежища, защото наистина 2012 няма да е лека, а после ще видим
акциите трябва да имат стойност
и да стават за разменна монета
лошото, е че благодарени на т.н. профира в БГ тотално се загуби в акции
и пак чакаме чужденците
щото сме путки и мишоци с 99.99% спестявания в банкови депозити и вече на 30 милиардаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПо точното определение е , че прогнозите очертават несигурна посока на пазара. Затова в търсене на сигурност се предпочитат АДСИЦ и дивидентни компании. Много е вероятно тези прогнози да се окажат верни. Посочването на ЦКБ, ХИМ, ПИБ са изява на спекулативното начало и говори добре за нагласите на инвеститорите. Ще има и изненади след придобиване или покупка както стана с Еврохолд. Добри прогнози- за разлика от тези на набедените профита , които незнаят какво да правят и се придържат по близо до индексните компании
А Хим, ЦКБ, ФИБ са все акции които са много по евтини и по сигурно инвестиции и дружевства от смешните АДСИЦ
Значи хората са настроени инвеститорски .. не е препоръкаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
По точното определение е , че прогнозите очертават несигурна посока на пазара. Затова в търсене на сигурност се предпочитат АДСИЦ и дивидентни компании. Много е вероятно тези прогнози да се окажат верни. Посочването на ЦКБ, ХИМ, ПИБ са изява на спекулативното начало и говори добре за нагласите на инвеститорите. Ще има и изненади след придобиване или покупка както стана с Еврохолд. Добри прогнози- за разлика от тези на набедените профита , които незнаят какво да правят и се придържат по близо до индексните компании
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИзненадва ме позицията на ЛАНД-а тук толкова високо, все пак говорим за стабилен АДСИЦ с предвидима дивидентна доходност. Но да, ако ПОК Бъдеще подпре цената за увеличение на капитала ще отиде на 1левче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа първите две от класацията съм сигурен че и Асан от Факултета си е купил ,щото Мунчо от Столипиново има вече мноооого.
В мойте бъдещи позиции има дефицит на подкрепа което е положително за мен. Първо ще си купя еФтино и без конкуренция ,
Второ когато трябва тълпата ще купува от мен а не аз от тълпата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОт тези които аз съм дал поне, имам само от половината позиции. Другата половина като му дойде времето.
В мойте бъдещи позиции има дефицит на подкрепа което е положително за мен. Първо ще си купя еФтино и без конкуренция ,
Второ когато трябва тълпата ще купува от мен а не аз от тълпата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕ не и ако е пълна до дупка и купува вече две години ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми то на пазара тълпата вдига акциите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
Някой продавал ли е късо..... имаше в Инвестора инфо че през лятото от Карол са имали къси продажби на ЦКБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБягай от тълпата докато можеш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениене ми се зареждат поскъпващите акции, само при мен ли е така
Коментар
Коментар