Първоначално изпратено от BigBear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Това е тестова версия на група анкети които мога да пускам на тримесечна база
http://www.surveymonkey.com/s/PNNNG3D
Който иска може да го попълни и да каже какво липсва или какво може да се подобри.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗА КОЕ ПО ТОЧНО ПРОГНОЗИ
Коментар
-
Ще даваме ли прогнози? .......
ЛЧИ на РТС
Андрей Карташов и Антон Ерешко: «За нас сделки совершают роботы»
http://finparty.ru/section/interview/record/848/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАбе пич аз имам от всички дивидентни- сметна ли колко дадоха компаниите от БТХ- а знаеш ли колко дивидент се чака от БРЕФ- и че скочи от 0.36 на 0.66 за една година. Много има да се учиш преди да даваш акъл- и какво ми се гордееш с тези смешни депозити- да не си бабичка. За ЕЛАРГ чувал ли си. Не превръщаи профанщината си в повод за гордост
Пък и в час ли си колко е скочил един кух долар само от коледа до сега !?
Освен това ако ти потрябват кинти на каква цена ще продадеш артиите !? Ами ако никой не иска да ти вземе по цената на която ги смяташ !? Какъв дивидент, какви пет лева - профанска история При тези изклатени маржове - купува-продава - ами смятай, че дивидента е изгорял още преди да си го взел .... Киро, Кирооооо - майсторе !!!Last edited by precakanoto; 10.01.2012, 14:34.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Абе пич аз имам от всички дивидентни- сметна ли колко дадоха компаниите от БТХ- а знаеш ли колко дивидент се чака от БРЕФ- и че скочи от 0.36 на 0.66 за една година. Много има да се учиш преди да даваш акъл- и какво ми се гордееш с тези смешни депозити- да не си бабичка. За ЕЛАРГ чувал ли си. Не превръщаи профанщината си в повод за гордост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА на тебе не искаш ли да си дам парите. Изцепваш се и после започваш да се обесняваш... Има хора които зорлем да им дават пари както сега правят някои АДСИЦ не ги взематНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе очаквам да разбереш иронията. Не съм имал никога акции от Кремиковци, нито от друг избушляк....Но съм фен на идеята мястото да бъде рекултивирано и т..н.
Тогава ще дойде твоето време - щом ти допадат колективните схеми
По добре си дай парите на П.К. да ги управлява ....
Не е препоръкаНе е препоръка... !!!
Коментар
Коментар