IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 10 български компании за 2024 на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
    Второто тримесечие вече има 10 прогнози. Пазарният ветропоказател се върти по добре - там анкетираните са 33. Временните резултати там могат да се видят при повторно използване на линка след попълване. Имам и предложения за няколко нови въпроса които ще използвам следващия път.

Благодаря на всички
    А ще споделиш ли с нас прогнозите на кои съфорумци от преди година са най близо до днешната действителност ?

Челната тройка да кажем.
    Тамън да навирят малко носовете тука.

ПС И стимул за останалите

Коментар

• Второто тримесечие вече има 10 прогнози. Пазарният ветропоказател се върти по добре - там анкетираните са 33. Временните резултати там могат да се видят при повторно използване на линка след попълване. Имам и предложения за няколко нови въпроса които ще използвам следващия път.

Благодаря на всички
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Стартирам ново допитване за второ тримесечие на 2012 година. Пратил съм лични съобщения на всички предишни участници, но ще приемам и други прогнози, като си запазвам правото да не включа нечия прогноза при съмнения за манипулации...

Напомням правилата

Моля подредите Вашето очакване за първите десет най поскъпнали акции към края на юни 2012 и Вашите очаквания за най поевтинелите акции за същия период, без да конкретизирате очакваните проценти промяна. Прогнозите могат да бъдат и по малко от десет, включително и само за една компания. Ще публикувам в форума само обобщени данни, за да се избегне станалата лоша традиция за заяждане със чужди прогнози. Сега може да ми пращате Вашите прогнози до 2 април вечерта...Всеки може да си промени прогнозата - подреждането или дори компаниите - до изтичането на крайния срок; като за валидна ще приемам и обработвам само последната получена прогноза.

Ако желаете можете да попълните един кратък въпросник с пазарни очаквания валидни към края на това тримесечие. Резултатите са анонимни също и са видими след повторно влизане през същия линк - Пазарен Ветропоказател 1Q 2012

Благодаря на всички и успехи в живота и инвестициите!

ПП - ще подходя селективно и към прогнозите изпратени на първи април

Коментар

Това е тестова версия на група анкети които мога да пускам на тримесечна база
          http://www.surveymonkey.com/s/PNNNG3D
          Който иска може да го попълни и да каже какво липсва или какво може да се подобри.
          за да се подобрят нещата си мисля, че ще е добре да направим едно ИПО
          НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Точно за това е по добре да отпадне този въпрос - субективен е. Ще сложа въпроса за АДСИЦ - Кой АДСИЦ бихте купили сега?
            и от мен - никой
            вече попълних, затова се допълвам за адциците. Не ми трябват дараци

Коментар

• Точно за това е по добре да отпадне този въпрос - субективен е. Ще сложа въпроса за АДСИЦ - Кой АДСИЦ бихте купили сега?

Коментар

Синергона и тя ли ти се видя неликвидна ?

Не

Мислех че съм я сложил - още две дайте- Само да ви кажа че колкото са повече толкова по малко хора попълват този въпрос - тъй като има 30 отговора това е въпроса с най много пропуснали го. Може пък и да защото е последен. Като цяло даже май е по добре този въпрос да отпадне, защото до голяма степен дублира Топ 10 за покупка
                Ами аз го пропуснах - кое да избера от тези дето си сложил, като нито едно от тях не бих купил
                There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                  Още ли не си асимилирал, че това е шит !?

Коментар

• Синергона и тя ли ти се видя неликвидна ?

Не

Мислех че съм я сложил - още две дайте- Само да ви кажа че колкото са повече толкова по малко хора попълват този въпрос - тъй като има 30 отговора това е въпроса с най много пропуснали го. Може пък и да защото е последен. Като цяло даже май е по добре този въпрос да отпадне, защото до голяма степен дублира Топ 10 за покупка
                    Last edited by BigBear; 13.03.2012, 22:16.

Коментар

Себулба - Ще добавя отраслите - селско стопанство, ХВП, лека промишленост
                      Монти - Отделен въпрос за АДСИЦ - Кой АДСИЦ бихте купили сега?
                      hah - Да , май не съм оставил път за отстъпление но "не мога да преценя" не върши ли същата работа?
                      Киро - 30 компании не са ли достатъчно...Изпуснал съм двете цитарени фарбрики защото ми се виждат неликвидни1 но примерно мога да добавя още да кажем 5 компании - дай идея за още 3

не мога да го поправя сега защото докато се попълва но по късно ще ги направя...
                      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Себулба - Ще добавя отраслите - селско стопанство, ХВП, лека промишленост
                        Монти - Отделен въпрос за АДСИЦ - Кой АДСИЦ бихте купили сега?
                        hah - Да , май не съм оставил път за отстъпление но "не мога да преценя" не върши ли същата работа?
                        Киро - 30 компании не са ли достатъчно...Изпуснал съм двете цитарени фарбрики защото ми се виждат неликвидни1 но примерно мога да добавя още да кажем 5 компании - дай идея за още 3

не мога да го поправя сега защото докато се попълва но по късно ще ги направя...

Коментар

• Браво Биг, но влучи повече компании за избора- Успех

Коментар

• Много приятна анкета.
                            Е, за БФБ може да сложиш и отговор времето не е подходящо да се прави каквото и да било
                            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Който иска може да го попълни и да каже какво липсва или какво може да се подобри.
                              Могат да бъдат допълнени отрасли - селско стопанство, ХВП, лека промишленост...

Коментар

и аз попълних, но не мога да кажа какво липсва или не липсва, изобщо не ми е ден за мислене днес

Коментар

Working...
                                X