Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 10 български компании за 2024 на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеМонти,за енергодружествата - напънете се и ги вкарайте в индекса - BGTR30 и тогава ще ги има.
Прав си ,но като видях Емпи и Енергони вътре , това ми дойде малко множко... за кантар на борсата..
Поздрави!
Коментар
-
Монти,за енергодружествата - напънете се и ги вкарайте в индекса - BGTR30 и тогава ще ги има.
По анкетата за Доверието дайте идея за контролен лесен въпрос в началото на тема общо Доверие в мажоритарите
Примерно
1. Какво е Вашето доверие в мажоритарните собственици на публични български компании?
2. Промени ли се доверието Ви през последните три месеца в мажоритарните собственици на публични български компании?
тези ще вършат ли работа?Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеЗапочвам една нова по тип анкета, с цел да се измерва доверието на форума във мажоритарните собственици на компаниите от BGTR30, като ще публикувам среден индекс на доверието в мажоритарите на тримесечие. Анкетата е с име
Доверие, печалби и приходи 1Q 2013
Другата анкета е наполовина попълнена / спрямо обичайната и попълняемост/ и още е валидна. Въпреки по активната търговия и добрите печалби по някои позиции активността на форума остава слаба
Пазарен ветропоказател 1Q 2013
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеO, браво, отдавна не те бях чел в форума. Харесваше ми едно време да чета темата за Красьо Космонавта. Дали е литнал вече ?!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеПриемам забележката.
ПП проверих временните резултати и мисля че дейстивително трябва да махна въпросите за приходите и печалбите на основните публичини компании. реално само една трета от попълнилите първия въпрос за Доверието са попълнили и другите два.
Браво, Голям! Давай още, полезни са!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеЕ-е-е чак да се извиняваш .... Това беше само леко мрънкане и градивна критика. Обещавам да попълня следващата анкета
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение.......... Благодаря и се извинявам за неудобството.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Да, явно е така. Лесните анкети се попълват добре - примерно Пазарен ветропоказател си е пълна с лесни въпроси. Напоследък усложних нещата. Мисля че съществената част от новата анкета е точно Доверието и то ще остане, а другите просто ще ги махна сега или следващия път. Твърде рано явно е да се мерят очаквания за приходи и печалби дори и на най-популярните компании. Реално само за Химимпорт всички от форума имат някакво мнение.
Приемам забележката.
ПП проверих временните резултати и мисля че дейстивително трябва да махна въпросите за приходите и печалбите на основните публичини компании. реално само една трета от попълнилите първия въпрос за Доверието са попълнили и другите два.
На анкетата за Доверието можете да попълвате само първия въпрос защото другите явно няма да са достатъчно представителни. Оставям ги за това тримесечие само като уважение към усилието на тези които вече са ги попълнили и вероятно се интересуват от мнението и на другите по въпроса. Отговорите на въпроси 2 и 3 ще бъдат видими до приключването на анкетата, но няма да ги публикувам после заради липса на относителна представителност. За да се отрази попълването на първия въпрос трябва да се премине към втория и след това вече може да не се попълва. Благодаря и се извинявам за неудобството.Last edited by BigBear; 08.02.2013, 12:46.Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеЗапочвам една нова по тип анкета, с цел да се измерва доверието на форума във мажоритарните собственици на компаниите от BGTR30, като ще публикувам среден индекс на доверието в мажоритарите на тримесечие. Анкетата е с име
Другата анкета е наполовина попълнена / спрямо обичайната и попълняемост/ и още е валидна. Въпреки по активната търговия и добрите печалби по някои позиции активността на форума остава слаба
Пазарен ветропоказател 1Q 2013He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Започвам една нова по тип анкета, с цел да се измерва доверието на форума във мажоритарните собственици на компаниите от BGTR30, като ще публикувам среден индекс на доверието в мажоритарите на тримесечие. Анкетата е с име
Пазарен ветропоказател 1Q 2013Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеИмам нови анкети и ги слагам и тук за всички, които са ги пропуснали в много активната напоследък тема за Оптимизма
Пени Стокс БФБ 1Q 2013
Очаквания за основните български акции 1Q 2013
Коментар
-
Имам нови анкети и ги слагам и тук за всички, които са ги пропуснали в много активната напоследък тема за Оптимизма
Пени Стокс БФБ 1Q 2013
Очаквания за основните български акции 1Q 2013Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеНай спекулативни акции на БФБ според форума на инвесторбг
Въпросът които ги определя е - Ако инвестирате сега в следните акции мотивацията Ви ще е Спекулативна /1/ или Дългосрочна /5/
Приемам предложения за по-добра форумулировка на въпроса или друг тип анкети които да са ви полезни
Поздрави!
Коментар
Коментар