IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Минимална такса от 1 лв. за сделка на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
    ще срутиш борсата ма цветанке за да събереш кинти за иляду акцийки

цветано, много се впрегна нещо, че ти изкарах два поста от последните две седмици написани от теб на последната страница на БТХ

цветано, пак доказа, че си куха лейка - за какво да се хващам на бас като не си дала опция да спечеля

цецке, като си изпълниш предните три баса --- тогава можеш да се хващаш с мен пак на бас

цецке, до тук съм спечелил три бутилки уиски от теб от басове, но като не ги даваш те си остават виртуални като всичко при теб

цецке, стига ти толкова за тази вечер -- ако съм на кеф утре пак ще те бъзикам
    Полки ,вярно че си много тъп и като стане напечено бягаш...сега господин топ идиот ,твоята печалба е обратната на моята ...
    сто лева и няма да се появя във Форума...
    но този път парите при посредник и за никовете ще говоря с Мариян...
    Айде лъжльо и доноснико... приеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Винаги бил точен ли .... я сега постни следващите си гениални мисли за цена от 25 лв. на акция .... иначе си точен, но само когато друг е губещата страна..
      Понеже сега се заигра с дребните бройки искаш ли утре да сложа една оферта на 1000 бр. БТН купува ... на нива под 28 лв. на бас ,че ако спечеля ти никога повече да не се появяваш във Форума и да дариш 100 лева за някой дом за сираци ....
      Хайде палячо приеми ....
      ще срутиш борсата ма цветанке за да събереш кинти за иляду акцийки

цветано, много се впрегна нещо, че ти изкарах два поста от последните две седмици написани от теб на последната страница на БТХ

цветано, пак доказа, че си куха лейка - за какво да се хващам на бас като не си дала опция да спечеля

цецке, като си изпълниш предните три баса --- тогава можеш да се хващаш с мен пак на бас

цецке, до тук съм спечелил три бутилки уиски от теб от басове, но като не ги даваш те си остават виртуални като всичко при теб

цецке, стига ти толкова за тази вечер -- ако съм на кеф утре пак ще те бъзикам

Коментар

цветано, мен не ме интересува кой и какво е казал за мен

аз съм бил винаги точен за мен - така както аз ги разбирам нещата

но ти искаш бутилка уиски защото ти се пие

казах ти - правиш ми една свирка или се хващаш за палците и получаваш бутилка уиски
        Винаги бил точен ли .... я сега постни следващите си гениални мисли за цена от 25 лв. на акция .... иначе си точен, но само когато друг е губещата страна..
        Понеже сега се заигра с дребните бройки искаш ли утре да сложа една оферта на 1000 бр. БТН купува ... на нива под 28 лв. на бас ,че ако спечеля ти никога повече да не се появяваш във Форума и да дариш 100 лева за някой дом за сираци ....
        Хайде палячо приеми ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
          Накратко... Исках да кажа, че е тъпо да режат дребните. Също така е тъпо да се сравнява нашата борса с коя да е друга - факторите са много... А това за NYSE e пример. Ти не даваш нищо конкретно или ФАКТ, ами казваш "...в цял свят"...

Та на нашата борса няма ликвидност, няма къси продажби, няма най-стандартни неща за една борса, трябва да платиш на централния депозитар за да видиш кои са ти съакционери. И сега ще слагат на всичкото отгоре мизи...
          БФБ определено я чака светло бъдеще...
          в цял свят имам в предвид за всичко, а не само за борси

който прави оборот ползва намаления, който си играе на борса като цветанка с "нейните акцийки колкото броя на пръстите на двете й ръце" си плаща по левче и толкова

това са правилата

на който му изнася - търгува, на който му е висока таксата от 1 лев отива да търгува на пазар където няма да плаща комисионна ................... например на зеленчуковата борса или на женския пазар , но там пък плащат за сергия

Коментар

• Накратко... Исках да кажа, че е тъпо да режат дребните. Също така е тъпо да се сравнява нашата борса с коя да е друга - факторите са много... А това за NYSE e пример. Ти не даваш нищо конкретно или ФАКТ, ами казваш "...в цял свят"...

Та на нашата борса няма ликвидност, няма къси продажби, няма най-стандартни неща за една борса, трябва да платиш на централния депозитар за да видиш кои са ти съакционери. Компаниите са предимно с мажоритарни собственици. И сега ще слагат на всичкото отгоре мизи...
            БФБ определено я чака светло бъдеще...

Следващата стъпка е таксата към депозитаря също да стане 1 лев, а посредниците да сложат миза на комисионната от 1-2 лева.

Last edited by Мажоритаря; 20.12.2010, 21:52.
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Добре де и NYSE да напиша разбра ме какво искам да кажа.... Ама ти май държиш да се заядеш вместо да водиш диалог...
              като нямаш аргументи и започват да се заяждат с теб, а ?

хайде сега прочети всичките ми постове и ми покажи къде споменавам или сравнявам БФБ с ДАУ или с NYSE

ако не намериш сравнения с други борси и индекси, а ми вкарваш твои думи и мисли в написаното от мен --- спирам да комуникирам с теб

Коментар

и къде видя да сравнявам БФБ с ДАУ?

май ти сравняваш борса с индекс ................. сега вече и ти започна да ме разсмиваш, а темата стана "бисери и вицове"
                Добре де и NYSE да напиша разбра ме какво искам да кажа.... Ама ти май държиш да се заядеш вместо да водиш диалог...

Коментар

Съгласен съм с твърдението ти... Ама да сравняващ БФБ с DOW е пълен смях. Нашия пазар не просто е неразвит, ами 95% от българите незнаят въобще, че има фондова борса или пък какво е това фондова борса....

Просто не е сега момента за поставяне на мизи в търговията. Аз акциите дето съм искал да купя съм ги купил и ще си ги държа... Не съм спекулант.
                  и къде видя да сравнявам БФБ с ДАУ?

май ти сравняваш борса с индекс ................. сега вече и ти започна да ме разсмиваш, а темата стана "бисери и вицове"

Коментар

Ufhdjf
                    Когато си изпълни баса с ПК за 1 К имаше хора да казват той е агресивен и недиалогичен , но е пич и има достойнство да си изпълнява задълженията и обещанията .... три години по късно остана той е пич в женски род след като тури пепел и на достойнството и на мъжката си чест.......
                    цветано, мен не ме интересува кой и какво е казал за мен

аз съм бил винаги точен за мен - така както аз ги разбирам нещата

да ти припомня баса:

[QUOTE=28.11.2009, 20:30 meche_cveti93;1023624]
                    Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                    цвети, приемам ти баса, и казвам, че държавата ще получи по-малко от 150 млн. за нейния дял, а ти казваш, че държавата ще получи повече от 150 млн.лв. за нейния дял...
                    ПРИВАТИЗАЦИЯ ДО ТОЗИ МОМЕНТ НЯМА

но ти искаш бутилка уиски защото ти се пие

казах ти - правиш ми една свирка или се хващаш за палците и получаваш бутилка уиски

Коментар

цветанка ме разсмива, а ти успя да ме разплачеш

как само ги представяш нещата, все едно някой ви е забранил да търгувате

плащаш си левчето и търгуваш - нямаш дертове

в цял свят е така - за хората които правят оборот има отстъпки, за останалите има цена определена която не подлежи на договаряне

ти като си мажиритар да те питам - като дойде някой при теб с 10 лева правиш ли му отстъпка?

като дойде някой с 1300 лева обаче ползва намаление, нали?

по-просто не се сещам как да ти обясня

пак ти казвам - НИКОЙ НЕ ЗАБРАНЯВА НА НИКОГО ДА ТЪРГУВА
                      Съгласен съм с твърдението ти... Ама да сравняващ БФБ с DOW е пълен смях. Нашия пазар не просто е неразвит, ами 95% от българите незнаят въобще, че има фондова борса или пък какво е това фондова борса....

Просто не е сега момента за поставяне на мизи в търговията. Аз акциите дето съм искал да купя съм ги купил и ще си ги държа... Не съм спекулант.

Коментар

По принцип си прав, но замисли се...
                        Младо студентче иска да пробва що е то БФБ и влиза да спекулира с 1000 лева. Минава некоя година направи ги 2000 и вкарва още пари по-късно... В един момент тоя "смешник" се оказва човек с портфейл от над 20000-30000 лева. Участва в увеличение на капитали или спекулира... зарибява други и т.н.

С тази такса се убива зарибявката, а оттам и потенциалните бъдещи инвеститори - много малки, малки и средни. От това губи най-вече реалния бизнес търсещ финансиране чрез акции, а не чрез кредит...
                        цветанка ме разсмива, а ти успя да ме разплачеш

как само ги представяш нещата, все едно някой ви е забранил да търгувате

плащаш си левчето и търгуваш - нямаш дертове

в цял свят е така - за хората които правят оборот има отстъпки, за останалите има цена определена която не подлежи на договаряне

ти като си мажиритар да те питам - като дойде някой при теб с 10 лева правиш ли му отстъпка?

като дойде някой с 1300 лева обаче ползва намаление, нали?

по-просто не се сещам как да ти обясня

пак ти казвам - НИКОЙ НЕ ЗАБРАНЯВА НА НИКОГО ДА ТЪРГУВА

Коментар

цветанке, иди и се оплачи в полицията --- кажи: "полки ме такова-онакова, не си плати и сега се чувствам изнасилена"
                          Ufhdjf
                          Когато си изпълни баса с ПК за 1 К имаше хора да казват той е агресивен и недиалогичен , но е пич и има достойнство да си изпълнява задълженията и обещанията .... три години по късно остана той е пич в женски род след като тури пепел и на достойнството и на мъжката си чест.......

Коментар

Баса си изпълни или чупка от Форума ,няма такова като теб инвеститорско недоразумение да познавам ...я кажи какво спечели с ЕУБГ и ССВ ...
                            цветанке, иди и се оплачи в полицията --- кажи: "полки ме такова-онакова, не си плати и сега се чувствам изнасилена"

Коментар

седнали да реват тук, че и бойкоти обмислят да правят понеже искали като цветанка да се правят да играчи с по десетина акцийки --- да се смея ли, да плача ли?
                              По принцип си прав, но замисли се...
                              Младо студентче иска да пробва що е то БФБ и влиза да спекулира с 1000 лева. Минава некоя година направи ги 2000 и вкарва още пари по-късно... В един момент тоя "смешник" се оказва човек с портфейл от над 20000-30000 лева. Участва в увеличение на капитали или спекулира... зарибява други и т.н.

С тази такса се убива зарибявката, а оттам и потенциалните бъдещи инвеститори - много малки, малки и средни. От това губи най-вече реалния бизнес търсещ финансиране чрез акции, а не чрез кредит...

Колкото за финансовата култура е доста забавно... От УНССто 99,5% от всички студенти дори не са се замисляли да купуват акции или някакви финансови инструменти, камо ли да бъдат инвеститори. Там целта е да се набутат в някой посредник или "нЕква" работа за поне 1000 лева на месец....
                              Най-големият професионален инвеститор, който познавам по образование е геодезист. И без да е учил в УНСС знае повече от 99,99% от "дипломираните специалисти".

Коментар

седнали да реват тук, че и бойкоти обмислят да правят понеже искали като цветанка да се правят да играчи с по десетина акцийки --- да се смея ли, да плача ли?
                                Баса си изпълни или чупка от Форума ,няма такова като теб инвеститорско недоразумение да познавам ...я кажи какво спечели с ЕУБГ и ССВ ...

Коментар

Working...
                                X