честито на останалите , аз бях до тук . кеш аут на всичко ликвидно
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Минимална такса от 1 лв. за сделка на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеЧестито!
Новогодишното сурвакане е в ход!
Най-голямемия ИП вече си удвоява таксите - от 3.01.
Очкваме и другите!
Мамка му и кочина БеГетовска!
ЩЕ НИ ДЕРАТ КОЖИТЕ, ЗА ДА ПЛАЩАМЕ ПО 8 000 лв. ЗАПЛАТА НА ЛЕШПЕРИТЕ ОТ БФБ!
Мамка им скапани чиновници.
Дянкооов спиш ли? Доубиват пазара!
Така ли ще го стимулирате и развивате?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЧестито, очакваме обороти от по 20 000 лв. след нова година
Считано от 03.01.2011 г. влиза в сила нова Тарифа за такси и комисиони при сделки с български финансови инструменти на ИП Карол. Въвежда се минимална комисиона за сделка, осъществена през електроните платформи за търговия (Karoll Broker, Karoll Web Broker и СОВОS), в размер на 2 лв., като се запазват досега действащите прагове на тарифиране от 0.50 % до 0.25 % от стойността на сделка в зависимост от натрупания от клиента оборот и/или активи на подсметка при ИП Карол.
Въвеждането на минимална комисиона за сделка е продиктувано от промяна в Тарифата за таксите за търговия на Българска Фондова Борса - София АД, касаеща въвеждането на минимална комисиона за изпълнен ордер и въвеждането на годишно членство за всички инвестиционни посредници, както и от предвиденото значително увеличение на таксите от страна на Комисията за финансов надзор.
Коментар
-
Честито, очакваме обороти от по 20 000 лв. след нова година
Считано от 03.01.2011 г. влиза в сила нова Тарифа за такси и комисиони при сделки с български финансови инструменти на ИП Карол. Въвежда се минимална комисиона за сделка, осъществена през електроните платформи за търговия (Karoll Broker, Karoll Web Broker и СОВОS), в размер на 2 лв., като се запазват досега действащите прагове на тарифиране от 0.50 % до 0.25 % от стойността на сделка в зависимост от натрупания от клиента оборот и/или активи на подсметка при ИП Карол.
Въвеждането на минимална комисиона за сделка е продиктувано от промяна в Тарифата за таксите за търговия на Българска Фондова Борса - София АД, касаеща въвеждането на минимална комисиона за изпълнен ордер и въвеждането на годишно членство за всички инвестиционни посредници, както и от предвиденото значително увеличение на таксите от страна на Комисията за финансов надзор.Last edited by dex; 30.12.2010, 11:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеТук сме имали некви много ГОЛЕМИ, а? И кат слойш поръчка, ко? Ми да зема да ти продам, а? Вимавай обаче да не ти ги пусна една по една
Ами като ги продадеш по една и ти като мен да плащаш по един ,два лева на сделка....съм съгласен... ,но по скоро ще ми ги редиш по 50 за да не загубиш някоя стотинка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнениеКак се определят комисионите на NYSE? Не е ли на брой изтъргувани акции? Чета за някакви минимуми по 15 долара... Някой знае ли как е? За сравнение само.
но може и да получаваш пари ако добавяш ликвидност“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеВинаги бил точен ли .... я сега постни следващите си гениални мисли за цена от 25 лв. на акция .... иначе си точен, но само когато друг е губещата страна..
Понеже сега се заигра с дребните бройки искаш ли утре да сложа една оферта на 1000 бр. БТН купува ... на нива под 28 лв. на бас ,че ако спечеля ти никога повече да не се появяваш във Форума и да дариш 100 лева за някой дом за сираци ....
Хайде палячо приеми ....Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнениеКак се определят комисионите на NYSE? Не е ли на брой изтъргувани акции? Чета за някакви минимуми по 15 долара... Някой знае ли как е? За сравнение само.
Но все пак БФБ не е NYSE, за да може да си позволи да гони дребните инвеститори. Просто защото без тях остават само една шепа хора и фондове, за които освен да перат пари единствения друг шанс да спечелят нещо ще бъде някакво корпоративно събитие...като тоя големия спекулант с позициите в Булгартабак и Петрол...за него/нея ще е идеално интереса към цялата борса да е като към тези две позиции.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
Коментар