Не е зле да въведат някакъв минимум за търговия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Минимална такса от 1 лв. за сделка на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеДнес подарих на БФБ едни 40 кинта
Дано поне са ти останали за една студена вода...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА сега ми кажете на тоя дето е пуснал поръчка за 1 акция на Албена къде ще му е кяра? И къв е моя кяр ако продам на 10 такива като него по 1 акция?
този поне го виждаш. по-лошо е като си сложил голяма поръчка и започват да "кълват" .
по-доброто решение би било да се въведе мин. пакет за търговия - примерно над 1500 лв, като не искат по-малки сделки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА сега ми кажете на тоя дето е пуснал поръчка за 1 акция на Албена къде ще му е кяра? И къв е моя кяр ако продам на 10 такива като него по 1 акция?Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение...........
Основното е, че не взимат лев, ами лев и двайсе."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеДа ама и върху процента имаш ДДС.
В промените хем е 0.00075 %, хем минимална лев, хем всичко е без ДДС. Т.е. си взимат кинта и дваесе. Различието идва от това, че аз го смятам на 0.00075, ти на 0.0009, което вероятно е правилното. А и преди ги вземах за 0.0008, а не за 0.00096.
Основното е, че не взимат лев, ами лев и двайсе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение1333*.00075=.9975
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение1333 * 0.09% = 1.199
1600 * 0.09% = 1.44
1333 си е прага.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеАз незнам защо се говори за 1 333, като са си иледо и шестотин с ддс-то.
Или да вземеш от раз поне 1900 еубг да речем, или 1 600 ЦКБ-та. Всеки да прецени сам колко са тия сделки.
P.S.: Не разбрахме само какви са разходите на БФБ, изискващи промяната.
1600 * 0.09% = 1.44
1333 си е прага."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеЩе видим дано се усетят някои Кълвачи и да престанат!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар