IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Минимална такса от 1 лв. за сделка на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Ми като не искат сделки по за 10 лв., да въведат минимум за поръчка - 100 лв-. примерно.
    и да се приключва
    Това си го мислех вчера, когато четах интервюто че "от малките сделки били на загуба" и затова се налагало да вдигнат комосионните!

Прав си. Това би било най-принципното решение предвид аргументите които се дават!!!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Жека, прав си
      1600 лв. са, още по-зле
      те в презентацията го бяха смятали без ддс 1333 лв, гадове
      да ни подлъжат

Коментар

• Tова кълване с по малкото акции по не да намалее, но за 3 дни имам по 3 сделки с цени под 200лв. (много комисион, фаида 0).

Ще видим дано се усетят някои Кълвачи и да престанат!!!
        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Аз незнам защо се говори за 1 333, като са си иледо и шестотин с ддс-то.

Или да вземеш от раз поне 1900 еубг да речем, или 1 600 ЦКБ-та. Всеки да прецени сам колко са тия сделки.

P.S.: Не разбрахме само какви са разходите на БФБ, изискващи промяната.

Коментар

• кой говори за сделки до 200 лв.

Процентът на разходите ти скача под 1333 лева на поръчка, я се вземете в ръце.

При настоящите условия ако сте плащали 1000 лв- косионни на година, сега ще плащате 2000
            и това ви радва?

Ми като не искат сделки по за 10 лв., да въведат минимум за поръчка - 100 лв-. примерно.
            и да се приключва

И всичко това, за да могат от борсата да си плащат без това безбожно надутите заплати, спрямо работата която вършат..

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Защо да не може? Просто такива са възможностите на "инвеститорите"...
              Инвеститорите отдавна ги няма, а кавичките в твоя пост са правилно поставени. За съжаление това е реалността в момента
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                Здравей Чичо,
                може и да не го разбират ,но скоро много колеги ще подкрепят това изравняване...
                Имаше кориози... колеги от Карол виждайки че съм от ИП с два лева минимално на сделка ми продаваха 2К ....ЗХБГ по 130 акции....нарочно. За това не мога да плача заедно с тях ....
                Карол отдавна трябваше да вкарат минимум - поне 60стинки за депозитаря, защото е*аваха целия пазар по този начин - то в кварталната бакалия стават по-големи сделки от тези на клиентите им!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Не можем да наречем "борса" пазар, на който 80% (примерно) от сделките са на стойност 0-200 лв
                  Защо да не може? Просто такива са възможностите на "инвеститорите"...
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                    Здравей Чичо,
                    може и да не го разбират ,но скоро много колеги ще подкрепят това изравняване...
                    Имаше кориози... колеги от Карол виждайки че съм от ИП с два лева минимално на сделка ми продаваха 2К ....ЗХБГ по 130 акции....нарочно. За това не мога да плача заедно с тях ....
                    На мен няма да ми е мъчно за споменатите сделки. Не можем да наречем "борса" пазар, на който 80% (примерно) от сделките са на стойност 0-200 лв
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Малко смешно почна да става в тази тема....
                      Много ли ви е мъчно, че няма да има сделки за по 5, 7.5 или 18 лв....( по спомен имаше такива сделки по мои позиции)
                      Аз напълно одобрявам тази стъпка...Даже и 2 лв да стане...
                      Това е най-малката пясъчинка, която спъва каруцата на борсата ни....Един голям камък е пред колелото, а магарето е дръгляво ......
                      Здравей Чичо,

Коментар

• То стана 2 лева

Коментар

• Малко смешно почна да става в тази тема....
                          Много ли ви е мъчно, че няма да има сделки за по 5, 7.5 или 18 лв....( по спомен имаше такива сделки по мои позиции)
                          Аз напълно одобрявам тази стъпка...Даже и 2 лв да стане...
                          Това е най-малката пясъчинка, която спъва каруцата на борсата ни....Един голям камък е пред колелото, а магарето е дръгляво ......

Коментар

• Ми те и големите ще избягат след нас. Като не останат дребни рибки за хапване, кво ще правят тука, да останат да се самоизяждат ли?

Коментар

• Ами то няма да има комисион под 2 лева на сделка

Коментар

• човек няма къде да се премести.... Посредниците си вдигнаха тарифите заради "хубавата" борса и какво става дребния инвеститор...кучета го яли него

Коментар

Working...
                                X