Един приятел казваше: "Не е важно дали еб*ш или те еб*т, важното е да си в секса".
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Минимална такса от 1 лв. за сделка на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА сега ми кажете на тоя дето е пуснал поръчка за 1 акция на Албена къде ще му е кяра? И къв е моя кяр ако продам на 10 такива като него по 1 акция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе съм ИП. Не търгувам на БФБ. В теми касаещи Нещото дето му викат БГ борса се включвам само, когато някой изръси простотия както в твоя случай
все някой друг им е виновенТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНа това ако му казваш спам ,,,,,
извинявай ако си ИП ,сключи си сделка по правилата и не ме ощетявай ,ще бъдеш благословен
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНа това ако му казваш спам ,,,,,
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениекрайно време Е ,да се излезе с инициатива сделки под 300лв, да бъдат ревизирани и наказвани ,ако не се докаже ,че са сключени от
МАЛОУМНИК ИП-брокер с НЕОСПОРИМА цел ( които са загатки за КФН и недоказуеми) манипулации на пазара ,
ЗАЩОТО аз съм потребител, плащам си таксите , комисионните и се съовразявам с минималните такива И желая да бъда защитен като лоялен ПОТРЕБИТЕЛ, така че ако някой има интерес ,да манипулира ПАЗАР и ИНДЕКСИ на БФБ да не го прави без ПАРИ и да не бърка в джоба на лоялния участник!!!
Сомосезирайте СЕ
Коментар
-
крайно време Е ,да се излезе с инициатива сделки под 300лв, да бъдат ревизирани и наказвани ,ако не се докаже ,че са сключени от
МАЛОУМНИК ИП-брокер с НЕОСПОРИМА цел ( които са загатки за КФН и недоказуеми) манипулации на пазара ,
ЗАЩОТО аз съм потребител, плащам си таксите , комисионните и се съовразявам с минималните такива И желая да бъда защитен като лоялен ПОТРЕБИТЕЛ, така че ако някой има интерес ,да манипулира ПАЗАР и ИНДЕКСИ на БФБ да не го прави без ПАРИ и да не бърка в джоба на лоялния участник!!!
Сомосезирайте СЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеДнес подарих на БФБ едни 40 кинта
Миии, не търгувай по 5 акции....
Коментар
-
Човек като ви чете остава с впечатлението, че сте инвестиционни посредници с тези такси дето ги смятате. Даже и ДДС взехте да смятате. Ще ви го напиша с големи букви, че някой може пак да не е разбрал.
ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ НА БФБ СА ЗА ИНВЕСТИЦИОННИ ПОСРЕДНИЦИ, А НЕ ЗА ДРЕБНИ СПЕКУЛАНТИ
Хайде сега изтичкайте до вашите ИП и се информирайте за таксите.
Например при моя ИП прага се вдигна двойно, но при по-големи сделки комисионата си остава същата.
Преди плащах по левче за сделка до 333 лв. или 0.3% при стойност на сделката над 333 лв.
Сега ще плащам 2 лв. за всяка сделка, ако е на стойност до 666 лв. и пак 0.3% при сделка над 666 лв.
Всеки ИП си има различна ценова тарифа, а тука всички смятате по цени които е обявила БФБ ................... опомнете се преди да е станало късно за някои и престанете да ревете
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАбе, странни хора сте вие. Да не ти е опрял някой пистолет в челото да търгуваш на бфб-то?
Закривай всичко. Меткай парите на депозит и си живей живота... като мен!
Живот ли бе да го опишеш
Форка, честно да ти кажа и по 10 кинта минимална да го направят, пак немо`ш мъ излъга
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПак на наш гръб...
Закривай всичко. Меткай парите на депозит и си живей живота... като мен!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар