IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КФН

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро и на кфн.
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Коки, ти го раздаваш като вестоносец!
      Излезе някаква информация срещу Мавродията и ти - хоп, тук в темата!
      Дано поне да печелиш добре от тази дейност!
      Иначе Мавродийчо е в правото си да съди всеки като Росен Косев или Босев... като е писал за "престъпни схеми", нека да ги докаже и в съда!
      Иначе се води клевета и набеждаване, което си е направо подсъдимо и по африканското право!

Коментар

• Първоначално изпратено от ubredebre Разгледай мнение
        А от КФН какви ги вършат? Мавруда се договаря с мазната мастия Домусчиев за да се задържи още малко на поста, ама няма ка да станееее!
        Какви ги вършат ли ?Току що прочетох ,че шефът на КФН съди журналист от "Капитал".Чувствал се "напрегнат, тревожен" заради изяви на Росен Босев, уличаващи го в престъпни схеми

19:49 | 06 август 2015

Председателят на Комисията за финансов надзор (КФН) Стоян Мавродиев съди за клевета журналиста от в. "Капитал" Росен Босев. Той е внесъл иск до Софийския районен съд "за присъждане на обезщетение за претърпени неимуществени вреди". Претендираното обезщетение е за 20 000 лева.

В иска, внесен в средата на юли, Стоян Мавродиев твърди, че се чувства "напрегнат, тревожен", а причина за това според него са статии на Росен Босев в "Капитал" и негови интервюта в други медии, които датират от средата на януари. Тогава КФН наложи глоба от 160 000 лева на "Икономедиа" - издател на "Капитал", "Капитал дейли" и "Дневник", за пазарни манипулации чрез публикации, както и за отказ на журналистите да разкрият източниците си.

Финансовият регулатор съзря "манипулации" в материал от миналото лято, посветен на временните проблеми около ПИБ, в който се споменава за фирми, свързани с депутата от ДПС Делян Пеевски. КФН се позовава на официалните декларации на Пеевски пред Сметната палата, според които той персонално не участва в никакви фирми.

Болната тема лично за Стоян Мавродиев са факти, изплували около делото на осъдения в Италия за наркотрафик Евелин Банев-Брендо. Става дума за това, че навремето Мавродиев е подписал пълномощни за офшорни дружества, през които са изпрани пари от наркотрафик на "кокаиновия крал" Брендо.

В иска си срещу Росен Босев шефът на КФН посочва участия на журналиста в "Шоуто на Слави" по бТВ и в "Здравей, България" по Нова тв от януари т.г.: "И в двете интервюта се твърди, че аз злоупотребявам със служебното си положение, че съм компрометиран, че съм свързан с делото срещу "Брендо", че съм замесен в скандал, свързан с изпиране на пари от наркотрафик. Отделно от това, като човек възпитан с високи нравствени и морални качества и принципи се чувствам лично засегнат и обиден от това, че бивам наричан престъпник, че името ми се замесва с престъпления като пране на пари, наркотрафик и злоупотреба с власт, въпреки че имам чисто съдебно минало".

"Представен съм като злобен, отмъстителен и авторитарен човек, което освен че не съответства на собствената ми преценка за мен самия и не кореспондира с причинно-следствената връзка, в която се твърди, че съм проявил тези качества - а именно за да отмъстя за направените "разкрития" за участието ми в престъпни схеми", посочва Стоян Мавродиев.

"Към днешна дата продължавам да търпя негативите от посочените изявления на г-н Босев - чувствам се напрегнат, тревожен, непрекъснато се налага да опровергавам думите му пред близки, приятели, колеги, различни длъжностни лица, включително и пред журналисти, че думите на г-н Босев са лъжа и да се браня за неща, които не съм извършил", пише Стоян Мавродиев в тъжбата до съда, която е внесена буквално в деня, в който изтича срокът, в който може да заведе дело.
        http://www.mediapool.bg/shefat-na-kf...ews237662.html
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• А от КФН какви ги вършат? Мавруда се договаря с мазната мастия Домусчиев за да се задържи още малко на поста, ама няма ка да станееее!
          Last edited by chronos; 28.06.2015, 17:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
            Извиявам се, но не разбира цялата тази злоба и омраза към Искров. Само той реално действа смислено в казуса с КТБ и само той даваше рационални предложения, но политиците бързаха да си излязат в лятна ваканция, че вече си бяха наравили резервациите по топлите страни и на никой не му се занимаваше с КТБ-та. Защо не ги мразите тях? Защо не искате да ги изметете тях? Питай ей така от любопитство, защото Искров ще си тръгне, но те ще останат.
            И тях ги мразим.
            Я и аз да те попитам ей тъй на - що БНБ не направи постъпки за оказване ликвидна подкрепа на КТБ, като 1 седмица след това направи това за друга банка?

Коментар

Извиявам се, но не разбира цялата тази злоба и омраза към Искров. Само той реално действа смислено в казуса с КТБ и само той даваше рационални предложения, но политиците бързаха да си излязат в лятна ваканция, че вече си бяха наравили резервациите по топлите страни и на никой не му се занимаваше с КТБ-та. Защо не ги мразите тях? Защо не искате да ги изметете тях? Питай ей така от любопитство, защото Искров ще си тръгне, но те ще останат.
              Не смяташ ли , че Искров е един от тях

Коментар

Дори да приемем, че Искров е бил супер адекватен след възникването на кризата "КТБ", то със сигурност той е бил супер неадекватен най-меко казано по време на случването на всичко в КТБ в годините преди това.

Коментар

Политиците са си политици. Боклукът си е боклук

Коментар

• Първоначално изпратено от ubredebre Разгледай мнение
                    Единия боклук от БНБ вече е изчистен!
                    Остана боклука в КФН! Да се готви!

Коментар

• Единия боклук от БНБ вече е изчистен!
                      Остана боклука в КФН! Да се готви!

Коментар

• Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение
                        КФН голями глупости са предложили за изпроводяк
                        Знае че след Искров е той наред и става нервен!

Коментар

• КФН голями глупости са предложили за изпроводяк
                          Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                            Нова банда некадърници ли ще превзема регулатора ?

Ееееее от тези в момента по-некадърни, тъпи, необразовани, корумпирани и мързеливи просто няма къде да намерят! Дори и от държавата Лесото да си ги поръчат и доставят, пак няма да са такива, дори и без опцията "преглед и тест при доставка и преди плащане"!

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                              Нова банда некадърници ли ще превзема регулатора ?
                              такъв ни е мат'ряла
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Нова банда некадърници ли ще превзема регулатора ?

Коментар

Working...
                                X