If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И по този въпрос имаше доста всяване на страх, че имало проблем, че ЕК щяла да ни отреже... и прочие апокалиптични сценарии.
Дали някой ще си признаят че сгрешиха тогава?
Дали някой от опозицията ще излизе да каже - Правителството има много недъзи, но Евала за работата по еврофондовете?!
нали нямаше пари за пенсии , щото ще строим магистрали . то кво се оказва , че парите идвали от ЕС :
Ха-ха, както казах преди месец-два, Дянков подготвя изненада на апокалиптиците за БГ икономиката!
Дефиците май ще се окаже под 3% и на многото критици ще им остане само плюнченето
...................
После ще замахне с гилотината към сривльовците на имоти и половината форум ще си смени никовете
И по този въпрос имаше доста всяване на страх, че имало проблем, че ЕК щяла да ни отреже... и прочие апокалиптични сценарии.
Дали някой ще си признаят че сгрешиха тогава?
Дали някой от опозицията ще излизе да каже - Правителството има много недъзи, но Евала за работата по еврофондовете?!
Ха-ха, както казах преди месец-два, Дянков подготвя изненада на апокалиптиците за БГ икономиката!
Дефиците май ще се окаже под 3% и на многото критици ще им остане само плюнченето
Брутният вътрешен продукт (БВП) се повишава с 0,5% на годишна база през третото тримесечие на 2010 г. На тримесечна база ръстът е с 0,7%, показват предварителните данни на НСИ.
Заа деветмесечието на 2010 г. БВП намалява с 0,2% спрямо същия период на предходната година.
Българските ученици са на 46-о място измежду 65 страни.
В проучването участват 4508 ученици от 179 български училища в страната на възраст между 15 години и 3 месеца и 16 години и 2 месеца.
За сравнение при предишното изследване България е на 33-то място от 41 страни през 2000 година и на 43-то място от 57 страни през 2006 година.
За 2009 България попада в класацията наред със страни като Сърбия, Уругвай и Тринидад и Тобаго.
41% от българските ученици все още се намират под критичния минимум от знания и умения за четивност. Основно те се затрудняват да работят с таблици, диаграми и графики.
И докато резултатите показват, че 29% от момичетата са под критичния минимум на знанията и уменията от средно ниво, при момчетата този процент е 52.
Учениците срещат трудности и при намиране и извличане на информация от текст, както и при осмислянето и оценяването й.
Изследването показва още, че България попада в негативния списък с по-нисък среден резултат по четене от средния в Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР).
Ако някой не се сеща какво значи това, то може да погледне нивото на образование в страни като Германия, Холандия, Дания и Швеция, все водещи в света, както и каква част от БВП се отделя за образование там.
Не съм взел поръчка - просто се дразня като чета лъжи - като тази твоята - "икономиката върви надолу" - и как стигна до този извод, понеже заплатата не ти стига и айде икономиката вървяла надолу. Трябва да се дават факти а не общи приказки - ето например само от днес:
Първоначално изпратено от master of the seven seasРазгледай мнение
Ти да не си взел държавна поръчка че ги защитаваш с пяна на уста?.
Икономиката върви надолу и хората все повече обедняват,това си е ВИДИМ факт. Не ти ли прави впечетление,че почнаха да включват и сивата икономика в БВП???? Каза го самият Дянков. Аз много искам, производството да расте и хората да забогатяват,за да не се налага,след години, заради децата си да емигрирам.
Ама при замразени заплати и ПОВИШАВАЩИ се цени,как да станем по-богати
Не 10, ами и 210 милиарда да влязат, ако Седянков остане тук-все тая.
Ще рече, най-вярната стъпка за възраждането на БГ икономика е смяна на /без/действащите лица
Олее направо съм потресен от простотията на платените писачи. И до кога така бе комсомолци на черното ще викаме бяло?
Аз щото си купих кола преди два месеца на половин цена опреди кризата - тука от България я купих, разправят че и имотите били паднали.
Ами айде като сте големи разбирачи и ви е скъпо - направете вие фитнес и взимайте скъпо, може и да пробвате да продавате домати по 3 и 40. А тва за бирата от 8 кинта е направо велико. Аз пък отивам в един магазин и там бирата 1 левче. Цените до скоро буквално падаха пред очите ми - е сега вече не е така - понеже хората почнаха да пазарят, което някак си не се връзва с твърденията на платените писачи разбира се.
Между другото Джей какво стана с теорията ти дето политиците искали да вземат апартаментите на хората - взеха ли ги или не?
И в половината свят като падаха цените на имотите и там ли политиците искат да вземат апартаментите на хората?
И как така политиците искат да вземат апартаментите пък Дянков направи така че лихвите паднаха?
Ти да не си взел държавна поръчка че ги защитаваш с пяна на уста?.
Икономиката върви надолу и хората все повече обедняват,това си е ВИДИМ факт. Не ти ли прави впечетление,че почнаха да включват и сивата икономика в БВП???? Каза го самият Дянков. Аз много искам, производството да расте и хората да забогатяват,за да не се налага,след години, заради децата си да емигрирам.
Ама при замразени заплати и ПОВИШАВАЩИ се цени,как да станем по-богати
Коментар