Вижте какво намерих-http://www.sam-shum.com/index.php-искате идеи,ето(за малко повечко пари),но пък с бъдеще...ако нещо стане-едно наздраве-за мое здраве...успех и птиятен ден!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зaпoчване на бизнес с 10 000 лв.
Collapse
X
-
Re: ???
Първоначално изпратено от julianЧета форума и забелязах че един от учасниците доста набляга на това чв Б/я е била държава с заводи. Изнасяла е и е имало и работа. Ех хора как я мислите само с внос не става трябва му заетост на това население А защо не и износ така и хазната няма да е празна. Аз имам идея за бизнес в сферата на производството и дано скоро я осъществяПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
???
Чета форума и забелязах че един от учасниците доста набляга на това чв Б/я е била държава с заводи. Изнасяла е и е имало и работа. Ех хора как я мислите само с внос не става трябва му заетост на това население А защо не и износ така и хазната няма да е празна. Аз имам идея за бизнес в сферата на производството и дано скоро я осъществя0887283866
Коментар
-
На сцената-Пенсионните фондове
"За първия домейн на кирилица - „.рф“ вече има регистрирани 6808 имена на сайтове, съобщи директорът на руския Координационен център на националния домейн Андрей Колесников, цитиран от Итар-Тасс. Данните са неокончателни и са от приоритетното резервиране на имена, което започна на 25 ноември."
http://com.investor.bg/?cat=261&id=93041 .................................................. .................................................. ........................................ На сцената-Пенсионните фондове-произход,законова закрила и порочни практики;-)))
Изкарай в красиви екселски таблици доходността по години.Процентите на таксите им.Сравни с други държави.Издай ги в малка книжка(50 000)-ще ти я изкупят чевръсти "прекупвачи",дето мишкуват по борсата;-))После регистрирай "доходност.бг".Публикуваж официалните лихви по депозити.Аха-и умно модериран форум за избор на пенсионни стратегии.Побликуваните наскоро "два варианта" са на късогледи некадърници-те мислят само "до края на мандата",за съжаление....;-)) Axa-Аха и си купи "химко.бг" -там ще има в далечна перспектива крупни дела!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon@ POLKI
Извинявай, забравих, че тук великите инвеститори не могат да мислят. Такива като теб могат само да анализират. нали ?
и какъв беше смисъла от поста ти ? Получи ли удовлетворение ?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от DIDO-Много са ми интересни хората, които не разбират от нещо и се правят на компетентни, но това е типчно българска черта. Не го тописвайте бизнеса с бананите, от него се вадят наистина много добри пари - разбирай минимум 50% "примче".
А относно идея, с този капитал за производство е абсурно да се говори. А и най-сладка е търговииката :-)
Ето една идея:
Намаш площ(или помещение) която да е подходяща за авто мивка - 10 000 ще ти стигнат за оборудване. Проблем ще имаш само с разрешителните - с отпадната вода има проблем. Наемаш си 3 момчета за първо време, мотивираш ги и им плащаш на измит автомобил.
Загедай се по автомивките винаги има чакащи и най-важното всеки бърза. Така че има бизнес в това :-)
Това с автомивките важеше допреди 2 години. Сега кризата тотално е ударила андрешко, които няма 10 лв да сипе бензин в 15-20 годишното си немско возило камо ли да да даде 10-15 лв за почистване и измиване.
Пък зимата, както е тези дни и температурите паднат до -15-20 градуса можеш да трупаш само сериозни загуби като наеми, осигуровки, заплати, счетоводство и още куп глупости без да сте измили една кола.
Имам преки наблюдения как дългогодишни мивки с договори към фирми да обслужват автопарка им фалират:-(Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Много са ми интересни хората, които не разбират от нещо и се правят на компетентни, но това е типчно българска черта. Не го тописвайте бизнеса с бананите, от него се вадят наистина много добри пари - разбирай минимум 50% "примче".
А относно идея, с този капитал за производство е абсурно да се говори. А и най-сладка е търговииката :-)
Ето една идея:
Намаш площ(или помещение) която да е подходяща за авто мивка - 10 000 ще ти стигнат за оборудване. Проблем ще имаш само с разрешителните - с отпадната вода има проблем. Наемаш си 3 момчета за първо време, мотивираш ги и им плащаш на измит автомобил.
Загедай се по автомивките винаги има чакащи и най-важното всеки бърза. Така че има бизнес в това :-)Всичко е възможно,само желание да има!
Делян Костов ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaonкакто се видя при 10 000 лв. ограничения нищо не родихме освен един спор за банани . Хайде, тогава, да намесим и мярка 312 !
При така заложеното условия, да кажем, общият тотал би могъл да бъде около 100 000 лв. Какво можем да направим с тези пари ?
Наистина ли никой не иска да мисли ? На никой ли не му е интересно подобно академично упражнение ?
ако случайно пак не ти стигнат парите, сложи още една нула и продължавай пак за банани да мечтаеш...
успехfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
както се видя при 10 000 лв. ограничения нищо не родихме освен един спор за банани . Хайде, тогава, да намесим и мярка 312 !
При така заложеното условия, да кажем, общият тотал би могъл да бъде около 100 000 лв. Какво можем да направим с тези пари ?
Наистина ли никой не иска да мисли ? На никой ли не му е интересно подобно академично упражнение ?
Коментар
Коментар