IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зaпoчване на бизнес с 10 000 лв.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 10 000 са твърде малко, ако се очаква парите да работят вместо теб.
    С 10 000лв. могат да се купят 4 кафеавтомата(не нови). Трябват ти подходящи места, които да ти "гарантират" 40 лв. среднодневен оборот на месец. При разходи 20%от оборота за материали ....

Коментар

• Първоначално изпратено от kana5
      Мерси за идеята faaz(тъкмо ще вържа семейният бюджет),докато се открие там където искам.Дай още...идеята ти е най-смислена и реална,а не някакви си цитруси,където има други "маймунки"-там нямаме работа(за мен де,за теб не знам).
      А Вие дали можете да дадете някакви идеи ?

Коментар

• Мерси за идеята faaz(тъкмо ще вържа семейният бюджет),докато се открие там където искам.Дай още...идеята ти е най-смислена и реална,а не някакви си цитруси,където има други "маймунки"-там нямаме работа(за мен де,за теб не знам).

Коментар

• сега както няма 'джънк фууд' в училищата една бърза закуска би била добра инвестиция.от голямо значение е мястото...продуктите са с надценка +100% и нагоре,мястото не е задължително да е голямо може и с под 10к да минеш

Коментар

• Боже момчета,Вие ме разбихте...Сега разбирам...защо държавата е на този ХАЛ...че Вашите разговори ...са за кило -два "далавера'.Момчета слесте на земята и мислете-за какво сте "учили" по 5-6години,а общо ...16-24години-за няколко килограма далавера...
            Тая държава "бананите" няма да я изкара от кризата,а производство,в което е била(държавата)-N1 в СВЕТА...или някакво друго(производство имам в предвид)
            Давайте пак за БАНАНИ :0
            Не,че е лошо:0(но там е разпределено)!

Коментар

• Мисля го защото навсякъде по света бананите се продават на брой кашони с нетно тегло отбелязаното на кашона.
              Обаче в БГ нали всички са "търговци" и не искат да изтърват 0.5-1 кг бонус на кашон и продават на килограм.
              А със С.Я сме работили - доставчик-клиент. Не сме имали проблеми.
              Всичко е възможно,само желание да има!
              Делян Костов ;-)

Коментар

• Здравейте,
                виждам,че "фуста" във вашата сериозна тема няма...та за това реших да се включа.Момчета, не мисля,че откривате топлата вода...с малко повече четене и интерес ,може да открие всеки- в умния Google или чрез четене на дебели учебници,но по-интересното е във въпроса,а Вие къде отидохте..."мерите" си бананите...Какво бихте казали за нещо друго(виждам,че всички имате "гънки"-мое мнение),всеки се е заровил за нещо,което може всеки да го прави(с "малко" повечко пари),а какво стана с производствата ни в миналото,които бяха N1-Балканкар (холдинга)?Аз искам там да си вложа парите,защото чувам,че там има сериозен потенциал...нека стане въпрос за машини,а не за банани...
                Какво ще кажите?
                Приятен ден

Коментар

• Първоначално изпратено от DIDO-
                  И за да не съм голословен, ето ти линк за да видиш колко е нетото на кашон банани:
                  http://images.google.bg/imgres?imgur...%3D54%26um%3D1

Добре че не се хвана на бас, щеше да изгубиш (Net= 18.14 kg) :-)
                  И сега отиди и поздрави С.Я че и на теб успешно ти е промил мозъка :-)
                  Така е. Сега проверих. Действително тогава 20.4 е било брутото на кашона. Минус 1.5 тара = 18.9

Минаха няколко години от тогава и съм се объркал. Прав си по тази точка.

Обаче, защо мислиш, че С.Я. ми е промил с нещо мозъка ? Аз не съм и имал толкова работа с него . Да не би ти да си пострадал нещо ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                    Сега каква стана тя Авалон ни пита за бизнес, а излиза, че едва ли не ни навива колко е гот да се зреят банани ...

успех
                    Точно теб не съм те питал за нищо. Спорът с Дидо се завъртя около бананите, никой в нищо не убеждавам.

Коментар

• И за да не съм голословен, ето ти линк за да видиш колко е нетото на кашон банани:
                      http://images.google.bg/imgres?imgur...%3D54%26um%3D1

Добре че не се хвана на бас, щеше да изгубиш (Net= 18.14 kg) :-)
                      И сега отиди и поздрави С.Я че и на теб успешно ти е промил мозъка :-)
                      Делян Костов ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon
                        някакви други идеи ?
                        Ако искаш нещо креативно не се занимавай с банани. За оранжерийното производство DIDO ти го каза много точно. Много по-ефтино е да докараш 20 тона домати от анадола от колкото да отопляваш оранжерия /особенно сега при -20/. Освен това тези камиони с доматите ги допълват с кашони люти чушки, магданоз, копър и т.н. - не можеш да ги конкурираш.
                        Ако наистина си решил да се занимаваш със земеделие можеш да помислиш за отглеждане на аспержи. Почвено - климатичните ни условия отговарят на изискванията им. Не се нуждаят от отопление, съоражения, опорни конструкции и специализирана техника за отглеждане.На пазара много рядко има пресни, винаги са вносни и много скъпи.
                        Мисля си, че с половин декар, ако е на подходящо място, с добра технология и посадъчен материал могже добре да спечелиш.
                        А да. Аспержата е многогодишно растение и веднъж създадено насаждението се използва много години.

Коментар

• Сега каква стана тя Авалон ни пита за бизнес, а излиза, че едва ли не ни навива колко е гот да се зреят банани ...

успех
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от DIDO-
                            Това за мен ли беше?
                            Ако е за мен,
                            показва достатъчно ясно, колко си далече от нещата за които говориш. Дори и да си го работил това си личи колко си мислил за работата си щом не знаеш дори какво пише на кашона на бананиете които си "зрял".
                            Ами, цитиран си. Няма за кой друг да е.
                            И............както кажеш.

Коментар

• Абе момче, Кавендиш е сорт който всеки производител отглежда, можеш да го пакетираш и ти под твоя марка Авалон. Прави разлика между сорт и марка.
                              А за бонита, на мен са ми любими защото като се тигросат са най-вкусни от всички марки, дори и от доле. А чикита на вкус не са толкова добри, защото пакетират от много и различни производители и се получават добри и лоши партиди.
                              Делян Костов ;-)

Коментар

• :-)
                                Делян Костов ;-)

Коментар

Working...
                                X