IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зaпoчване на бизнес с 10 000 лв.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много глупости се пишат в този форум. На тема 70% от мненията са С.П.А.М!

Аз имам няква бегла разработка за високо ефективно отопление на оранжерия. Разбира се няма да я споделя, но ако някой се интересува и разбира от оранжирии и има опит може да я разработим съвместно.
    Не говоря някой да е сял 2 пъти домати, а човек който наистина има дълбоки познания в този тип отглеждане.

Коментар

• Re: Зaпoчване на бизнес с 10 000 лв.

Първоначално изпратено от Pyramid
      Първоначално изпратено от maverik
      Първоначално изпратено от Тялото
      Ако нямаш опит като работник в някой бранш не се хващай да бъдеш собственик.
      Много точно, баце!

От там се започва
      И точно, и не съвсем. Опитът представлява и стереотип, а лош стереотип е по-зле от никакъв. Щом навикът е втора природа, придобил такава с изкривявания, ще трябва после и с нея да се бориш, вместо само да придвижиш бизнеса си.
      Теоретично идеята ти е добра, но на практиква се получава добре, само ако икономист става, сервитьор и юрист става таксиметров шофьор.

Коментар

Първоначално изпратено от maverik
        Много точно, баце!

От там се започва
        И точно, и не съвсем. Опитът представлява и стереотип, а лош стереотип е по-зле от никакъв. Щом навикът е втора природа, придобил такава с изкривявания, ще трябва после и с нея да се бориш, вместо само да придвижиш бизнеса си. По-скоро, общувай с хора от бранша, интерпретирай техния опит, ползвай техните грешки за обучението си и давай напред - за свои собствени винаги има време. На мен самия, кофти навици от миналото още ми тежат - само да знаете колко! - иначе, Авалон да си погледне в личните, там има нещо за него :-)

Коментар

• за една лафка стигат или за нещо земеделско може и за дребен строителен бизнес, дори такси
          това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

Много точно, баце!

От там се започва

Коментар

Първоначално изпратено от Dordje
              Първоначално изпратено от Avalaon
              Моля, давайте идеи и предложения какво може да се стартира с посоченият капитал. Може пък, и да се генерират добри идеи.
              Ако имаше още 5 или 10 пъти по толко, щях да те посътвам какво да направиш, и да реализираш отлични постъплания с минимален 1% риск.
              В твоя случай бих дал половината от сумата на опитен трейдър...
              Посъветвай ме мен, че ми стана интересно.
              Моя съвет към ОР-то е да не слуша никой. За последните 3 години потроших малко над половин милион като се водих по акъла на "експерти" трейдъри и бизнесмени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon
                Първоначално изпратено от polki
                защо не пробваш с тези 10 000 лв. да реализираш тази идея :

http://forum.investor.bg/viewtopic.p...074171#1074171

ако не стане нищо с бананите, де

че преди години всеки нов в областта с цитрусите му крадяха камионите с продукцията първо за сплашване , а после и го стреляха ако се окажеше по-корав
                развесели ме.

благодаря. И ........... научи се да четеш темите в които спамиш.

ти май не можа да се светнеш, че се бъзикам с теб, но за сметка на това сам си се веселиш...

пускаш тема в която питаш какво да направиш с 10 000 лв. и надълго и нашироко ни разказваш за бананите, и на следващия ден пускаш тема с идея за инвестиция за засаждане на каваци-тополи .......................... очаквам следващата ти идея да продължава да развеселява форума

гледам и другия комик се е намърдал в темата ......................... значи е петък и шоуто на "комиците" може да започне сега...
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
                  Първоначално изпратено от bertram
                  берта, кои са повечето към които се обръщам в женски род ???

на първо четене се сещам за теб, цветито, магистралната фашкийка и може би още някое име което навява асоциации за женски род - иначе си прав, че по жени си падам
                  ти към друг някой обръщаш ли се ? (спомена не го броим той ти е слабост)
                  вече съм убеден, че си психически обременен от срива 2007 - 2009
                  А 15-20 години не виждам как ще изкараш на БФБ без да полудееш (съвсем) нямаш психика за това. Желание имаш много , но не си обективен, а това е пагубно.

Вместо да се обръщаш към нас с женски имена .. иди на бар или дискотека и свали някоя мацка... е освен ако не пишеш от панделата тогава ще те разбера.

лека
                  как да не се обръщам към някой друг -> ти като жените си мислиш, че цялото внимание към теб е насочено

пеньо го няма поне от половин година -> той нали продаде миналата година на дъното и Софикса от както се удвои спря да пише с този си ник -> изкара от нафталина другия си ник "пепи-пипона"

до вчера коресподирах предимно с "ташко със сопата"; преди това с "4и4ката без пари4ката" ; както и с "виктор папазов" ..................
                  . погледни ми хисторито и ако си достатъчно честна ще си върнеш думите назад

и защо трябва да полудявам , и защо няма да изкарам 15-20 години -> нещо не ти се разбира .................. както често се случва при теб и при други жени като теб които сте след менопауза
                  Да погледнем хисторито ,на този фалирал ЛУЗАР !
                  и ако сте достатъчно честни ,ще признаете инфалтинноста на ПОЛКА !

Стоп ,стоп ,дами !!!
                  Не се надсмиваме на фалиралите ,прецакани ,чикиджии!
                  Всеки може да сбърка !

АЗ СЪЩО СБЪРКАХ , както и кълна се в господ : поправих баланса към днешна дата !

Това едва ли ви ебе ДРАГИ !
                  ЕДНИ ПЕЧЕЛЯТ ,ДРУГИ : ГУБЯТ !
                  Както мене ,не ме ебе недоказаната моя загуба от 40% ЗА 2 ДНИ !
                  /това казва психясалият полка ,_1912_ и разни други чикиджии !
                  Дреме ми ! Животът е прекрасен и богат !!!!

ЕБЕ МЕ ОБАЧЕ ДРУГО :
                  Не може безнаказано ,рупори на безумният ЪП -ЪП ЪП!!! ,
                  да си сменят безконтролно НИКОВЕТЕ ,
                  и никой да не им го забоде !!!!!!!!

Не може днеска да си КОРК ,утре konstadinat ,в други ден guantanamo!!!
                  в края на краищата :цървулът си е ЦЪРВУЛ !!!!

Смяната ,на никове ,е
                  като смяна на половете !!!!
                  какввото и да си сторил с полът си ,ти си си бил обречен !!
                  Та така и с ника :
                  какъвто и да си ги измисляш / никовете ,де /
                  КНИЖОВНИЯТ ПЕДЕРАСТ ,СИ ОСТАВА такъв !!!
                  !!!
                  Моралът ,обаче също си е морал,не зависимо от НИКОЙ!!!!!!

за доказателство ,ще приведа един цитат на полка ,_1912_ ,и др. :

написано на 25.09.2007
                  polki написа:

Преди година попаднах на този форум. Почти всичко изчетох - от акции и фондове , през жилища и FOREX , до “Какво да правя с .....хиляди левове или евро” и “Бисери и вицове” . Някоя и друга книга си купих, и ми станаха ясни доста неща. Миналата седмица реших и аз да се пльосна в този гьол /наречен БФБ/ и преведох една прилична сума на ДФ. Знам , че ще срещна неодобрение и пренебрежение на повечето то вас, че съм спал цяла година, и не съм инвестирал, и колко много съм изпуснал през тази година , и т.н. и т.н. Ще получа и укор , че съм се “заиграл” с ДФ , а не съм се “качил” на COBOS-а , при положение , че съм научил кои са читавите /с добър фундамент/ и кои са “избалончените” дружества.
                  Но каквото човек сам си надроби – ще си го сърба. Аз бих добавил само – ако е останало нещо за сърбане , де .
                  Проблемът при мене е другаде, а именно – казвам се Карък Каръков Каръков .
                  Където и да се “закача”, ако не до 3 , гарантирано до 6 месеца “далаверката” умира и следва здраво набутване
                  .

Абсолютно съм сигурен , че историята се повтаря за мене отново и отново.
                  С отварянето на тази тема , искам да предупредя всички инвеститори на БФБ , че вече съм на пързалката, за да няма после “ама защо не каза...”.
                  И както обичате да се застраховате и подчертавате :
                  “Горното не е препоръка за купуване или продаване на акции, търгувани на БФБ.”

Сега разбра ли драги Полки ,_1912_ ,КОЙ Е ЛУД ,
                  кой се прави на луд,кой е КОМИКЪТ
                  и какво е мнението на форума за ЛУЗАРИ като теб ???

Предполагам да !!!!

Въпросът на въпросите е :
                  другите ,които те четат : путки ли са или просто озлобени като тебе инвеститори !!!

справка : тъпото копеле полка дори не е на ясно какво иска :

да бъде нагоре ,иска ЛУК , ПЕПИ , АТИЛА , БГ ГРАХАМ,КОРК ПРОДИГАЛ, cimru и др !!!!!

да бъде надолу искат ФОРЕКС ,ГАКИ ,СПОМЕНЪ , ФАКУШКА ,ЧИЧКО ПАРИЧКО и много други /сори ,че не ви цитирам /

Ти полка ,не само ,че си хермафродит ,като НИК !!!

Ти си хермафродит ,като искане ,а това ,наистина е тъжно полке !!!

п.п.без да се заяждам , но явно ,ти копеле провинциално ,наистина си се оплел в БФБ ,като пате в лайна,
                  ЕРГО ,ТОВА ТВОЕ ОПЛИТАНЕ ,ОКОНЧАТЕЛНО ,ТЕ Е ТЛАСНАЛО КЪМ КЛУБЪТ ,НА САМОТНИ СЪРЦА !!!!

справка : денонощно , безмозъчно висене във форума !!!/ полка + _1912_
                  + неизвестни/засега/никове = 8000 ПОСТА ЗА 20 месеце !!!!!!!!!!!!

п.п.скъпа , ако си тази ,която предполагам ,че можеш да бъдеш , не губи ку........аж ! ,за всеки влак си има пътници !!!!
                  п.п. нищо лично ,просто желая успешно оздравяване !

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                    защо не пробваш с тези 10 000 лв. да реализираш тази идея :

че преди години всеки нов в областта с цитрусите му крадяха камионите с продукцията първо за сплашване , а после и го стреляха ако се окажеше по-корав
                    развесели ме.

благодаря. И ........... научи се да четеш темите в които спамиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от kana5
                      Вижте какво намерих-http://www.sam-shum.com/index.php-искате идеи,ето(за малко повечко пари),но пък с бъдеще...ако нещо стане-едно наздраве-за мое здраве...успех и птиятен ден!
                      Проблема е,че човека има страшно много идеи но няма пари.В България вече има три или четри фирми които се занимават с подобно производство,а и 10000 определено не стигат за организиране на подобно производство.Свития пазар в момента на този бизнес е отделен коментар.
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• защо не пробваш с тези 10 000 лв. да реализираш тази идея :

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Ей хора , тук май само се обиждате и заяждате , представям си разочарованието на автора на темата. Човека може би наистина е искал да почерпи някоя идея, но уви.
                          Аз примерно ми се въртят две идей. Едната е за интернет магазин и по този проект работя сега в момента, а другата е за "реален" магазин за дрехи втора употреба. Знам, че много хора ще кажат, че тоя бизнес със секънд хенд дрехите не е вече това ,което беше преди 3,5,10 години, но мястото което имам впредвид е добро защото има голям дневен клиентопоток и наема е сравнително нисък за такава площ. Незнам как ще се отрази само близкостроящия се МОЛ. Дайте мнения , може и глупости да пишете няма проблеми , тя темата и без това май отиде зян 1

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов
                            Зависи, ако се използват устойчиви на атмосверни влиания семена, може да мине и с минимално утопление.

инж.Черкезов, биохимик-иноватор
                            Нали беше доктор в темата за ГМО, сега пък инженер. И пак фрапантна правописна грешка - пише се Отопление, Инж. Д-р Черкезов. Не знам какви са тези неграмотни 'доктори' и 'инженери'???
                            Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Ей, пичове, за стартиране на бизнес НЕ са нужни пари!!! Нужна е идея, и някой да може да я реализира! Пари винаги се намират. Някой ако има добри идеи, може да ми пише, склонен съм да съфинансирам разумни проекти. Без такива за филми за извънземни и ала-бала
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• 10 бона читава глава и добър съвет не са лошо начало. Все още. Друг въпрос, че поотделно, едва ли са достатъчни.

Коментар

Working...
                                X