IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гърция-фалит или трудно спасение

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Ти чел ли си "Фашизмът"?
    Много ме съмнява. Ако беше я чел, щеше да знаеш и защо я забраниха именно тези, които сега защитаваш.
    Защото се разпознаха безпощадно в нея!!!
    Защото на обикновения човек, веднага му ставаше ясно, че между фашизмът и рашизмът (комуноченгесароизмът) няма никаква разлика или ако има то тя е в полза на първият.
    Да чел съм я.И поради това не ми харесва тоталитарната държава каквато в момента е САЩ.Ти кажи вие демократите защо я горихте?

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
      Оригиналното заглавие на "Фашизмът" е " Тоталитарната държава". Но както вече каза, нашите хубостници са се разпознали там и за да излезе книгата я прекръстили.
      Не му обръщайте внимание на Пешо. Той е тотално объркан човек. Онзи ден рева, че иска да е с Русия, НАТО да си ходи, Еврогейски съюз и т.н. Днес пак ще излиза от ЕС и тем подобни глупости. А още по-назад ще прочетете в писанията му, как си подготвя децата да напуснат "таа скапана държава" и да идат да учат някъде си. Ама не "за рубежом", а abroad. Те комунетата все така я дават - тук СССР и както си е било, ама нашите деца в Германия, Австрия, САЩ... И после някои се чудят, как онзи грък-министър завършил на Запад, пък бил марксист. Марксизмът му е хоби, иначе живее в капиталистически условия, щото е по-добре и по-лесно.
      Много пъти съм казвал да не пишете когато другата ръка бърка в едно тъмно място.Не е хубаво да си измисляш факти и после върху тях да градиш грешни теории.Ти нашите хубостници ги остави кажи що вие демократите му горихте книгата и му подвиквахте да умре и другата ти дъщеря?Отговори ми на въпросте а не раздавай квалификации за мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        В кратце - толкова, не ми се пише статия по въпроса - Маляките пак ще пият и пеят, а ние ще сме най-фискално стабилните на всички земни кълбета.
        Един френски икономист го е казал много добре навремето: "Държавата е фикцията, чрез която всеки иска да живее за сметка на всички останали".

Проблемът е, че за разлика от маляките, ние си оставаме само с искането.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
          Оригиналното заглавие на "Фашизмът" е " Тоталитарната държава". Но както вече каза, нашите хубостници са се разпознали там и за да излезе книгата я прекръстили.
          Не му обръщайте внимание на Пешо. Той е тотално объркан човек. Онзи ден рева, че иска да е с Русия, НАТО да си ходи, Еврогейски съюз и т.н. Днес пак ще излиза от ЕС и тем подобни глупости. А още по-назад ще прочетете в писанията му, как си подготвя децата да напуснат "таа скапана държава" и да идат да учат някъде си. Ама не "за рубежом", а abroad. Те комунетата все така я дават - тук СССР и както си е било, ама нашите деца в Германия, Австрия, САЩ... И после някои се чудят, как онзи грък-министър завършил на Запад, пък бил марксист. Марксизмът му е хоби, иначе живее в капиталистически условия, щото е по-добре и по-лесно.
          От такива по-лоши няма - нямат и един ден заработен и стават премиери (Станишев, Ципрас)
          Хобот за тях, хобот ....
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
            Ти чел ли си "Фашизмът"?
            Много ме съмнява. Ако беше я чел, щеше да знаеш и защо я забраниха именно тези, които сега защитаваш.
            Защото на обикновения човек, веднага му ставаше ясно, че между фашизмът и рашизмът (комуноченгесароизмът) няма никаква разлика или ако има то тя е в полза на първият.
            Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Уф, понякога имам странното чувство, че пожелателното мислене сред част от колегите ги обзело повече отколкото през 2007 Хайде да си ги кажем нещата такива, каквито са:

1. Сравненията между България през 1996-7 и Малякия в настоящето са не просто неуместни, те са откровено олигофренски!!! И бих нарекъл всеки, който ги прави, тотален олигофрен, без грам извинение. Защо съм толкова рязък - ами много просто, инвестиционен форум сме, а не партийна Збирка на комунета, без значение дали понастояшем се наричат бйесйепйе или герП.
              А са несравними по една основна причина - Маликия не е сама, Малякия е част от Ес и като такава има цялата сила на ЕС зад гърба си, но в положителния смисъл.

2. Много голяма част от вас май не разбират какво означава ЕС - ЕС е преди всичко един договор за взаимопомощ, за обединение на услията, за изглаждане на неравенствата и чак след тези красиви фрази идват незибежните за движенията на капитали и т.н. ЕС е отличен шанс за бедните и дребните да цоцат от богатите уповавайки се точно на тези основополагащи за ЕС правила на взаимопомощ. Затова и маляките си играят повече от отлично картите - те не казват, че няма да платят, напротив, те казват, че ще платят, но не повече от това, което могат. Ами закъсали са, какво от това, на всеки се случва да закъса, нали? Знам, че звучи малоумно, но такива са принципите на ЕС. Толкоз.

3. ЕЗ е съюз, в който можеш да влезеш при определени условия, но няма правила за излизане от него. Няма - и маляките отлично знаят това и го изпозлват на 100% в свой собствен интерес. Еврото е валутата на страните в еврозоната, то е силно, колкото са силни те, то е единна валута - я си прдставете, че Тенеси реши да излезе от доларовия обмен - нищо и никакво щатче в УСА, но би изпратило много лош сигнал към увереността на хората в долара. А силата на една валута е точно толкова, колкото е увереността на хората в нея. Всички други мантри за икономически стабилности са приказки за първокурсници в нов български.

В кратце - толкова, не ми се пише статия по въпроса - Маляките пак ще пият и пеят, а ние ще сме най-фискално стабилните на всички земни кълбета. Апропо, къде е банкянската Тиква да каже колко са зле маляките и как шели да измрат от глад, а нас Меркел ни тупа по рамото и ни вика Конграчюлейшънс Ама ние си го избираме, и пак ще си го изберем - нямам жал към такива, пък макар и да са ми сънародници. За финал, отново предлагам бас - дългът на маляките ще бъде подстриган с поне 20% (сигурно ще е с 50%), а останалото ще се разсрочи във времето - който твърди друго, моля, нека застане с нещо насреща, за да не си говорим голословия.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Френското социалистическо правителство предлага подкрепа за усилията на Гърция да предоговори задълженията си по огромния спасителен план, предаде Асошиейтед прес. Франция е "повече от готова" да подкрепи Гърция, заяви Мишел Сапен и призова за "нов договор между Гърция и партньорите

Коментар

• Наред е испанската СИРИЗА

http://www.dailymail.co.uk/news/arti...ocial-facebook

Коментар

• Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнение

не си спомням колега но май точно ти говореше как тройката следяла всичко данъци манъци и как щяла да им вземе всичко
                    Аз говорех, че не трябва да им пускат никаква аванта и все още съм на това мнение.
                    Ако от Тройката не орежат дълга, но спрат да следят нещата изкъсо ще е голяма грешка.
                    Възпитан съм, че като поемеш ангажимент към някой (в случая трябва едни пари да бъдат върнати) си длъжен да го изпълниш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Разбира се си измисля.Всички неща които не ти харесват са измислени.Чудно ми е защо не се запишеш в американската армия ми си губиш времето тук.Но си ясен ти си от хората които оплюха Президента Желев и гориха книгата му Фашизмът.
                      Пак питам, как този... индивид е попаднал в този форум?!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Разбира се си измисля.Всички неща които не ти харесват са измислени.Чудно ми е защо не се запишеш в американската армия ми си губиш времето тук.Но си ясен ти си от хората които оплюха Президента Желев и гориха книгата му Фашизмът.
                        Ти чел ли си "Фашизмът"?

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                          Боже кви глупости сте писали не е истина.

От де ги измисляте тея и аз не знам.

Има Интернет, има Гугъл - преди да пишете нещо проверете.

Айде да преговорим малко съвременна полит-география.

Исландия НЕ е член на ЕС.

Води се нещо като Швейцария и Норвегия - плащат там някви пари (вноски) на ЕС, за да се ползват от свободното движение на стоки, услуги, пари и хора. Може и да са в Шенген, може и да не са (който се интересува подробности да прочете).

Исландия Е член на НАТО.

Кви преговори с Русия, за пристанища за ядрени подводници, кви пет лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                            Започнаха преговори с руснаците, за предоставяне на пристанища за ядрените подводници, и веднага се намериха и пари, и проблема бе решен на момента.
                            Боже кви глупости сте писали не е истина.

От де ги измисляте тея и аз не знам.

Има Интернет, има Гугъл - преди да пишете нещо проверете.

Айде да преговорим малко съвременна полит-география.

Исландия НЕ е член на ЕС.

Води се нещо като Швейцария и Норвегия - плащат там някви пари (вноски) на ЕС, за да се ползват от свободното движение на стоки, услуги, пари и хора. Може и да са в Шенген, може и да не са (който се интересува подробности да прочете).

Исландия Е член на НАТО.

Кви преговори с Русия, за пристанища за ядрени подводници, кви пет лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                              В Брюксел се готви голяма гръцка сделка?

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/263834-%D0...%BA%D0%B0.html

не си спомням колега но май точно ти говореше как тройката следяла всичко данъци манъци и как щяла да им вземе всичко

Коментар

• В Брюксел се готви голяма гръцка сделка?

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/263834-%D0...%BA%D0%B0.html

Коментар

Working...
                                X