Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гърция-фалит или трудно спасение
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеБоже, колко неграмотност, откровена простотия и селско дребно тарикатсво струи от този пост!
Ами печатай бе пешо. Те твоите другари печатаха 96 и всички бехме милионери и милиардери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеБате Пешо, ако ЕС замине в канала знаеш ли какво ще се случи с България?
Не сме в рецесия само заради парите от ЕС.Ако ЕС изчезне България ще се върне в 96-97. Пек ще те свалят на светофара от колата и ще ти събират рекет, ама не както сега от 1-2 магазинчета от уличката, а от всички! Ще се върнем в Дивия Запад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНай доброто което може да се случи е ЕС да предаде Богу дух заедно с еврото.Всички честни и почтени хора които не сме с промити мозъци смятаме че не може едни правителства да харчат не според чергата си и да поучават други на обратното.Браво на Гърция.Дано Испания Италия Португалия се осъзнаят и я последват.Значи едните могат да печатат пари и да ги раздават като заеми а другите не могат да печатат за да им ги върнат.Мисля че е време и ние да вземем 20-30 милиарда евро за да си оправим пътищата къщите и държавата.После средем пръст на тези които са ни ги дали.Откъде МВФ и Световната банка имат пари?Само не ми казвай че отделните държави им ги дават щото ще питам отде ги вземат те
Не сме в рецесия само заради парите от ЕС.Ако ЕС изчезне България ще се върне в 96-97. Пек ще те свалят на светофара от колата и ще ти събират рекет, ама не както сега от 1-2 магазинчета от уличката, а от всички! Ще се върнем в Дивия Запад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНай доброто което може да се случи е ЕС да предаде Богу дух заедно с еврото.Всички честни и почтени хора които не сме с промити мозъци смятаме че не може едни правителства да харчат не според чергата си и да поучават други на обратното.Браво на Гърция.Дано Испания Италия Португалия се осъзнаят и я последват.Значи едните могат да печатат пари и да ги раздават като заеми а другите не могат да печатат за да им ги върнат.Мисля че е време и ние да вземем 20-30 милиарда евро за да си оправим пътищата къщите и държавата.После средем пръст на тези които са ни ги дали.Откъде МВФ и Световната банка имат пари?Само не ми казвай че отделните държави им ги дават щото ще питам отде ги вземат те
Ами печатай бе пешо. Те твоите другари печатаха 96 и всички бехме милионери и милиардери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениеи защо "замине" цялата ЕЗ, къде ще замине?
аз пък мисля че фалита на Гърция е най- доброто което може да и се случи на еврозоната - след това ще има и прецедент и процедура за нежелаещите и неспособните правителства да харчат според чергата си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеКакво стана с Исландия?
Те бяха или не, са или не членове ная ЕС?http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТе са като нас - само членуват в ЕС, но не са в ЕЗ като Гърция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеИ кво предлагаш - да чакат на помощи и да реват че няма работа докато се отвори място за професор ли?
Наште айванета дето не ривът по форумите как ходят на бригади в Англия и САЩ да берат марули и ягоди. Скъсват си гъза от бачкане по цял ден, ама вземат кинти накрая.
Но с тия кинти там не могат да живеят живот със стандарт!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеФалит не виждам как ще стане.Ако Гърция фалира ще замине цялата еврозона.
аз пък мисля че фалита на Гърция е най- доброто което може да и се случи на еврозоната - след това ще има и прецедент и процедура за нежелаещите и неспособните правителства да харчат според чергата си..."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеОтворено писмо на Алексис Ципрас:
"Това, което никога не ви казаха за Гърция"
Отворено писмо на Алексис Ципрас до германските граждани, публикувано на 13 януари (преди изборите на 25 януари) в немския вестник "Ханделсблат".
http://www.banker.bg/sviat/read/tova...aha-za-gurciia
- ЕС трябва да се промени, за да оцелее и да спре тактиката "удължи и се преструвай"
- В съюза липсва достатъчно демократичност, а гражданите на съюза не вярват, че техният глас може да промени политиките
В тази обстановка, дефицитът на надеждата се ускори неконтролируемо и преди да се усетим резултатът бе - неонацисти патрулиращи нашите квартали, разпространявайки своето послание на омраза.
Икономическата криза засилва стереотипите и поражда фанатизъм, национализъм, дори насилие.
- Гръцката криза е третирана като ликвидна такава, а е проблем на несъстоятелността
- Гръцкият дълг не може да бъде обслужен и няма да бъде обслужен, особено докато Гърция е подложена на непрекъснато фискално удавяне.
- Новите заеми се хвърлят в черната дупка на неустойчив дълг.
Гръцкият "спасителен план" финансира безмилостната нова клептокрация.
Дали не е истина?!
Коментар
Коментар