IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще фалира ли Правителството на България през Q3 2011г?????

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    ей фий много ми е интересно на живо на какво приличаш, ще ми е драго да и стисна ръката....Толкова последователно и непрекъснато да храчи човек рядко съм срещал....
    някой път в почивките кажи нещо смислено , че да разберем човек ли си или си някакво гумено пате с батерия
    Той е джилязо,а не човек!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
      бате каква финансова политика ??????
      то няма такава !!! Дянков и оная патка застреляна заместничката му дето разбират от икономика колкото аз от ракетостроене им диктуват кво да правят и те седят и изпълняват щото нали лапат и те .
      какви антикризисни мерки ?????????????
      това са ПРО-кризисни мерки . Дянков и Сие и неговите неолиберални другарчета могат спокойно да влезнат във всеки учебник по икономика как се вкарва държавата в тежка криза . ако нямахме правителство и МФ досега кризата нямаше да бъде толкова тежка . Дянков е толкова жалък че дори не може да води самостоятелна политика - диктуват му кво да прави

щеше да е смешно ако не беше трагично
      ей фий много ми е интересно на живо на какво приличаш, ще ми е драго да и стисна ръката....Толкова последователно и непрекъснато да храчи човек рядко съм срещал....
      някой път в почивките кажи нещо смислено , че да разберем човек ли си или си някакво гумено пате с батерия

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
        Д
        1.Лично за мен тотално сбъркана финансова политика.
        2.Едни 60 антикризисни мерки, от които я 5 да са частично изпълнени, я не?
        бате каква финансова политика ??????
        то няма такава !!! Дянков и оная патка застреляна заместничката му дето разбират от икономика колкото аз от ракетостроене им диктуват кво да правят и те седят и изпълняват щото нали лапат и те .
        какви антикризисни мерки ?????????????
        това са ПРО-кризисни мерки . Дянков и Сие и неговите неолиберални другарчета могат спокойно да влезнат във всеки учебник по икономика как се вкарва държавата в тежка криза . ако нямахме правителство и МФ досега кризата нямаше да бъде толкова тежка . Дянков е толкова жалък че дори не може да води самостоятелна политика - диктуват му кво да прави

щеше да е смешно ако не беше трагично
        Last edited by all_trader2; 29.04.2011, 22:45.

Коментар

Добре. Нека видим реално какво е направило това правителство за 2г.
          3.Национализация (частична) на ППФ - 200 мио. лв.
          4.Взимане (вкарване във фискалният резерв) резервите на НЗОК - 1.5 милиарда лева. За запълване на бюджетни дупки. В цял свят тези пари са неприкосновенни и са само за здраве. То поне здравеопазването да беше наред.....ех мечти
          5.Парите от сребърният фонд също във фискалният резерв и от тях щяли да "инвестират" 20% в БФБ ?! Ти разбираш ли за какво малоумие става въпрос ???

Единственият преоритет на това правителство е построяването и завършването на магистрала Тракия и Люлин в което няма нищо лошо. Но това се прави 80% с европейски пари, та затова.

Всичко друго е лексика в Бъдеще време..... Ще....Ще.....Ще.......

Поне за мен нещата изглеждат по този начин. Ще се радвам да чуя и други гледни точки подкрепени с факти !
          ето пак чисто комунистическа пропаганда....
          дискусии с червени ми е трудно да водя защото те си зная само една песен за "вся власт советом"....
          чудно как са искали да те правя председател на нещо си след като използваш лексиката на червените другари...излагаш се петърчо...

1 и 2 ги пропускам защото са абсолютни дитирамби в стил мая манолова и антон кутев
          3..... тука приказваш пълни глупости в същия стил..и хората ти го обесниха защо се прави, но на човек му трябва финансова култура за да го разбере
          4.не знам за НЗОК , но според мен проблема в здеавеопазването е не само от страна на държавата ,а и на самите доктори, така че да упрекваме само държавата за липса на здравеопазване е малко тъпо ...още явно са ти живи спомените от "безплатното здравеопазване" през комунизма ..а точно човек занимаващ се с финанси би трябвало да е наясно ,че такова нещо нЕма.....
          5. и кое му е тъпото ако се инвестират пари от пенсионния фонд на борсата ( още повече ,че това е само хипотеза ,а не реалност).... или искаш да кажеш ,ше западняците са тъпи хора...

та ако не пишеше Алън , все едно чета антон кутев , мая манолова или серьожа , но не и Иван Костов...човек когото лично аз уважавам
          Last edited by йосиф; 29.04.2011, 22:49.

Коментар

въпроса е не кой какво може да си позволи пич ...англичаните мооже да си позволят 1 година да спят и да не бачкат и това да не им се отрази на икономиката ... но не за това става въпрос.....така че когато плюем по нещо е хубаво да не го правим само защото мразим нещото , а да гледаме рационално и прагматично
            Ти си ми ясен простотиите ги говориш не защото обичаш комунетата а защото мразиш Бойко....
            мрази си го , но когато говорим за икономически показатели е хубаво да ги сравняваме с нещо за да може да се правят верните изводи

не се нареждай до платените драскачи... те пишат това за което им се плаща...е има и един луд сред тях на който си му нацвъкал хиляда плюса но той е друг бира..
            Добре. Нека видим реално какво е направило това правителство за 2г.
            3.Национализация (частична) на ППФ - 200 мио. лв.
            4.Взимане (вкарване във фискалният резерв) резервите на НЗОК - 1.5 милиарда лева. За запълване на бюджетни дупки. В цял свят тези пари са неприкосновенни и са само за здраве. То поне здравеопазването да беше наред.....ех мечти
            5.Парите от сребърният фонд също във фискалният резерв и от тях щяли да "инвестират" 20% в БФБ ?! Ти разбираш ли за какво малоумие става въпрос ???

Единственият преоритет на това правителство е построяването и завършването на магистрала Тракия и Люлин в което няма нищо лошо. Но това се прави 80% с европейски пари, та затова.

Всичко друго е лексика в Бъдеще време..... Ще....Ще.....Ще.......

Поне за мен нещата изглеждат по този начин. Ще се радвам да чуя и други гледни точки подкрепени с факти !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Много моля модераторите да се самосезират и да изтрият, вече дискутираната многократно новина за българският дълг, по която комунето отнесе достатъчно псувни, но явно пак не му е достатъчно.
              То си е написано - "...България остава с второто най-ниско съотношение на дълга и БВП в рамките на Европейския съюз."
              Виж ако бяха написали, че дълга намалява, тогава т.н. трейдър щеше да опищи форума, че Дянков задушава икономиката с цел...постигане на макростабилност .
              Абе угодия няма, като се увеличава леко дълга в криза (нормално) - що се увеличава? Като държим стегнат бюджет, защо не харчим като гърци? Важното е да се бълват постове и да заработваме рублите.
              така нареклия се трейдър е единствения луд който бълва простотии безплатно...какво да го правиш момчето ...природа...

Другите поне заработват и в този ред на мисли ги разбирам...

Коментар

Ех Юда, ревизиите в бюджетите на европейските държави и България по дифолт са несравними. Великобритания може и 15% бюджетен дефицит да си позволи за година, ама тя 500г. е владяла света, докато на нас са ни налагали фесовете. А говоря за последните 2г. управление на ГЕРБ защото ББ само дето не се задави да повтаря, че ГЕРБ е дясна партия и член на ЕНП. За НДСВ и 3-та коалиция е ясно като либерали и социалисти какво искат. Не че не съм спирал да ги критикувам през цялото време на тяхното управление (виж темата за дълга например).
                въпроса е не кой какво може да си позволи пич ...англичаните мооже да си позволят 1 година да спят и да не бачкат и това да не им се отрази на икономиката ... но не за това става въпрос.....така че когато плюем по нещо е хубаво да не го правим само защото мразим нещото , а да гледаме рационално и прагматично
                Ти си ми ясен простотиите ги говориш не защото обичаш комунетата а защото мразиш Бойко....
                мрази си го , но когато говорим за икономически показатели е хубаво да ги сравняваме с нещо за да може да се правят верните изводи

не се нареждай до платените драскачи... те пишат това за което им се плаща...е има и един луд сред тях на който си му нацвъкал хиляда плюса но той е друг бира..

Коментар

• Малеее, лошите новини просто не спират!!! Защо бе дедко Боже, защо бе??

Бойко Борисов трябва постъпи мъжки като Жан Виденов иначе дупе да ни е яко на всички българи!!!!!! Taka e, великите хора винаги са най-оплюти!!!

Ще ни вкарат в гражданска война, ама тоя анализ ще ви го постна след 1-2 г.!!!!!!
                  Има време дотогава!!!!

Лошо, Лошо!!!!!

Горкият Премиер, такива решения трябва да взема......!!!! Тежки решения!!!!! Много сили трябват, много акъл!!!!!!! Как издържа тоя човек, просто не знам!!!!!
                  Залагам всичко, че тоя е по-самотен и от Тодор Живков!!!!
                  Last edited by SPEKO; 29.04.2011, 20:41.

Коментар

• Много моля модераторите да се самосезират и да изтрият, вече дискутираната многократно новина за българският дълг, по която комунето отнесе достатъчно псувни, но явно пак не му е достатъчно.
                    То си е написано - "...България остава с второто най-ниско съотношение на дълга и БВП в рамките на Европейския съюз."
                    Виж ако бяха написали, че дълга намалява, тогава т.н. трейдър щеше да опищи форума, че Дянков задушава икономиката с цел...постигане на макростабилност .
                    Абе угодия няма, като се увеличава леко дълга в криза (нормално) - що се увеличава? Като държим стегнат бюджет, защо не харчим като гърци? Важното е да се бълват постове и да заработваме рублите.

Коментар

• Дългът скочи с 1,4 млрд. лв. за година

Държавните задължения в момента са 11,4 млрд. лв

Държавният дълг на България се е увеличил с 1,6 пункта.

Това става ясно от данни, които оповести днес Европейската статистическа служба (Евростат).

Дългът на страната ни е скочил със 710 млн. евро, или приблизително 1,4 млрд. лв. в сравнение с миналата година.
                      В момента общата сума на държавните задължения е 11,4 млрд. лв., или 5,8 млрд. евро.
                      България остава с второто най-ниско съотношение на дълга и БВП в рамките на Европейския съюз.
                      Българският дълг е бил 16,2% от БВП през 2010 г., сравнено с 14,6% от БВП година по-рано, когато е бил 10 млрд. лв.
                      Дългът на България започва да расте от началото на 2009 г. През 2008 г. той бе спаднал до 9,5 млрд. лв.
                      Според данните на Евростат бюджетният дефицит на България през миналата година е намалял до 2,27 млрд. лв., или 3,2% от БВП.
                      През 2009 г. службата отчете дефицит от 3,19 млрд. лв., което представлява 4,7% от БВП.

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/0...comment-newest

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                        момчета така е докато се карате се случва поредната разпродажба на БГ а вие пак почваате да дрънкате политически глупости и пропаганди . не можете ли да оставите политиката съвсем настрана от икономиката? ебем ти и политизираното и комплексирано общество щом може такъв неадекватник като Дянков дето не може да си направи 1 бюджет да стои 2 години финансов министър и ебем ти и държавата дето не може да направи едно елементарно здравеопазване .
                        давайте да разпродаваме всичко за стотинки да се превърнем в иконмика за извличане на чужди печалби и рента и да закриваме държавата . такъв палячо като Дянков може да си разиграва само в смешна държава като БГ . досега отдавна да са му показали вратата ако бяхме нормална държава .
                        +++++++++++++++++++++++++++++++

Коментар

ей голям папагал си .. а уж се пишеш десебар ,а повтаряш на комунитета празните приказки...защо не видиш европа колко пъти си ревизираха бюджетите, какви са им бюджетните дефицити , какъв процент им е дълга от БВП и други показатели за да ми сочиш Дянков ...
                          и между другото ти ми кажи за последните 10 години какво беше направено ,че ми говориш за двете години на Бойко... нали се сещаш ,че ако беше направено нещо смислено нямаше да хлътнем толкова последните две години...И престанете да цитирате най-големите дебили - комунягите
                          Ех Юда, ревизиите в бюджетите на европейските държави и България по дифолт са несравними. Великобритания може и 15% бюджетен дефицит да си позволи за година, ама тя 500г. е владяла света, докато на нас са ни налагали фесовете. А говоря за последните 2г. управление на ГЕРБ защото ББ само дето не се задави да повтаря, че ГЕРБ е дясна партия и член на ЕНП. За НДСВ и 3-та коалиция е ясно като либерали и социалисти какво искат. Не че не съм спирал да ги критикувам през цялото време на тяхното управление (виж темата за дълга например).

Коментар

• то не е ли фалирало отдавна?явно мощна икономика има та все още работи над 20 години на самотек заслужава си да се вклю4и в у4ебниците по икономика и феномени
                            Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                              Не съм казал за облагане на хранителни продукти, а на необработваеми земеделски земи!
                              Да виждаш някъде връзка???
                              Виждам Георге,виждам!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                С моментните цени на хранителните продукти няма необходимост от облагане!!!Умните знаят защо!!!
                                Не съм казал за облагане на хранителни продукти, а на необработваеми земеделски земи!
                                Да виждаш някъде връзка???
                                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X