Първоначално изпратено от Georgi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще фалира ли Правителството на България през Q3 2011г?????
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНе искам да си губя времето да обяснявам елементарни неща. Сериозно. Който споделя мнението на SPEKO да ми пише на ЛС за басове на каквито суми искат. До момента не съм получил нито едно предложение.
Сериозно, момци отсега ли почна изборното шоу или плашите гаргите за спорта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнениеСъжалавам, но не съм адвокат на сегашното правителство! Не го харесвам и нямам намерение да го защитавам, защото и то има вина, макар и най-малка вина!!!!
Научи се да четеш внимателно!!!
За индустрията, малко са далеч от проблема. Така че там ще си останем на кота нула докато са на власт.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
това беше добро
но Дянков е толкова зле ,че едвали някога е помирасвал пазар камоли да прави такива сложни комбинации като Хотелчев . все пак онова си беше класическа измама на high finance ниво
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИли на Forex като Миленчо...
това беше добро
но Дянков е толкова зле ,че едвали някога е помирасвал пазар камоли да прави такива сложни комбинации като Хотелчев . все пак онова си беше класическа измама на high finance ниво
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЕпа мое и да фалира, мое и да не фалира... Ама според мен си е доста трудно да фалираш толкова бързо, бая зор.
ПП Сещам се как може да стане! Ако Дянков почне да разиграва бюджета на покер и еврофутбол!За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
момчета така е докато се карате се случва поредната разпродажба на БГ а вие пак почваате да дрънкате политически глупости и пропаганди . не можете ли да оставите политиката съвсем настрана от икономиката? ебем ти и политизираното и комплексирано общество щом може такъв неадекватник като Дянков дето не може да си направи 1 бюджет да стои 2 години финансов министър и ебем ти и държавата дето не може да направи едно елементарно здравеопазване .
давайте да разпродаваме всичко за стотинки да се превърнем в иконмика за извличане на чужди печалби и рента и да закриваме държавата . такъв палячо като Дянков може да си разиграва само в смешна държава като БГ . досега отдавна да са му показали вратата ако бяхме нормална държава .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеТука нещо се обърка !
Това правителство управлява страната вече 2г. До сега какво се направи ? ( Моля само не ми цитирай Б.Б. за магистралите и инфраструктурата). Дянков направи 1 бюджет 2010г. който се ревизира в средата на годината. На път е и 2рият му бюджет 2011 да се ревизира пак там - някъде юни-юли тази година. За неадекватната икономическа политика на ГЕРБ просто не искам да започвам да пиша.
И последно - кой е отговорен за това че ще се строи БЕЛЕНЕ, ако не това правителство което ще подпише договора с руснаците???
и между другото ти ми кажи за последните 10 години какво беше направено ,че ми говориш за двете години на Бойко... нали се сещаш ,че ако беше направено нещо смислено нямаше да хлътнем толкова последните две години...И престанете да цитирате най-големите дебили - комунягите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеТука нещо се обърка !
Това правителство управлява страната вече 2г. До сега какво се направи ? ( Моля само не ми цитирай Б.Б. за магистралите и инфраструктурата). Дянков направи 1 бюджет 2010г. който се ревизира в средата на годината. На път е и 2рият му бюджет 2011 да се ревизира пак там - някъде юни-юли тази година. За неадекватната икономическа политика на ГЕРБ просто не искам да започвам да пиша.
И последно - кой е отговорен за това че ще се строи БЕЛЕНЕ, ако не това правителство което ще подпише договора с руснаците???
Съжалавам, но не съм адвокат на сегашното правителство! Не го харесвам и нямам намерение да го защитавам, защото и то има вина, макар и най-малка вина!!!!
Научи се да четеш внимателно!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнениеМалее,пък аз се имах за песимист........
Имаме все още шанс да приберем хора от Македония ,Молдова и Украйна /изтървахме момента през 90тте когато вместо да ги поощрим ,им спряхме даването на Бг гражданство/
НО трябват 2 неща които ги няма :целенасочена държавна политика и ПАРИ!!
Така ,че и тук шанса е изпуснат и ще бъдем използвани само, като предмостие към белия свят даже и от наште етнически сънародници
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнениеИскам само да кажа, че ако правителството подпише окончателно за Южен поток и АЕЦ Беляне, то......
Пасивите на сектор държавно управление ще са с поне 10млрд лева повече от активите!!!!!!!
За жалост тези енергиини проекти ще се строят!!!! Това ако не е фалит, здраве му кажи!!!!!! ЩЕ си седим в тинята поне 10г.!!!!
БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА УВЕЛИЧАВА ДЪРЖАВНИЯ ДЪЛГ(вътрешен в евро или външен), ЗАЩОТО ТОВА НЯМА ДА ПОМОГНЕ!!!!!!
ДОРИ ОЩЕ ПО-ЛОШО ЩЕ СТАНЕ!!!!!!!!
Ситуацията е много тежка!!! Най -малка вина за ситуацията има настоящото правителство!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеГрую не бъркай апокалипсиса с реалността.Единствено възможния начин за измъкване на територията е някакъв огромен катаклизъм който да предизвика преселение на големи групи хора и то от Запад на Изток а не от юг.България трябва да се прекръсти на Мангалия или Циганория.Знамето трябва да стане чисто зелено и на него да има драка цялата осеяна с разкъсани торбички от найлон и мръсни хартии.
Имаме все още шанс да приберем хора от Македония ,Молдова и Украйна /изтървахме момента през 90тте когато вместо да ги поощрим ,им спряхме даването на Бг гражданство/
НО трябват 2 неща които ги няма :целенасочена държавна политика и ПАРИ!!
Така ,че и тук шанса е изпуснат и ще бъдем използвани само, като предмостие към белия свят даже и от наште етнически сънародници
Коментар
-
Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнениеОтново грешиш!!!И пак обкръжението ти влияе -приравняваш българи на мангали.
Българите с "интелект и трудолюбие и дисциплина" в по-голямата си част се реализират в чужбина заради по-нормалното заплащане/не казвам достатъчно/.
Ти сам го казваш:"Който иска да живее по добре работа тук няма."
Коментар
-
Искам само да кажа, че ако правителството подпише окончателно за Южен поток и АЕЦ Беляне, то......
Пасивите на сектор държавно управление ще са с поне 10млрд лева повече от активите!!!!!!!
За жалост тези енергиини проекти ще се строят!!!! Това ако не е фалит, здраве му кажи!!!!!! ЩЕ си седим в тинята поне 10г.!!!!
БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА УВЕЛИЧАВА ДЪРЖАВНИЯ ДЪЛГ(вътрешен в евро или външен), ЗАЩОТО ТОВА НЯМА ДА ПОМОГНЕ!!!!!!
ДОРИ ОЩЕ ПО-ЛОШО ЩЕ СТАНЕ!!!!!!!!
Ситуацията е много тежка!!! Най -малка вина за ситуацията има настоящото правителство!Last edited by SPEKO; 27.04.2011, 17:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСредата в която живея по нищо не се различава от средата в която ти живееш.Нито интелект имаме нито капацитет.Който иска да живее по добре работа тук няма.представям си фабрика на Моторола у Факултето и едни хай тек манговци направо дрънкат.За високите технологии освен интелект се изискват и трудолюбие и дисциплина.Българите са скарани с горните две неща.
Българите с "интелект и трудолюбие и дисциплина" в по-голямата си част се реализират в чужбина заради по-нормалното заплащане/не казвам достатъчно/.
Ти сам го казваш:"Който иска да живее по добре работа тук няма."
Коментар
Коментар