Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
с други думи,няма как да се хванеме на бас,след като и двама смятаме,че няма да фалират......даже,мога да се хвана на бас с теб,че и ПИБ няма да фалира ДОКАТО ИСКРОВ Е ШЕФ НА БНБ!!!!!!!!!!!
поради простата причина,че вече той е в купа с лайната-ако спре да и подарява ресурс,банката фалира и от там той трябва да отпише всички средства,които е налял в нея....едно жокерче от мен:
веднъж имаш ли политическо решение за подаряване на ресурс в дадена частна институция,тя става ВЕЧНА.......само че и НЕчастна.....
в сащ при 6-8% лоши кредити банките фалират,в бг 16% легално обявени лоши кредити имаш и НЯМАШ ФАЛИРАЛА БАНКА!!!!!!
и нтая аборигенщина не е само в бг,в цяла европа е така...нито една фалирала банка няма......междудругото кредит кризата удари първо ЕС,а не кака ти казв2ат сащ-още се едно вчера беше....така си спомням как средата на август 2007 година два немски банки обявиха инсолвънси и веднага дойче банк ги спаси
а ефекта от това да се спасяват най гаменските банки с НЕфалиране ,чрез подаряване на ресурс,а свестните банки да следат отстрани и да ги е яд......тва не е само морален проблем,ще видиш как ще рефлектира в бъдеще в цяла ЕС,вЕрвай ми......
да не мислиш,че ФЕД и УС трежъри (бернанки и гайднър) са толкова тъпи,че до сега са фалирали над 300 банки в сащ?
мислиш,че трише е умния,или искров и орешарски?
п.п.
тва,че яне янев и трактора използват ТАЗИ ИСТИНА за политически цели е напълно нормално......и дори ще кешират от това политически.......като имаш тъпунгерско правителство,така става........да не мислиш,че пожарникар щеше да е премиер на бг,ако предишното правителство на станишев не бе клика гамени..........
да не говориме,че янето ви го гласеха за премиер,ама прекали са демагогията и го разконспирираха........та трябваше спешно да се намери "наше момче" ,което да замени янето.....
и те ти как пожарникар става премиер!
проблема в бг не са политиците,а правителството в сянка-ДСтките......вие не избирате политици,а ви се дава кои политици да избирате........ има разлика,вЕрвай ми!
Коментар