Повярвай ми,не е никак трудно.И ще ти обясня защо.Защото банките не обявяват тези сделки в БНБ до вальора,тоест докато сделката не се реализира.Освен това ако сумарно имаш със всяка банка форурди за общо 50мио.лв. да кажем с вальори през целия ноември но в различни дни за по 5мио.лв,примерно през ден от общо 22раб.дни никой няма да му пука в банката.А сега си представи,че имаш такава сделка с 20 БГ банки ? И всички те са с вальори през целия ноември?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Danske bank пуска емисия облигации в левове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ssssСрокът на емисията е 1 година. Книжата са емитирани в лева и са фиксирани към еврото.
Пичове какво не е ясно бе???????????????????????????????????????????????? ??????????
Какви бордове какви атаки????????????????????????????????????????????? ???????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от KaloПетре, малко може би се отклоняваме от темата, но ми е интересно...може би наистина не е е толкова трудно да отвориш форуърди за 70млн.
Обаче като те слушам и ще излезе че можеш да отвориш за 1млрд без да катурнеш пазара - според мен след 50-ия милион максимум ще ти изтряскат някакъв нечовешки дискаунт от порядъка на 20%...Или бъркам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ssssИ аз това разправям по-долу но народа с 70 млн ще рути борда.
Говоря за суап с българска банка.И съм сигурен че е с чужд собственик
Ще поживеем, ще видим.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
MTN програмата със срочност до 2010 е гарантирана от датското правителство като част от "спасителния" им пакет. При това положение финансиране на 10% тук меко казано клони към спекула.
Първоначално изпратено от smartiгарантирани ли са с нещо тези облигации?
какво ще стане ако Данске фалира?Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivoooПървоначално изпратено от Петър КараивановМи аз веднага мога да те котирам с банка гарант. Но иначе звъниш във всеки дилинг офис на банка и ще те котират.От къде точно ще ти махнат главата обаче незнам......може да е от кръста,а може и от глезените ;-)
(А-В)х спот курса х бр.дни
----------------------------------
360 х 100
където:
А-лихва лева
В-лихва евро
360 - 1 банкова година
100 - за %
и сега само замествай лихвата на лева и лихвата в евро 1.5% и трябва да ти излезе цената.
Банката обаче ще си начисли риска и ще ти е или твърде скъпо да го направиш или ако го направиш ще станеш донор на банката.Просто като се обадиш като краен клиент,ще те "обезглавят".
Коментар
-
Напротив - прякора му е "дългото евро" , то пак става , щото позицията е шорт лева , лонг евро.
Абе то доста хора му се подиграваха, когато разправяше за дълго евро на нива евро долар 0.90 , пък после се умълчаха.
Първоначално изпратено от bate GoikoЕиии тоя Петър само гледа да скъсява нещо, ще вземе да му излезе прякор Пешо Късия
Коментар
-
Петре, малко може би се отклоняваме от темата, но ми е интересно...може би наистина не е е толкова трудно да отвориш форуърди за 70млн.
Обаче като те слушам и ще излезе че можеш да отвориш за 1млрд без да катурнеш пазара - според мен след 50-ия милион максимум ще ти изтряскат някакъв нечовешки дискаунт от порядъка на 20%...Или бъркам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановМи аз веднага мога да те котирам с банка гарант. Но иначе звъниш във всеки дилинг офис на банка и ще те котират.От къде точно ще ти махнат главата обаче незнам......може да е от кръста,а може и от глезените ;-)
Коментар
Коментар