Първоначално изпратено от бай Промо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиране във вино
Collapse
X
-
Отн.: ... и ще ти покаже разликата между Тройной и чилийското винопроизводство
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТой Пиночет ще се надигне от гроба и ще ти покаже разликата между Тройной и чилийското винопроизводство. Нали 1973 прогони аромата на Тройния от Андите.
Понеже от огледи и дегустации малко попривърших с колекцията - се актуализирах. Сега може вече да ми говорите всичко ... за залеза на Пиночет и за падането на третата сянка от шльоковица ... в BG.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнениеПЕРФЕКТЕН,идеален за завършек на вечерта започнала с пещерска шльокарка и преминаваща задължително през консумация на пилешки трътки или при по тържрствени случаи свински кожички.След тежък зидаромазачески ден и финна шпакловка(може и с език) отваря напълно мечтите за далечни екзотични дестинации.Лекия мирис на непознат лекарствен препарат финно прикрит от одеколон Тройнои напомня на аромати познати от родното място
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПиенето на винце на възраст под 4 години, е енопедофилство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеДегустация и младо вино са несъвместими общо взето
Доколкото ми е известно божолето лично не ги интересува - дегустират го за да се види каква реколтата за годината.
Въпросът обаче беше как различава 'изветряло вино' от 'заминало вино'.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнениеДа, бе да. То по тази логика дегустацията на Beujolais Nouveau трябва да е неонатология. Понеже така и така си експерт по вината, защо не ни обясниш каква е разликата между 'изветряло вино' и 'заминало вино'.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнениеСподели, ако обичаш за шльокерджиите от имотните теми за Божоле нуво
Специалната теория за нещата на някои хора е, че ако не си падаш по селски изпълнения с изработка на питиета от памиди с неидентифициран произход ... и от спирт от картофи, значи не си достоен за ено-хомофоб в нета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнениеНе е много лошо - за клас 4.99 лв. за бутилка. Някъде три звезди.
Външен вид/бистрота: леко изкрящо, без мътности и без особености;
Цвят: подходящ за възрастта и сорта;
Аромат:букет: с отличителни характеристики за сорта, почти балансиран, с лек привкус на къпини (поне на мен така ми изглежда).
Забел.: Имах си хас да не е с отличителни характеристики, след като изобщо не го присаждат, понеже в Андите няма плесен по кабернето.имотеца хляб и вода не иска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнениеХайде сподели и какъв беше вкуса, щото тук много псевдоинвестори пиещи единствено метанолова шльокавица като 4i40 ме обвиняваха за чилийското вино от Лидл, което си е доста качествено според мен, както испанските, които накупих миналата седмица
Външен вид/бистрота: леко изкрящо, без мътности и без особености;
Цвят: подходящ за възрастта и сорта;
Аромат:букет: с отличителни характеристики за сорта, почти балансиран, с лек привкус на къпини (поне на мен така ми изглежда).
Забел.: Имах си хас да не е с отличителни характеристики, след като изобщо не го присаждат, понеже в Андите няма плесен по кабернето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПиенето на винце на възраст под 4 години, е енопедофилство.
Коментар
-
-
-
Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнениеПЕРФЕКТЕН,идеален за завършек на вечерта започнала с пещерска шльокарка и преминаваща задължително през консумация на пилешки трътки или при по тържрствени случаи свински кожички.След тежък зидаромазачески ден и финна шпакловка(може и с език) отваря напълно мечтите за далечни екзотични дестинации.Лекия мирис на непознат лекарствен препарат финно прикрит от одеколон Тройнои напомня на аромати познати от родното място
Ти рядко се изяввяваш, ама това е защото невъзможността ти да се сдобиеш с НИ е дълготрайнаимотеца хляб и вода не иска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнениеЧак до акции не вярвам да стигна.
Взех си няколко бутилки Каберне совиньон (без присаждане) на Вале Сентрал - Чили, рек. 2014 ... на 4.99 лв.
Даже етикетът на едната беше леко надраскан та се наложи да бъде незабавно отворена.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнениеХайде сподели и какъв беше вкуса, щото тук много псевдоинвестори пиещи единствено метанолова шльокавица като 4i40 ме обвиняваха за чилийското вино от Лидл, което си е доста качествено според мен, както испанските, които накупих миналата седмица
Коментар
Коментар