IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиране във вино

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнение
    Сега каквото и да си говорим, хората са си на ниво. 1. Не правят шльоковица. 2. Каквото и да правят, го правят в цистерни и бурета от корозоустойчива неръждаема стомана - като напр. хром-молибден нитрогенирана стомана ATI 317 L - спедиция от порт Тианджин, Китай. 3. Нямат магистрала по хребета на Андите ... даже нямат и радио-активни отпадъци по пещерите и минните галерии. 4. Никога не са возили камази с обогатен уран из Андите. 5. Арсенът им е под делението на скалата на измерване. 6. Най-новият писък на модата във Вале Сентрал е винохранилище от корозоустойчив химизиран бетон - с вино само за колекционери и ценители. 6. Ръбчето на кабернето им е чисто бледо-винено-червено - без лила и без кехлибарени оттенъци.
    Понеже от огледи и дегустации малко попривърших с колекцията - се актуализирах. Сега може вече да ми говорите всичко ... за залеза на Пиночет и за падането на третата сянка от шльоковица ... в BG.
    Ако си поркал вино от ЛИДЛ, може да пишеш каквото си щеш - не си допрял и следа от грозде

Коментар

• Отн.: ... и ще ти покаже разликата между Тройной и чилийското винопроизводство

Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
      Той Пиночет ще се надигне от гроба и ще ти покаже разликата между Тройной и чилийското винопроизводство. Нали 1973 прогони аромата на Тройния от Андите.
      Сега каквото и да си говорим, хората са си на ниво. 1. Не правят шльоковица. 2. Каквото и да правят, го правят в цистерни и бурета от корозоустойчива неръждаема стомана - като напр. хром-молибден нитрогенирана стомана ATI 317 L - спедиция от порт Тианджин, Китай. 3. Нямат магистрала по хребета на Андите ... даже нямат и радио-активни отпадъци по пещерите и минните галерии. 4. Никога не са возили камази с обогатен уран из Андите. 5. Арсенът им е под делението на скалата на измерване. 6. Най-новият писък на модата във Вале Сентрал е винохранилище от корозоустойчив химизиран бетон - с вино само за колекционери и ценители. 6. Ръбчето на кабернето им е чисто бледо-винено-червено - без лила и без кехлибарени оттенъци.
      Понеже от огледи и дегустации малко попривърших с колекцията - се актуализирах. Сега може вече да ми говорите всичко ... за залеза на Пиночет и за падането на третата сянка от шльоковица ... в BG.

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнение
        ПЕРФЕКТЕН,идеален за завършек на вечерта започнала с пещерска шльокарка и преминаваща задължително през консумация на пилешки трътки или при по тържрствени случаи свински кожички.След тежък зидаромазачески ден и финна шпакловка(може и с език) отваря напълно мечтите за далечни екзотични дестинации.Лекия мирис на непознат лекарствен препарат финно прикрит от одеколон Тройнои напомня на аромати познати от родното място
        Той Пиночет ще се надигне от гроба и ще ти покаже разликата между Тройной и чилийското винопроизводство. Нали 1973 прогони аромата на Тройния от Андите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Пиенето на винце на възраст под 4 години, е енопедофилство.
          Май не си любител на домашното винце? Къф император си, ако не пиеш искрящата течност, дето тамън е станала от шира на алкохолен нектар!

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
            Дегустация и младо вино са несъвместими общо взето
            Защо, всичко може да се дегустира. За божолето има даже официални дегустации и анализи от сомелиери.
            Доколкото ми е известно божолето лично не ги интересува - дегустират го за да се види каква реколтата за годината.
            Въпросът обаче беше как различава 'изветряло вино' от 'заминало вино'.

Коментар

Да, бе да. То по тази логика дегустацията на Beujolais Nouveau трябва да е неонатология. Понеже така и така си експерт по вината, защо не ни обясниш каква е разликата между 'изветряло вино' и 'заминало вино'.
              Дегустация и младо вино са несъвместими общо взето

Коментар

• Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
                Сподели, ако обичаш за шльокерджиите от имотните теми за Божоле нуво
                'Ено' според мен идва от 'селски'. Тук има разни други лица с богат опит по селските изпълнения с шльоковица. Лично аз с божолета не се занимавам за съжаление - просто ми дойде като пример. Явно Негово Величество е спец по шльоковиците - може да го питаш.
                Специалната теория за нещата на някои хора е, че ако не си падаш по селски изпълнения с изработка на питиета от памиди с неидентифициран произход ... и от спирт от картофи, значи не си достоен за ено-хомофоб в нета.

Коментар

Не е много лошо - за клас 4.99 лв. за бутилка. Някъде три звезди.
                  Външен вид/бистрота: леко изкрящо, без мътности и без особености;
                  Цвят: подходящ за възрастта и сорта;
                  Аромат:букет: с отличителни характеристики за сорта, почти балансиран, с лек привкус на къпини (поне на мен така ми изглежда).
                  Забел.: Имах си хас да не е с отличителни характеристики, след като изобщо не го присаждат, понеже в Андите няма плесен по кабернето.
                  Благодаря за професионалното мнение! И аз имах подобен усет на небцето, но по-скоро на неопределени за мен горски плодове. Сподели, ако обичаш за шльокерджиите от имотните теми за Божоле нуво , което аз съм виждал единствено в Лидл и Метро каква е цената и какво предлага то като вкусови характеристики, въпреки нея и въпреки антипедоенофилите
                  имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

Хайде сподели и какъв беше вкуса, щото тук много псевдоинвестори пиещи единствено метанолова шльокавица като 4i40 ме обвиняваха за чилийското вино от Лидл, което си е доста качествено според мен, както испанските, които накупих миналата седмица
                    Не е много лошо - за клас 4.99 лв. за бутилка. Някъде три звезди.
                    Външен вид/бистрота: леко изкрящо, без мътности и без особености;
                    Цвят: подходящ за възрастта и сорта;
                    Аромат:букет: с отличителни характеристики за сорта, почти балансиран, с лек привкус на къпини (поне на мен така ми изглежда).
                    Забел.: Имах си хас да не е с отличителни характеристики, след като изобщо не го присаждат, понеже в Андите няма плесен по кабернето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Да, бе да. То по тази логика дегустацията на Beujolais Nouveau трябва да е неонатология. Понеже така и така си експерт по вината, защо не ни обясниш каква е разликата между 'изветряло вино' и 'заминало вино'.

Коментар

• По-добър си в мокрите кърпички

Коментар

• ☞ Продава се работещ винарски бизнес

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнение
                            ПЕРФЕКТЕН,идеален за завършек на вечерта започнала с пещерска шльокарка и преминаваща задължително през консумация на пилешки трътки или при по тържрствени случаи свински кожички.След тежък зидаромазачески ден и финна шпакловка(може и с език) отваря напълно мечтите за далечни екзотични дестинации.Лекия мирис на непознат лекарствен препарат финно прикрит от одеколон Тройнои напомня на аромати познати от родното място

Ти рядко се изяввяваш, ама това е защото невъзможността ти да се сдобиеш с НИ е дълготрайна
                            имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

Чак до акции не вярвам да стигна.
                              Взех си няколко бутилки Каберне совиньон (без присаждане) на Вале Сентрал - Чили, рек. 2014 ... на 4.99 лв.
                              Даже етикетът на едната беше леко надраскан та се наложи да бъде незабавно отворена.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Хайде сподели и какъв беше вкуса, щото тук много псевдоинвестори пиещи единствено метанолова шльокавица като 4i40 ме обвиняваха за чилийското вино от Лидл, което си е доста качествено според мен, както испанските, които накупих миналата седмица

Коментар

Working...
                                X