Първоначално изпратено от feelgood
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се купува злато?
Collapse
X
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от krasiiцената в момента 1180 за унция.Най ефтиното което продава банката е кенгурото за 1280 ..незнам ддали е много голяма далаверата:-)крюгер ранда е 22 карата
Иначе казано количеството злато и в кенгуруто и в крюгера е едно и също. Точка.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от mvr0306Честито!
При настоящите цени на златото ПИБ продават изгодно! Може би имат залежала стока...
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от krasiiПървоначално изпратено от ivandavidovВече съм горд собственик на 1oz Кругеранд от 1978 година!
Като се има предвид текущата цена на златото (малко над 600 евро за унция) излиза, че съм се "минал" само с 15 лева отгоре и определено ми излезе много по-евтино, спрямо цените, публикувани тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidovВече съм горд собственик на 1oz Кругеранд от 1978 година!
Като се има предвид текущата цена на златото (малко над 600 евро за унция) излиза, че съм се "минал" само с 15 лева отгоре и определено ми излезе много по-евтино, спрямо цените, публикувани тук.
Коментар
-
ivandavidov
Вече съм горд собственик на 1oz Кругеранд от 1978 година!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътХора - днес в нашият клон на ЦКБ видях че още продава се монетата с Борис Христов - нещо великолепно...
Коментар
Коментар