IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се купува злато?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от feelgood
    Първоначално изпратено от INOX
    Колеги,
    извинете за невежеството ми, но
    да ви питам, ПИБ като продава монети и златни кюлчета,
    предлага ли цени за обратно изкупуване?
    И има ли Банка в БГ която да предлага услугата покупко/продажба на злато-под каквато и да е форма?
    НЕ
    кофти!

Коментар

• Лаик съм , но на кого ще го продадете , ако се наложи без съществена загуба. ?Закъснях с въпроса.

Коментар

• Злато и сребро можеш да търгуваш на спот цена през платформата за търговия на Бенчмарк.

Коментар

• Първоначално изпратено от INOX
          Колеги,
          И има ли Банка в БГ която да предлага услугата покупко/продажба на злато-под каквато и да е форма?
          НЕ

Коментар

• Колеги,

Коментар

• Първоначално изпратено от krasii
              цената в момента 1180 за унция.Най ефтиното което продава банката е кенгурото за 1280 ..незнам ддали е много голяма далаверата:-)крюгер ранда е 22 карата
              Ами далавера си е. Крюгера е 22 карата, но съдържа точно една унция злато + още 2 грама и нещо си мед, което прави 33 грама и малко отгоре.

Иначе казано количеството злато и в кенгуруто и в крюгера е едно и също. Точка.

Коментар

• цената в момента 1180 за унция.Най ефтиното което продава банката е кенгурото за 1280 ..незнам ддали е много голяма далаверата:-)крюгер ранда е 22 карата

Коментар

• Първоначално изпратено от mvr0306
                  Честито!
                  При настоящите цени на златото ПИБ продават изгодно! Може би имат залежала стока...
                  Точно така е. Специално ги питах (3 пъти за 3 дни) дали това са реалните цени. Отговориха ми, че цените са тези, които са публикувани на сайта и на брошурата и че правят преизчисление само при нов внос. Т.е. купуват, оценяват, стоката залежава и не си променя цената до следващ внос.

Коментар

• Честито!
                    При настоящите цени на златото ПИБ продават изгодно! Може би имат залежала стока...

Коментар

• Първоначално изпратено от krasii
                      Първоначално изпратено от ivandavidov
                      Вече съм горд собственик на 1oz Кругеранд от 1978 година!

Като се има предвид текущата цена на златото (малко над 600 евро за унция) излиза, че съм се "минал" само с 15 лева отгоре и определено ми излезе много по-евтино, спрямо цените, публикувани тук.
                      кажи от къде може да се купи
                      Взех монетата от първа инвестиционна банка, цените на продуктите им е тук. Специално ми докараха кругеранда в офис "Деница" в Младост 3, а там на място видях, че имат и още златни и сребърни монети, изложени в една въртяща се витрина.[/url]

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov
                        Вече съм горд собственик на 1oz Кругеранд от 1978 година!

Като се има предвид текущата цена на златото (малко над 600 евро за унция) излиза, че съм се "минал" само с 15 лева отгоре и определено ми излезе много по-евтино, спрямо цените, публикувани тук.
                        кажи от къде може да се купи

Коментар

• Вече съм горд собственик на 1oz Кругеранд от 1978 година!

Коментар

• Прогвай в www.auction.bg
                            http://pokerfreerols.blogspot.com/

Коментар

• господа, малко извън темата за златните монети - къде (вкл. и някакъв сайт с обяви в нета) мога да продам няколко немски юбилейни монети с номинал 10евро, 2005-2006 година? Имам и няколко юбилейни немски марки от 1967 и от 80-те. Готов съм да ги дам евтино.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                                Хора - днес в нашият клон на ЦКБ видях че още продава се монетата с Борис Христов - нещо великолепно...
                                За тази ли говориш ...http://auction.bg/item.php?id=58774

Коментар

Working...
                                X