Първоначално изпратено от ivandavidov
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се купува злато?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от ИмператорътХора - днес в нашият клон на ЦКБ видях че още продава се монетата с Борис Христов - нещо великолепно...
Иноксов - видях еврейската (каквато притежавам) за 580 кинта... доста добре за 30-тина грама сребърце, нали? ;-)
а голямата златна Св.Георги не ти ли се намира наблизо излишна? или в някоя твоя близка банка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93не си вкарвай всичките пари в злато, остави си шв.франкове ако ти дотрябва сухо да имаш.
Аз обичам паунда , действа ми , като Химко.................
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от ИмператорътХора - днес в нашият клон на ЦКБ видях че още продава се монетата с Борис Христов - нещо великолепно...
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от ИмператорътХора - днес в нашият клон на ЦКБ видях че още продава се монетата с Борис Христов - нещо великолепно...
Иноксов - видях еврейската (каквато притежавам) за 580 кинта... доста добре за 30-тина грама сребърце, нали? ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Лаик съм , но на кого ще го продадете , ако се наложи без съществена загуба. ?
Другия вариант е варианта на Императора- монетите на БНБ , които са от емисии с ограничен тираж, след една годинка да ги шиткаш по разни "монетотърговци" и аукциони в интенрен.Има фйда,но ми се струва несигурно.
Аз например, в началото на лятото си купих малката зл.Св.Георг, за около 70 лв, сега на един сайт ги търгуват по 120-126 лв
Коментар
Коментар