В БНБ също има златни монети ... някой са под цената на метала (златото)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се купува злато?
Collapse
X
-
Bobi75
Първоначално изпратено от valentin milkovАко някой продава Монетата с 3-те дупки да ми пише на мейл voi.2002@abv.bg Ще се разберем за цената, за да е сделката в интерес и на двети страни.
Коментар
-
Ако някой продава Монетата с 3-те дупки да ми пише на мейл voi.2002@abv.bg Ще се разберем за цената, за да е сделката в интерес и на двети страни.
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от valentin milkovКолеги проявявам интерес към Монетата-с-3-дупки. Някой да продава? Цена?
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от stambyНякой да знае тези цени на Общинска банка валидни ли са??? Особено за големите монети...
http://www.municipalbank.bg/display....eti&sub_page=0
Коментар
-
Колеги, здравейте. Имам въпрос - как върви цената на Нов суверен Елизабет ІІ? ПИБ продава на 310 лв. за колко може да се намери надолу? Относително. Който желае да ми пише на voi.2002@abv.bg Благодаря. Между другото проявявам интерес.
Коментар
-
Здравейте. Търся да закупя наполеони - добре запазени и без дупки и кругерранди. Кругеррандите могат да са от 1 тройунция до 1/10. Цени по договаряне. Аз съм от Шумен. Ако някой продава да ми пише на мейл voi.2002@abv.bg
Коментар
-
Здравейте на всички. Търся да закупя наполеони или кругери. Някой ако продава да ми пише на мейл voi.2002@abv.bg Цени по договаряне. Аз съм от Шумен. Кругерите могат да са от 1 тройунция до 1/10.
Коментар
-
Някой да знае тези цени на Общинска банка валидни ли са??? Особено за големите монети...
http://www.municipalbank.bg/display....eti&sub_page=0
Коментар
-
ivandavidov
От днес вече съм още по-горд собственик и на:
1) 1/2 трой-унция златен сватбен медал.
2) 1 трой-унция монета сребърен канадски кленов лист.
3) Комплект сребърни монети "Птици от островите Фиджи" 4 x 1 трой-унция.
Като изключим кленовия лист, чиято цена и без това си е твърде завишена, златния медал е на цена много близко до борсовата, а комплектът сребърни монети излиза по-евтино, ако се вземе от ПИБ, вместо да се поръча онлайн от сайта на новозеландския монетен двор (www.nzmint.com).
Освен това днес посетих един клон на "Общинска Банка", но единственото им останало инвестиционно злато беше една малка монетка 1/20 трой-унция кенгуру на цена 88 лева, което е с цели два лева по-евтино, отколкото в ПИБ. И пак е много по-скъпо, отколкото реалната пазарна стойност на златото.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от krasiiПървоначално изпратено от ivandavidovПървоначално изпратено от krasiiцената в момента 1180 за унция.Най ефтиното което продава банката е кенгурото за 1280 ..незнам ддали е много голяма далаверата:-)крюгер ранда е 22 карата
Иначе казано количеството злато и в кенгуруто и в крюгера е едно и също. Точка.
http://en.wikipedia.org/wiki/Krugerrand
Коментар
-
Първоначално изпратено от krasiiПървоначално изпратено от ivandavidovПървоначално изпратено от krasiiцената в момента 1180 за унция.Най ефтиното което продава банката е кенгурото за 1280 ..незнам ддали е много голяма далаверата:-)крюгер ранда е 22 карата
Иначе казано количеството злато и в кенгуруто и в крюгера е едно и също. Точка.
Коментар
Коментар