IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се купува злато?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В БНБ също има златни монети ... някой са под цената на метала (златото)

Коментар

• Първоначално изпратено от valentin milkov
      Ако някой продава Монетата с 3-те дупки да ми пише на мейл voi.2002@abv.bg Ще се разберем за цената, за да е сделката в интерес и на двети страни.
      e нали ти казах - 500 кинта и е твоя

Коментар

• Ако някой продава Монетата с 3-те дупки да ми пише на мейл voi.2002@abv.bg Ще се разберем за цената, за да е сделката в интерес и на двети страни.

Коментар

• Първоначално изпратено от valentin milkov
          Колеги проявявам интерес към Монетата-с-3-дупки. Някой да продава? Цена?
          готово. 500 кинта

Коментар

• Колеги проявявам интерес към Монетата-с-3-дупки. Някой да продава? Цена?

Коментар

• Първоначално изпратено от stamby
              Някой да знае тези цени на Общинска банка валидни ли са??? Особено за големите монети...
              http://www.municipalbank.bg/display....eti&sub_page=0
              Никак не са актуални, защото нямат никакво злато. освен някакви от по 1/20 Oz кенгурута, които пробутват по 88 лева. Наскоро се отбих при тях и информацията е прясна. Нямат злато, освен от българските юбилейни монети.

Коментар

• Колеги, здравейте. Имам въпрос - как върви цената на Нов суверен Елизабет ІІ? ПИБ продава на 310 лв. за колко може да се намери надолу? Относително. Който желае да ми пише на voi.2002@abv.bg Благодаря. Между другото проявявам интерес.

Коментар

• Здравейте. Търся да закупя наполеони - добре запазени и без дупки и кругерранди. Кругеррандите могат да са от 1 тройунция до 1/10. Цени по договаряне. Аз съм от Шумен. Ако някой продава да ми пише на мейл voi.2002@abv.bg

Коментар

• Здравейте на всички. Търся да закупя наполеони или кругери. Някой ако продава да ми пише на мейл voi.2002@abv.bg Цени по договаряне. Аз съм от Шумен. Кругерите могат да са от 1 тройунция до 1/10.

Коментар

• едва ли,преди време бях се обаждал и питах за монети и касиерката ми каза че според курса за деня.но все пак можеш да провериш.

Коментар

• Някой да знае тези цени на Общинска банка валидни ли са??? Особено за големите монети...
                        http://www.municipalbank.bg/display....eti&sub_page=0

Коментар

• От днес вече съм още по-горд собственик и на:

1) 1/2 трой-унция златен сватбен медал.
                          2) 1 трой-унция монета сребърен канадски кленов лист.
                          3) Комплект сребърни монети "Птици от островите Фиджи" 4 x 1 трой-унция.

Като изключим кленовия лист, чиято цена и без това си е твърде завишена, златния медал е на цена много близко до борсовата, а комплектът сребърни монети излиза по-евтино, ако се вземе от ПИБ, вместо да се поръча онлайн от сайта на новозеландския монетен двор (www.nzmint.com).

Освен това днес посетих един клон на "Общинска Банка", но единственото им останало инвестиционно злато беше една малка монетка 1/20 трой-унция кенгуру на цена 88 лева, което е с цели два лева по-евтино, отколкото в ПИБ. И пак е много по-скъпо, отколкото реалната пазарна стойност на златото.

Коментар

• Първоначално изпратено от krasii
                            Първоначално изпратено от ivandavidov
                            Първоначално изпратено от krasii
                            цената в момента 1180 за унция.Най ефтиното което продава банката е кенгурото за 1280 ..незнам ддали е много голяма далаверата:-)крюгер ранда е 22 карата
                            Ами далавера си е. Крюгера е 22 карата, но съдържа точно една унция злато + още 2 грама и нещо си мед, което прави 33 грама и малко отгоре.

Иначе казано количеството злато и в кенгуруто и в крюгера е едно и също. Точка.
                            това го чувам за първи път..сигурен ли си някой дето разбира повече да даде инфо
                            Ето ти най-точната информация:

http://en.wikipedia.org/wiki/Krugerrand

Коментар

• Така е - в такива монети винаги се отчита чистото количество златце или сребърце.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от krasii
                                Първоначално изпратено от ivandavidov
                                Първоначално изпратено от krasii
                                цената в момента 1180 за унция.Най ефтиното което продава банката е кенгурото за 1280 ..незнам ддали е много голяма далаверата:-)крюгер ранда е 22 карата
                                Ами далавера си е. Крюгера е 22 карата, но съдържа точно една унция злато + още 2 грама и нещо си мед, което прави 33 грама и малко отгоре.

Иначе казано количеството злато и в кенгуруто и в крюгера е едно и също. Точка.
                                това го чувам за първи път..сигурен ли си някой дето разбира повече да даде инфо
                                http://www.wolmar.ru/auction.php?auc...ot=23725&cat=6

Коментар

Working...
                                X