IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се купува злато?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хора - днес в нашият клон на ЦКБ видях че още продава се монетата с Борис Христов - нещо великолепно...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• 6500 лв.може да коментираме цената.

Коментар

• давам цената на материала по курса за деня

Коментар

• ще се разбереме за цената,кажи каква цена си готов да дадеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от kalbureti
            кажи колко даваш за олимпийския?
            Кажи колко искаш търговецо?

Коментар

• кажи колко даваш за олимпийския?

Коментар

• Първоначално изпратено от kalbureti
                търся оферта за да продам комплект:"10 Златни възпоменателни монети на спортна тематика".
                Пишете едно лс каква сума търсите.

Коментар

• Да ни е честита новата година! С пожелания за много успехи, както финансови така и в личен план.

Коментар

• търся оферта за да продам комплект:"10 Златни възпоменателни монети на спортна тематика".

Коментар

• какво ще кажете за златния календар за 2008-а,ако си го е купил някои аз лично си купих една троика от тях.Честита новата 2008-а,да ви е спорна и плодородна.

Коментар

• Я - това ме подсети да снимам моята... :-)
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• в bnb-софия все още може да се намери "Пегас от Вазово".Аз лично си напазарувах доста добро количество от тях за мене лично и за един мой познат,че и той е колекционер и си купува в количества.

Коментар

• Търговията чрез EBAY е един от начинити за търговия на инвестиционни монети и е ясно как се купуват и получават.
                            Въпросът ми е как може евтино и сигурно да се изпращат монети по света? Доказаните куриерски фирми искат минимум 50 еврака за шипинга , което ще изплаши потенциалните купувачи.
                            Ако някой знае по-евтин начин, моля да сподели.
                            http://pokerfreerols.blogspot.com/

Коментар

• Eto tam ti e greshkata, che chetesh mejdu redovete.

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe
                                Нищо против инвестиционните монети на БНБ ама май във Варна не се предлагат, а не ми се бие път до Сф специално за това.
                                Оказа се, че не съм догледал.
                                Първоначално изпратено от www.bnb.bg
                                Възпоменателни монети, разменни монети и банкноти може да закупите на касите на БНБ в София, Пловдив, Плевен, Варна
                                София: пл. "Княз Александър I" № 1, оперативен салон на БНБ, каси № 1 и № 46, работно време от 8.30 до 15.45 часа.
                                Пловдив: ул. "Райко Даскалов" № 51, работно време от 8.30 до 11.30 и от 13.00 до 16.00 часа.
                                Плевен: ул. "Васил Левски" № 153, работно време от 8.30 до 12.00 и от 13.00 до 16.00 часа.
                                Варна: ул. "Цариброд" № 23, работно време от 8.30 до 11.45 и от 13.45 до 15.45 часа.

Коментар

Working...
                                X