IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Орехови насаждения ,орехови ядки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sagitarius_d
    Az puk si mislq che investiciqta v durveta e dobra v dulgosrochen plan. Daje cenite na durvesinata da ne rastat, tvoite druvcheta rastat po biologichen nachin :-). Sled 20-25 godini e vazmojno da si postignal 10-12% sreden godishen dohod kato otsechesh durvetata. Kakto vsqka druga investiciq i tazi ima riskove, no kakto kazvashe Stoichkov koito ne igrae ni picheli :-)
    Daje Harvard ili Yale sa investirali 10% ot portfeilite si v gorichki. A te boravqt s miliardi dolari i po nqkakuv nachin uspqvat da se predstavqt po-dobre ot S&P 500...
    Ореховите дръвчета гледани за плод не стават за материял.

Коментар

• вече нема
      орязахме ги

Коментар

• Първоначално изпратено от bibilyana
        Някой може ли да ми каже в коя част на България трябва да търся по-големи производители на орехи

Трябват ми около 7 тона на месец в 10кг опаковки
        начупени ядки
        цена за килограм ???? аз знам къде има 500 декара орехови градини

Коментар

• Орехови насаждения ,орехови ядки, ореховки...

Коментар

• На дребно ЗА ЕДНА ГОДИНА ЦЕНАТА ИМ СКОЧИ ОТ 3 НА 6 ЕВРО!!!

Коментар

• Това с горите е доста интересна инвестиция, дори ако те вкл. в Натура-2000, засаждането е безплатно и 15г. можеш да получаваш до 56лв. на декар годишно. Не са безкрайно много но накрая имаш собствена гора с която можеш да са разпореждаш.

Чичо Джак, не можах да разбера въпроса ти - интересува те по колко можеш да продаваш орехи на едро ли?

Коментар

• за орехови насаждения не съм мислил но съвсем сериозно за черница съм го мислил. разликата е че при всички други плодни дръвчета плодовете никога няма да ги бера сам. чернокраките "скакалци" не оставят нищо щом зазрее. докато при черницата само бръстиш шумата и я носиш на копринените буби. после ги продаваш /ако има на кой/.
                черницата не им е интересна защото не могат да я продадат като плод а от друга страна стоката ще е на сигурно място у дома. и накрая когато дървото остарее става материал за нови бурета. а пък наскоро мина една статия в нета за направа на паркет от стари бурета.
                а някой питаше къде има орехови градини, знам че ИМАШЕ покрай Белоградчик но упоменатите по горе вредители ги карали с камиони до там да ги берат на зелено. сега сигур, са ги изсекли вече

Коментар

• Nqkoi moze li da mi kaze kak varvqt cenite na orehite i orehovite qdki. Su6to taka kade moga da prodam orehite ili e nai dobre da gi na4upq i da izvleka qdkite ot tqh i taka da gi prodam. O4akvam vashata pomo6t!

Коментар

• И-ха-а, само такава тема не беше отваряна в тоя форум
                    най-яката тема е, аналгине, избрули сички точки темата /мани, насмалко да кажа "избрули сички орехи" /
                    ей затва го убичам тоя инвестор бе - дава ни настроение в тея тъмни и студени нощи

Коментар

• Az puk si mislq che investiciqta v durveta e dobra v dulgosrochen plan. Daje cenite na durvesinata da ne rastat, tvoite druvcheta rastat po biologichen nachin :-). Sled 20-25 godini e vazmojno da si postignal 10-12% sreden godishen dohod kato otsechesh durvetata. Kakto vsqka druga investiciq i tazi ima riskove, no kakto kazvashe Stoichkov koito ne igrae ni picheli :-)
                      Daje Harvard ili Yale sa investirali 10% ot portfeilite si v gorichki. A te boravqt s miliardi dolari i po nqkakuv nachin uspqvat da se predstavqt po-dobre ot S&P 500...
                      http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• Орехи ям с вагони, де ги ?
                        ;-) :-) :-)

Коментар

• Имам един далечен познат с такъв бизнес (орехи) , пиши на лични да видим докъде ще я докараме.

Коментар

• oreh

"Някой може ли да ми каже в коя част на България трябва да търся по-големи производители на орехи

начупени ядки

Ако някой е заинтересован - нека да пише на мейла bibilyana@gmail.com"
                            Bibilyana kakvo to4no razbira6 pod na4upeni qdki?-polovinki,4etvartinki ili na4upeni{osminki},t.n. prah ili smeseni!
                            "Pari, pari, pari...daite mi pari i az 6te zavladeq sveta"! DID

Коментар

• Някой може ли да ми каже в коя част на България трябва да търся по-големи производители на орехи

начупени ядки

Коментар

• orehi

Abe,nqkoi znae li ne6to pove4e za le6nicite!
                                "Pari, pari, pari...daite mi pari i az 6te zavladeq sveta"! DID

Коментар

Working...
                                X