Първоначално изпратено от shtyrkela
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Орехови насаждения ,орехови ядки
Collapse
X
-
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
-
Първоначално изпратено от 4i40Първоначално изпратено от be_google[
инетересувал съм се за орехи, лешници и бадеми и има база на БАН в едно Кърджалийско село - има качество, сертификати и т.н.!
по памет мисля, че селото се казваше ГЛУХАР.
догодина ще създам между 2 и 5 декара градина - вече имам пробно засадени дървета
успехи
Не знам дали е Глухар, но е институт по лешника.Има един професор и доценти по лешника...От храст, дърво са го направили и с големина на орех....машала....
за орехите си прав - с очите си съм виждал и вкъщи имам орех голям колкото шишарка :-)
Коментар
-
Здравейте!Някой случайно да гледа бадеми...ако може да обменим малко опит,пощата ми е - gojyto_@abv.bg , а скайп nickito_88_n_g .Поздрави!
Коментар
-
Здравейте!Някой случайно да гледа бадеми...ако може да обменим малко опит,пощата ми е - gojyto_@abv.bg , а скайп nickito_88_n_g .Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_google[
инетересувал съм се за орехи, лешници и бадеми и има база на БАН в едно Кърджалийско село - има качество, сертификати и т.н.!
догодина ще създам между 2 и 5 декара градина - вече имам пробно засадени дървета
успехи
Не знам дали е Глухар, но е институт по лешника.Има един професор и доценти по лешника...От храст, дърво са го направили и с големина на орех....машала....
Коментар
-
Аз самия имам орехова градина,но съм принуден да я продам.Който го интересува да се свърже с мен на e-mail "jos141961@abv.bg "В тях има хляб и то доста ако ги гледаш.За съжаление аз нямам тази възможност,но с удоволствие ще консултирам реална заинтересованите по темата.икономика и други такива
Коментар
-
be_google желая от сърце, успех в начинанието.
замислял съм се няколко пъти за нещо подобно. преди 7 месеца ми е предишното мнение и не е се е променило.
ето защо с по пресна дата
http://www.segabg.com/online/article...d=2&id=0000499
и
http://www.dnes.bg/article.php?id=58106
по тв твърдяха че им разрешили да берат ама кой не казват
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauigirlПървоначално изпратено от GeorgiОт орехови насаждения нямам никакво понятие. Но миналата година ми се наложи де търся декоративни храсти - от рода на кипариси, и подобни. Ставаше въпрос за облагородяване на парково пространство между хотели. Ужас! В цяла южна България не открихме такъв разсадник. Освен за тополи, акации ....нищо друго!! Ето пазарна ниша. В строителството не малка част от пазарната цена се формира и от оформянето на прилежащото пространство. Да не говорим за курортни компликси!
успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiОт орехови насаждения нямам никакво понятие. Но миналата година ми се наложи де търся декоративни храсти - от рода на кипариси, и подобни. Ставаше въпрос за облагородяване на парково пространство между хотели. Ужас! В цяла южна България не открихме такъв разсадник. Освен за тополи, акации ....нищо друго!! Ето пазарна ниша. В строителството не малка част от пазарната цена се формира и от оформянето на прилежащото пространство. Да не говорим за курортни компликси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tup, no uporitV BG maj ogranichenie za sechta im. Ne mogat da se sekat svobodno maj, puk i dokato stanat za sechenem aj ste minat edno 20g... Umrjala rabota
Коментар
-
Първоначално изпратено от BounsТова с горите е доста интересна инвестиция, дори ако те вкл. в Натура-2000, засаждането е безплатно и 15г. можеш да получаваш до 56лв. на декар годишно. Не са безкрайно много но накрая имаш собствена гора с която можеш да са разпореждаш.
Чичо Джак, не можах да разбера въпроса ти - интересува те по колко можеш да продаваш орехи на едро ли?[url]http://www.gorski-imoti.com[url]
[url]http://gorskostopanstvo.start.bg[url]
Коментар
Коментар